üles
Teisipäev, 10. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

16. september

17. september

Töötajate sünnipäevad

16. september

Ülle Räim, 30. mai 2019

3. klasside õpilaste liikumisvõistluse võitja Rasmus Ink kasutab liiklusvahendina jalgratast!

Tiiu Smidt, 29. mai 2019

Õppeaasta jooksul on KGsse unustatud või kaotatud mitmete kotitäite viisi esemeid, alustades trikoodest ja ujumispükstest, lõpetades spordijalatsite ja dressidega. Kui sinul või sinu lapsel on mõni asi kadunuks jäänud, ole hea ja tule sellele järele enne 20. juunit. Kauem neid esemeid alles ei hoita. Asjade kättesaamiseks pöördu tööpäevadel haldustuppa 116.

Merle Rekaya, 29. mai 2019

Kolmapäeval, 29. mail kell 18 on raadio Kadi eetris selle hooaja viimane noortesaade "Rendez-vous", kus abituriendid ja klassijuhatajad räägivad, milline on KG 41. lend! Mõnusat kuulamist!

Maidu Varik, 29. mai 2019

11. ja 12. klasside merenduse õppijate aasta olulisema üritusena toimus 27. mail merepraktika päev.

Praktilised õppused toimusid Politsei- ja Piirivalveameti, Kuressaare PJ piirkonnagrupi, SAR toimkonna, piirivalvelaev L-112 "VALVE" meeskonna ja Saaremaa Vabatahtliku Merepäästeühingu Abruka üksuse koostööna. Ühisõppuse käigus said õpilased aasta jooksul kogutud teadmisi reaalsetes oludes proovile panna, aga eelkõige treeniti praktilisi oskusi merepääste tegevuseks – nii kaldal kui vees. Lisaks andis mereliselt vahelduv ilm ka elulist õpetust, kuidas merele minekuks soojapidavat riietust valida. Kõigi osalejate hinnangul oli tegu ütlemata huvitava ja õpetliku päevaga.

Arvamus / VariaAlles see oli ...
Galerii!
Gert Lutter, 29. mai 2019

Eelmisel nädalal kõlas viimane koolikell meie üheksandikele, samas 12. klassi tutipäev oli ära juba aprilli keskel. Kas mäletate, kui palju hiljem toimusid tutiaktused varasemalt? Viisteist aastat tagasi, 2004. aastal lõpetanud XXVI lennu tutipäev oli kogunisti 1. juunil!

Jaana Puksa, 28. mai 2019

24.–26. mail toimus põnev Kuldseekli regatt, kus suurepärase III koha saavustas Henri Lember.

Lelet Aavik-Part, 27. mai 2019

Juba kolmandat aastat traditsiooniks saanud 5. klasside Loov/duslaager on selleks aastaks lõppenud! Nädal Pärnumaal Jõulumäe Tervisespordikeskuses möödus kiirelt ja tegusalt. Kooliperel oli laagrilistele võimalik kaasa elada läbi Loov/duslaagri blogi. Järgnevalt veel lugemist igast laagripäevast koos rohke pildimaterjaliga.

Annely Oolup, 27. mai 2019

Meie kooli kergejõustiklased võistlustules: kolmapäeva varahommikul startisid meie kooli parimad kergejõustiklased Rakvere poole, kus toimusid juba traditsioonilised Eesti Koolispordi Liidu kergejõustikuvõistlused.

Inge Jalakas, 27. mai 2019

27. mail on kõigil võimalus veeta kultuurne õhtu Kuressaare Gümnaasiumis. Inspira lõpetab 14. hooaega ning sellega seoses on põnevat vaatamist ja kuulamist igale maitsele.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Kevad on mõnus / Arre Markus Toplaan, 7.a klassKonn on roheline / Helis Luks, 7.c klassTšillipiparde pikk kasvuaeg / Liselle Magus, 9.a klass
Ene Pidmann, 25. mai 2019

Veel kevadisi kalligramme – kirjutatud pilte! Autoriteks Arre Markus Toplaan 7.a klassist, Helis Luks 7.c klassist ja Liselle Magus 9.a klassist.

Laine Lehto, 25. mai 2019

Esmaspäeval, 27. mail kell 11 esineb meie kooli aulas Nõmme muusikakooli sümfooniaorkester (dirigent Riivo Jõgi). Publikule tutvustatakse sümfooniaorkestri koosseisu, kollektiivi esituses kõlavad noortepärased seaded. Ühe laulu esitab koos orkestriga ka meie kooli 11.a klassi õpilane Sten-Erik Liiv. Olete oodatud kuulama!

Paula Nõmme, 9.a klass, 24. mai 2019

Neljapäev märkis 9. klasside jaoks erilist ja olulist tähist. Koolitunnid said selleks korraks läbi ja ees ootavad vaid eksamid ning kaua oodatud, kuid samas veidi nukrust tekitav lõpetamine. Tutiaktusel kõne pidanud Marie Puust meenutas, mida kõike nende aastate jooksul ühiselt on läbi elatud.

Artikkel / ÕppetööRaske õppustel, kerge lahingus
Galerii!
Marit Tarkin, 24. mai 2019

24. mail, 2019. õppeaasta matemaatika riigieksami päeval, kirjutasid KG 11. klassid eesti keele proovieksamit. Tegemist ei olnud sugugi mängueksamiga, vaid proovieksamil valitses täpselt sama kord nagu riigieksamil. Eksam kestis 6 tundi, iga eksaminand sai eksamivihiku, millest ta pidi lahendama lugemisülesande ja kirjutamisülesande. Selline traditsioon on KGs juba aastaid ja mõeldud selleks, et õpilased tajuksid, mis siis ikkagi neid päris riigieksamil ees ootab. Kuidas ettenähtud 6 tundi jagada, kuidas enda tööd planeerida ja kavandada...

Annely Oolup, 24. mai 2019

Mai keskel selgitati Kärla tervisepargis välja maakonna koolinoorte kiiremad maastikujooksus.

Annely Oolup, 24. mai 2019

Pühapäeval, 19. mail toimus Kadrioru staadionil võistlussarja TV 10 Olümpiastarti neljas etapp.

Gert Lutter, 24. mai 2019

20. mail toimus Inspira kõige väiksemate, veel lasteaiaealiste õpilaste õppeaasta lõpukontsert. Laulu- ja tantsunumbritega astusid üles lapsed Inspira ringidest Mustikad, Tikrid, Vaarikad, Murakad ja Kiivid ning sügisel kooliteed alustavatele õpilastele anti üle lõputunnistused. Aitäh, juhendajad Annette Rungi, Heli Leppik ja Pilvi Karu, kes tantsust ja lauludest toreda marjamoosi kokku seadsid, mida nüüd video vahendusel samuti vaadata saad!

Uudis / KonkurssKaitse end ja aita teist
Miia Põder, 6.b klass, 23. mai 2019

Igal aastal osalevad kuuendad klassid koolitusprogrammis, mille raames saavad noored teadmisi Päästeameti, maakondliku Punase Risti Seltsi ning Politsei- ja Piirivalveameti spetsialistide poolt. Koolitusprogramm lõpeb alati maakondliku KEATi ohutuslaagriga, mis seekord toimus Leisis. Meie kooli esindasid neli 6. klasside 8-liikmelist võistkonda. 6.b klassi võistkond saavutas maakonna kokkuvõttes III koha ja sai Naiskodukaitse eripreemia.

Laine Lehto, 21. mai 2019

Laupäeval, 18. mail kajas Kuressaare kultuurikeskuse saal kogu päeva maakonna parimate 3–19aastaste solistide lauludest – toimus Kevadümin 2019 kolm võistluskontserti. Konkursil osales kokku 62 lauljat 28 juhendaja käe all, KG-d ja Inspirat esindas üheksa solisti. Geito Jermolov, Marili Paimre, Melani Koov (juh Laine Lehto) ja Roos Marie Karmel Pšenitšnaja (juh Pilvi Karu) laulsid end oma vanusegrupi esikolmikusse, Mia Maastik (juh Laine Lehto) pälvis žürii eripreemia emotsionaalse ja musikaalse esituse eest. Palju õnne!

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii