üles
Teisipäev, 10. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

16. september

17. september

Töötajate sünnipäevad

16. september

Ülle Räim, 8. mai 2019

38. Kuressaare Linnajooksu finišiprotokoll annab tunnistust meie kooli õpilaste rohkest osavõtust, mille eest on meid märgatud ja tunnustatud. Õpilaste kõrval seadsid oma sammud spordirajale ka liikumishimulised töötajad.

Aitäh teile kõigile!

Laine Lehto, 8. mai 2019

Reedel, 3. mail ja laupäeval, 4. mail toimus meie kooli aulas linna noorte solistide konkurss Kuressaare Laululind 2019, kus osales kokku 89 lauljat vanuses 3–19 aastat. Kuressaare Gümnaasium ja KG huvikool Inspira oli võistlusel kõige rohkearvulisemalt esindatud – kokku 39 solistiga.

Arvamus / VariaAlles see oli ...
Gert Lutter, 8. mai 2019

Vahvad meenutused koolilehe Meie KG kümne ja viieteistkümne aasta tagustest numbritest, ajast, kui meie nädalaleht veel paberil ilmus!

Seekordsest tagasivaatest leiame koolis toimunud Terminaatori kontserdi, meenutame maapäeva ettevõtmisi ja saame teada, kes valiti Saare maakonna aasta emaks aastal 2009! Head lugemist!

Ülle Räim, 7. mai 2019

Liikumisvõistluse eesmärk on tõestada, et liikuda on lihtne. Selleks on vaja eelkõige otsust liikuda ja seejärel tahtmist. Enne suurtel ja mainekatel spordiüritustel osalemist alustame lihtsamast. Kasutame kooli ja kodu, huviringide ja kodu vahel liikumiseks kondimootorit – kõnnime või sõidame (tõuke)rattaga. Paneme kirja treeningud ja perega sportides veedetud aja. Boonuspunktid on kirjas juba neil, kes osalesid Kuressaare Linnajooksul!

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Henri Rump
Eve Tuisk, 7. mai 2019

Henri Rump oli gümnaasiumi ajal aktiivne noormees, kes suutis lausa luulekeeles väidelda. Tema pilt on siiamaani klassiruumi 305 autahvlil. Nüüd on Henri tänu Ott Tänaku tiimis töötamisele läbi rännanud vist pool maailma – eelmisel aastal oli ta oma arvutuste kohaselt Eestist eemal 275 päeva. Ta ise leiab, et Kuressaare Gümnaasium on tema tegemisi tugevasti mõjutanud.

Laine Lehto, 7. mai 2019

Pühapäeval, 5. mail Tallinna Rahvusraamatukogu saalis toimunud Eesti Meestelaulu Seltsi XI üle-eestilise poiste-solistide võistulaulmise finaalkontserdil saavutas 12aastaste ja vanemate kuni häälemurdeni poiste vanuserühmas võidu KG huvikooli Inspira solist Oliver Leppik (juhendaja Helle Rand). Palju õnne!

Eerik Aavik, 10.b klass, 7. mai 2019

18. aprillil toimusid Kuressaare Gümnaasiumis jalgpalli meistrivõistlused gümnaasiumiosas. Välja selgitati parimad jalgpalliklassid.

Eve Tuisk, 6. mai 2019

Keeletoimetamistalgud on Vikipeedia artiklite keeletoimetamise võistlus, kus võivad osaleda kõik, mitte ainult professionaalsed keeletoimetajad. Kui eelmisel aastal pälvis Svea Tarkin eripreemia, siis selle aasta 4. mail oli tal au võtta vastu talgute peapreemia – 135 toimetatud artikli eest! Palju õnne!

Oma mõtteid keeletalgutest ja eesti keele tähtsusest oli Svea meelsasti nõus jagama ka Meie KG lugejatega.

Inge Jalakas, 6. mai 2019

2018/19. õa kestnud klassidevahelised spordivõistlused lõpetab 13. mail toimuv KG pentatlon. Pentatlon on põnev klassidevaheline võistkondlik teatevõistlus, kus iga võistleja saab anda oma panuse meeskonna võidule viimiseks.

Artikkel / VariaÕpetaja loeb!
Merle Rekaya, 6. mai 2019

Teisipäeval, 30. aprillil kogunesid huvilised õpetajad muusikaklassi, et rääkida üksteisele raamatutest, mis meid viimase aasta jooksul on kõnetanud. Äärmiselt meeleoluka pooleteise tunni jooksul tutvustasime 18 erinevat teost, rääkisime, kuidas raamatud meie lugemislauale jõudsid ja mis meile eriliselt meelde jäi. Siinkohal on ka Meie KG lugejail võimalus põnevate raamatute nimekirjast endale meelepärane leida.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Navitrolla maali "Taevavärava võti" jäljendamine. / Helis Luks, 7.c klassNavitrolla maali "Pole tõsi" jäljendamine. / Aija Lember, 7.b klassNavitrolla maali "14 lolli lammast ja 1 tark pilv" jäljendamine. / Elisaveta Sipelgas, 7.b klass
Ene Pidmann, 3. mai 2019

7. klass õppis tundma kunstniku Heiki Trolla, kunstnikunimega Navitrolla, loomingut ja jäljendas tema maale. Tööde autoriteks on Helis Luks 7.c klassist ja Aija Lember ning Elisaveta Sipelgas 7.b klassist.

Juhan Kolk, 3. mai 2019

8. mail toimuvad Kuressaare Gümnaasiumi ujulas Saare maakonna 1.–4. klasside ujumise meistrivõistlused.

Uudis / Konkurss11. mail sõidame Kuule!
Madli-Maria Naulainen, 3. mai 2019

11. mail algusega kell 10 toimub Kuressaare Gümnaasiumis lasteaialaste ja algklasside (6–10aastased) FLL Jr. Lääne-Eesti Kuumissiooni näitus. FIRST LEGO League Jr. hooaeg kannab seekord nime Kuumissioon. Laste ülesandeks on olnud uurida Kuud ja mõelda, kuidas saaks Kuu peal elamise enda jaoks mõnusaks teha. LEGO elementidest on ehitatud Kuubaas ja rakett, millega Kuule lennata. Lisaks on vormistatud kogu uus informatsioon oma meeskonna plakatiks, et seda siis koos oma Kuubaasiga FIRST LEGO League Jr. näitustel kõigile osalejatele näidata.

Arvamus / Klassilood1.b otsis ja leidis liblikaid!
Merle Tustit, 3. mai 2019

Esimesena nähtud liblika järgi on ikka suve ennustatud. Kes näeb esimesena kollast liblikat, sellel arvatakse tulevat ilus, soe ja päikeseline suvi. Kellele juhtub ette kirju liblikas, sellel tuleb elamusterohke ja mitmekesine suvi.

Ennustamise võimalust pakuvad 1.b klassi lapsed. Ennusta sinagi enda suve!

Gert Lutter, 2. mai 2019

Arhiivinurk jätkab endiselt huvitava fotomaterjali jagamist! Sel korral vaatame tagasi kooli esimeste lendude aegsetele fotodele, sekka ka hilisemat materjali. Allikaks on Anne Metsa kogust pärinev fotoalbum. Head vaatamist!

Lisaks artiklile lisatud fotodele leiad rohkem pildimaterjali kooli galeriist. Aitäh Annele albumi jagamise eest!

Laine Lehto, 2. mai 2019

Reedel, 3. mail ja laupäeval, 4. mail toimub meie kooli aulas linna noorte solistide konkurss Kuressaare Laululind 2019, kus osaleb kokku 92 lauljat vanuses 3–19 aastat. Kuressaare Gümnaasiumi ja KG huvikooli Inspira esindab neist koguni 39, Kuressaare muusikakooli 7 õpilast.

Kristin Lauri, 1. mai 2019

29. aprillil toimus Kuressaare Linnateatris juba 10. Kuressaare Gümnaasiumi Minifilmide festival.

Raili Kaubi, 29. aprill 2019

Tallinna Ülikoolis toimus 12. aprillil vabariiklik tehnoloogiaõpetuse olümpiaad 8.–9. klassi õpilastele.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii