üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Teade
Sander Suurhans, 9. jaanuar 2019

31. jaanuaril alustab huvikool Inspira kalastusring. Kalastusringi on oodatud kalastushuvilised poisid ja tüdrukud vanuses 10–15 aastat. Ringitasu on 16 eurot kuus ning ringi pääsevad 6 kiiremat registreerijat. Isikliku varustuse olemasolu ei ole kohustuslik. Kalastusringi poolt on õpilase käsutuses püügivarustus, mida õpime käsitsema ja hooldama. Loomulikult on isiklik püügivarustus lubatud ja teretulnud. Kalastusringi juhendajad on Sander Suurhans ja Meelis Hein.

Merle Rekaya, 25. detsember 2018

Kolmapäeval, 26. detsembril kell 18 on raadio Kadi eetris jõulukuu KG noortesaade "Rendez-vous", mille panid kokku meediakursuse õpilased Britte Kruusement, Sandra Beljakov, Kersin Tang ja Brenda Brant. Saates kuulete jõuludeteemalist viktoriini ja jõuludest tuleb juttu ka 3. klassi õpilastega. Vahele kuulete mõnusat muusikat ja talveluulet.

Majamärk / Gert LutterValla ja ministeeriumi tänukirjad / Gert Lutter
Raido Kahm, 13. detsember 2018

Novembrikuu lõpus tänasid Saaremaa vallajuhid kõiki, kes osalesid tänavu kodukaunistamise konkursil. Neist neli, kes pälvisid presidendi tunnustuse, sealhulgas ka Kuressaare Gümnaasium, said mälestuseks valla vapimotiiviga majamärgi.

Tiiu Smidt, 12. detsember 2018

Koolimaja on suletud 23. detsember kuni 1. jaanuar.

23. detsember – 2. jaanuar ujula suletud. 23. detsember – 4. jaanuar söökla suletud.

Laine Lehto, 10. detsember 2018

Olete oodatud segakoor Ave (dirigendid Laine ja Veikko Lehto) jõulukontserdile „Rõõmsad pühad igal pool” piiskopilinnuse kapiitlisaalis täna, 10. detsembril algusega kell 18! Kontserdil on kaastegevad Kuressaare Muusikakooli saksofoniansambel Temami Matis Männa juhendamisel ning KG solistid. Vahetekste loevad Doris Oriehovs 7.a klassist ning Kätriin Rohulaid ja Marit Rohulaid 9.c klassist (juhendaja Merle Rekaya).

Teade / KultuurKoidulauliku valgel
Merle Rekaya, 5. detsember 2018

Teisipäeval, 4. detsembril toimus KG aulas maakondlik konkurss "Koidulauliku valgel", kus esitati Lydia Koidula ja Kristiina Ehini loomingut. 12. detsembril toimub Pärnus Koidula muuseumis 22. korda vabariiklik konkurss, kus sel aastal esindavad Saare maakonda Cathrin Benita Poopuu SÜGist (juh Rita Ilves) ja Karmen Kaljuste OGst (juh Maret Aardam). Palju õnne!

Laine Lehto, 5. detsember 2018

Neljapäeval, 6. detsembril algusega kell 12 saab meie kooli aulas nautida Gustav Ernesaksa 110. sünniaastapäevale pühendatud loeng-kontserti „Meelespea”. Esinevad Noorte Segakoor Vox Populi (dirigent Janne Fridolin), Tallinna Muusikakeskkooli laulu- ja koorijuhtimise eriala õpilased ning muusikateadlane Tiia Järg.

Lelet Aavik-Part, 28. november 2018

26. novembril käisime me klassiga Kuressaare raekojas. Seal kohtusime Madis Kallase, Tiiu Aro ja Helle Kahmiga. Meid kutsuti sinna, kuna meid taheti tänada hea tulemuse eest üleriiklikul teatrifestivalil „Väike Lava” 2018.

Merle Rekaya, 27. november 2018

Kolmapäeval, 28. novembril kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous", mille panid kokku meediaõpilased Sandra Kald, Liis Sannik ja Viivian Laes. Juttu tuleb novembrikuu tähtsündmustest: START-turniir kümnendikele, Väike Teatriõhtu ja Suur Teatriõhtu. Mõnusat kuulamist! Kel aga oktoobrikuu saade kuulamata, saab alloleva lingi järgi seda järelkuulata.

Lelet Aavik-Part, 22. november 2018

Austatud õpetajad, gümnasistid ja külalised! Olete oodatud Suurele Teatriõhtule 2018 "Reis ümber maailma" KG aulas juba sellel neljapäeval, 22. novembril algusega 18.00.

Lelet Aavik-Part, 15. november 2018

Sel aastal loosis esinemisjärjekorra meie kooli armastatud emakeeleõpetaja ja Suure Teatriõhtu maaletooja Marit Tarkin. Küsimus tähelepanelikule vaatajale: kes õpetajatest ilmub ekraanile video lõpus?

Merle Rekaya, 14. november 2018

13. novembril toimus KG Väike Teatriõhtu "Minu maa", mida hindas žürii koosseisus Kateriine Püüa, Eve Tuisk, Kaja Puck, Leelo Laus ja Anu Liik.

Lelet Aavik-Part, 1. november 2018

Viimane aeg teha check in Suurele Teatriõhtule 2018 "Reis ümber maailma"!

Virge Lember, 1. november 2018

Hea raamatusõber, oled oodatud leidma uusi ja huvitavaid lugemiselamusi meie lugemislaevast, mis asub talveaias.

Merle Rekaya, 31. oktoober 2018

Täna kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous", mille panid kokku 12. klassi meediaõpilased Rico Sinipea, Rebeca Ilvik ja Kadri Rabi. Juttu tuleb 12. klassi Rhodose-reisist, jagame muljeid õpetajate päevast ja muusikast. Toredat kuulamist!

Septembrikuu "Rendez-vous" on järelkuulatav alloleva lingi kaudu.

Tiia Kuusk, 31. oktoober 2018

Vabariikliku mõttespordi olümpiaadi I etapp toimub juba 26. novembril. Meie kool on osalenud sellel internetipõhisel võistlusel alates 2014/15. õppeaastast. Kutsun võistlema nii eelmistel aastatel osalenuid ja liituma ka uusi huvilisi.

Teade / ÕppetööKG PRO: CodeWeek tänab
Madli-Maria Naulainen, 30. oktoober 2018

KG sai diplomi ja tänu aktiivse osalemise eest Euroopa CodeWeek üritusel. Suur tänu kõigile, kes aitasid KG PRO elluviimisel!

Malle Tustit, 17. oktoober 2018

Väike Teatriõhtu läheneb. 1. novembriks palun registreerida õpetaja Heidi Truu meiliaadressil heidi@oesel.edu.ee järgmised andmed:

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii