üles
Laupäev, 27. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

27. juuli

28. juuli

29. juuli

30. juuli

2. august

3. august

Töötajate sünnipäevad

3. august

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Gert Lutter, 16. september 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Teisest nädalast edastab meile fotomeenutuse 4.c klass. Hendrik Suurpere kirjutab: „Eelmisel nädalal käisid KG neljandikud õuesõppel Miku metsapargis. Me käisime klassiga seal esmaspäeval, 7. septembril. Matkasime, uurisime loodust ja taimi, keetsime ravimtaimedest teed. Õppisime kahemehesaega puid saagima. Tore oli vibu lasta ja karkudega kõndida.“

Uus foto juba järgmisel kolmapäeval!

Artikkel / VariaToimetuse köögipoolelt
Toimetus, 15. september 2020

Septembrikuu on seenekuu! Millal sina, hea lugeja, viimati metsas seenel käisid? Toimetus juba käis ja põhjaliku seeneloenduse tulemused olid igati rahuldavad ning korvi ja ämbrisse korjatud näidiseksamplarid osutusid peale põhjalikku uurimist igati maitsvateks!

Seega – mine õige metsa!

Lelet Aavik-Part, 14. september 2020

Nüüd on minek! Lips on läbi ja lood on lauldud! Tõmbame Suurele Teatriõhtule joone alla ja kriipsu peale. 2020. aasta jääb meie jaoks viimaseks.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 11. september 2020

„Nädala kunstitöö“ rubriik alustab sellest hoolimata, et uue õppeaasta töid ei ole veel valminud. Eelmise õppeaasta 9.c klassi õpilase Helena Paiste lõputöö akvarellvärvide ja viltpliiatsitega.

Piret Tenno, 11. september 2020

Sellest sügisest töötab meie koolis eripedagoogina Lia Alas. Peale kolm aastakümmet kestnud klassiõpetaja karjääri asus Lia tööle Saaremaa Laste ja Perede Tugikeskusesse ning sealtkaudu Kuressaare Gümnaasiumisse.

Lia tegeleb lastega, kes vajavad igapäevases õppetöös pisut rohkem aega ja tähelepanu. Saame tuttavaks!

Kaari Maidle, 11. september 2020

Oleme väga valguselembelised taimed. Armastame väga sooja suveilma. Vajame kasvamiseks palju päikest. Olemegi ise nagu päikesed. Sellepärast 3.a klass meisterdaski meid, et päikest jätkuks ka klassi.

Gert Lutter, 9. september 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Esimesena jagab meiega oma fotot esimesest koolinädalast 5.a klass. Heidi Väli kirjutab foto kohta selgituseks nii: „Õuevahetund on lahe! Ilusa ilmaga on alati võimalik kooliõues midagi ette võtta. Meie klassi poistele meeldib pingpongi mängida. (Pildil Karl-Mattias ja Andris). Kahjuks ei mahtunud ergutusmeeskond, st meie klassi tüdrukud pildile ära, aga nad olid seal olemas!“

Uus foto juba järgmisel kolmapäeval!

6.c klass Saaremaa põhjarannikul / Katrin Liiv6.c klass Veere Valgemäel / Katrin Liiv
Bianca Marie Rannama ja Liisa Naulainen, 6.c klass, 9. september 2020

Reedel, 4.septembril käis 6.c klass Saaremaa põhjarannikul. Ilm oli pilvine, kuid soe ning meid ootas ees põnev päev.

Ülle Räim, 9. september 2020

Liikuma Kutsuv Kool on välja hõiganud, et 2020 on õpetajate liikumisrõõmu aasta. Meie kooli spordiosakond soovib seda laiendada kõigile koolitöötajatele. Sest teatavas mõttes on iga koolis töötav inimene õpetaja.

Merle Rekaya, 8. september 2020

9. klassid veetsid kooliaasta esimese nädalavahetuse Karujärvel lennulaagris, et pärast väga-väga pikka pausi koos aega veeta, sportida, viktoriinis mõõtu võtta, aerutada ja veidi plaane teha algavaks õppeaastaks. Laagri lõpus palusime kõigil mõtiskleda, milliseid tundeid, mõtteid, ootusi tekitab neis viimane ühine algav kooliaasta …

Gerly Ots, klassivanem, 4. september 2020

KG 42.a soovib kõigile kõige ilusamat alanud kooliaastat!

Merle Rekaya, 4. september 2020

Täna on sünnipäev meie silmapaistval matemaatikaõpetajal Ulvi Vahteril. Soovime kõik talle palju-palju õnne 60. juubelil!

Marit Tarkin, 7. juuli 2020

1. juulil ei saanud noorhärrad KG 42. lennu lõpuaktusel osaleda, sest lavakas oli just alanud näitleja õppesuuna 3. voor, kus 300 kandideerijast jätkas 48. Tuli esitada luulet, laulda, mängida õpitud tekste esitades juuksurit, kirikuõpetajat, kehastuda saunalavaks ja kinosaaliks ...

4. juuli öötundides tuli teade, et pääseti edasi viimasesse vooru, ja eile, et meie mehed on EMTA Lavakunstikooli 31. lennu tudengid.

Palju õnne KG koolipere poolt!

Toimetus, 2. juuli 2020

Teie peegelduste veel, armas 42. lend! Need mõtted on kirjutatud teist ja teile mõeldes.

Artikkel / PersonaaliaPalju õnne, Liia Arikas!
Merike Kivilo, 27. juuni 2020

Minu esimene tutvumine tollase Kingissepa II Keskkooliga toimus kaheksakümnendate alguses augusti lõpus, kui toonane direktor Kusti Kokk minuga oma kabinetis vestles ja siis suunas esimesele korrusele sõjalise õpetuse klassi, kus nüüd arhiiv paikneb. Ta ütles, et teised võõrkeelte õpetajad sorteerivad seal õpikuid. Läksin siis mina alla klassi, aga seal vaid kaks lühikeste kleidikestega tütarlast toimetamas. Teretasin ja olin just küsima hakkamas, et kus teie õpetajad siis on, kui üks neidudest minu poole pöördus ja küsis, kas mina olengi nende uus kolleeg. Need „tütarlapsed“ olid Liia Arikas ja Marje Pesti. Nii meie tutvus alguse sai.

Maria Koppel, 23. juuni 2020

Elas kord klassiõpetaja Stevelin. Ühel ilusal päeval juhtus nii, et Stevelin tuli tööle Kuressaare Gümnaasiumisse ...

Paljude oma kolleegide arvates oli Stevelin Õpetaja. Suure tähega Õpetaja. Kohusetundlik, aus, kannatlik, sõbralik ja abivalmis on ju iseloomuomadused, mis igal õpetajal peaks olemas olema.

Täna on tal sünnipäev. Üks üsna ümmargune sünnipäev.

Artikkel / ÕppetööPõhikooli lõpetajad 2020
Anu Saabas, 17. juuni 2020

Täna saavad põhikooli lõputunnistuse kooli 71 õpilast.

Marit Tarkin, 15. juuni 2020

... mõtiskleb Maria Anett. 9.a klass on esmapilgul iga õpetaja unistus – te kuulate väärikalt ja vaikselt ja õpetaja saab lõputult monoloogi pidada. Tegelikult on teis aga väga palju peidus ja sobiv keskkond käivitab teis tegutsemisjanu ja põnevad mõtted. Seega ma parandan öeldut – olete igale õpetajale väljakutse, et tund korraldada just nii, et teie mõtteilma avada. Meil oli koos tore ja paljudega kohtume kindlasti veel. Kes te siis olete, päriselt, selle üle mõtiskles igaüks ise ja mul oli suur rõõm teie mõtted kokku sulatada. Õnne, armsad koolilõpetajad 9.a klassist!

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii