üles
Esmaspäev, 9. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

16. september

Töötajate sünnipäevad

16. september

Arvustus / KultuurSuvelugemine
Kärol Sepp, 6.a klass, 26. september 2019

Meie klass luges suvevaheajal palju raamatuid. Esitlesime neid gruppides ja valisime välja paremad raamatud, mida tahame ka teile soovitada.

Madli-Maria Naulainen, 25. september 2019

"Hüppasin pea ees vette," ütleb oma kevadise KGsse tööle asumise kohta Sigrid ise. Kuidas tal kohanemine meie kooliga läinud on ja kuidas tartlasest mesindushuviline õde ülepea siia tööle sattus, saadki lugeda allpool!

Artikkel / KlassiloodKalapäev Nasval
1.b vürtsikilu tegemas / Madli-Maria NaulanenVõrgus / Madli-Maria Naulainen
Raina Tiidovee, 25. september 2019

Sel sügisel õnnestus meie kooli 1. klasside õpilastel võtta osa projektist Kena Kala. Lapsed olid päevast väga vaimustuses ja nii mõnigi avastas, et suitsukala on maailma parim toit. Samuti saadi sel päeval kaladest palju uusi teadmisi.

Merle Rekaya, 24. september 2019

Kolmapäeval sai kokku seltskond õpetajaid, kel lugemishuvi ja soov loetut ka kolleegidega jagada. Seekord oli soovituste nimekirjas nii ilukirjanduslikke raamatuid kui ka ennast arendavaid teoseid.

Uudis / ÕppetööTäna oli T.O.R.E. päev
T.O.R.E. tantsuvahetund tõi aulasse palju rahvast / Gert LutterTorevantsid olid toredad! / Gert LutterLastele meeldis! / Gert Lutter
Gert Lutter, 24. september 2019

T.O.R.E. teisipäeval olid kõik lapsed oodatud kooli sinises, rohelises, kollases või punases riietuses, et vahetundides koos ringmänge mängida ja tantsida. Kui mängud olid rohkem mõeldud väiksematele, siis kohal olnud vantsid tekitasid elevust ka suuremates! Pärast vahetunde käisid Torevantsid koolimajas kõigile häid soove jagamas.

T.O.R.E. huviringi juhendaja ja päeva korraldanud Kristin Lauri oli eriti rahul õpilaste panusega: "Nad alati aitavad, kui neid paluda, aga T.O.R.E.-ga seotud lapsed teevad hea meelega asju ka ise." Oli tore!

Uudis / KlassiloodSügisnäitus 2.c klassis
Anu Rand, 24. september 2019

2.c klass tähistab sügise sünnipäeva sügisnäitusega. Sel aastal on näitus väga mitmekesine. Siit võib leida astelpaju, porgandeid, jõhvikaid, kartuleid, kõrvitsaid, maisi, sügisesi meisterdusi ja isegi ühe põdrasarve.

Ootame külla klassiruumi 206!

Kaunist sügist kõigile!

Artikkel / KultuurKreeta – emotsioonide maa
12. a klass Kreeta vabaduse sümbolit iidset Arkadi kloostrit külastamas / erakoguMaalilised vaated / erakoguVeel maalilisi vaateid! / erakogu
Sten Kongas, 12.a klass, 24. september 2019

Kuus kilomeetrit on juba selja taga. Päike on alles madalal, kumab soojalt ja värskelt mägede vahelt. Jalad on väsinud, aga hing on tugev, sest uudishimu eesootava ees paneb südame värisema.

Inna Vann, 24. september 2019

3.c klass otsustas osa võtta ülemaailmsest põnevast projektist.

Merle Rekaya, 23. september 2019

Neljapäeval, 19. septembril toimus taas Kuressaare Gümnaasiumi traditsiooniline spordipäev.

Nagu igal aastal, koguneti ka sel korral kooli hoovis ning marsiti suures rongkäigus lossihoovi. Poole rongkäigu pealt üllatas rongkäigulisi linnapea Madis Kallas, kes pidas lühikese tervituskõne. Lossihoovi jõudes toimus ühine soojendus, lauldi koolilaulu ning samuti edastas oma mõtteid õppealajuhataja Maidu Varik. Halva ilma kiuste said kõik klassid võistelda teatejooksus. Pärast jooksusid moodustati rahvast väljend "Aeg liikuda", millest tehti droonifotosid. Hiljem olid ette nähtud erinevad sporditegevused, kuhu kohaleminek muutus halva ilma tõttu vabatahtlikuks.

Ülle Räim, 23. september 2019

Meie kooli tervisespordipäev esitas kõikidele osavõtjatele väljakutse. Eelnevate päevade ilmateade ja spordipäeva hommikul taevaservast helendavad pilved andsid lootust, et vihmasabinaga alanud rongkäik liigub sajupilvedele vastupidises suunas. Ei aidanud seekord rõõmsameelsus ega vallavanema entusiastlikud soovid rongkäigus osalejatele.

Merle Rekaya, 23. september 2019

Sportlikud inimesed teevad sporti kogu aeg, suvi ei ole mingi erand. Siinkohal väike ülevaade sportlikust suvest.

Intervjuu / PersonaaliaPalju õnne, Marvi Mäeots!
Merle Rekaya, 21. september 2019

21. septembril on sünnipäev päris mitmel KG õpetajal. Sel aastal jõuab 45. tähtpäevani armastatud inglise keele õpetaja ja klassjuhataja Marvi Mäeots.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 20. september 2019

"... ja ongi sügis käes!" Andero Tamm, 1.c klass.

Tiina Kaup, 20. september 2019

Kadri Lepa "Poiss, kes tahtis põgeneda" on Tartu lastekirjanduse Lapsepõlve auhinna 2017. aasta nominent.

Raamatu peategelase Mardi ema ja isa sõidavad Egiptusesse puhkusele ja viivad Mardi maale vanaema juurde. Muidu on seal ju tore, aga mängida pole suurt kellegagi, nii et Mart saab vanemate peale väga pahaseks. Ta otsustab ära põgeneda. Pariisi, küll nad siis pärast alles kahetsevad! Põgenemine on aga keerukas ettevõtmine, vaja läheb raha ja dokumente, bussipiletit ja väga head plaani. Plaan Mardil on, aga siis hakkab juhtuma päris ootamatuid asju.

Artikkel / KlassiloodÕuesõpe Muhu moodi
Triinu Kaju, 4.c klass, 20. september 2019

Eelmise nädala kolmapäeval käis 4.c klass Muhus, täpsemalt Muhu muuseumis.

Elise-Maria Trei, 10.a klass, 19. september 2019

Mis on toimnud vahepeal klassis 305 Preili Päevalille ja Oskariga? Loe järjejutu kolmandat osa ja saa teada, mis üllatus järgmisena Oskarini jõuab...

Inge Jalakas, 19. september 2019

KG huvikoolis Inspira saab taas osaleda kergejõustiku trennides, kus juhendajaks legendaarne kergejõustiku treener Endel Tustit.

Intervjuu / SportAeg liikuda vol 2
Merle Rekaya, 19. september 2019

Täna on käes Aeg Liikuda! Liigume rongkäigus, liigume spordialale, liigume eluviisis ...

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii