üles
Esmaspäev, 9. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

16. september

Töötajate sünnipäevad

16. september

Gert Lutter, 15. oktoober 2019

16. oktoober on üleeuroopaline taaselustamise päev, mille raames toimuva kampaaniaga julgustatakse inimesi rohkem sekkuma. Elustamist said proovida ka meie 8., 9. ja 10. klasside õpilased.

Arvamus / VariaAlles see oli ...
Gert Lutter, 15. oktoober 2019

Tere tulemast tagasi Meie KG tolmusesse arhiivinurka! Meie KG paberleht, mis ilmunud alates 2003. aastast, pakub meenutamiseks ohtralt materjali ning sellest rubriigist leiate 10 ja 15 aasta tagustest ajalehenumbritest kokku korjatud killukesed. Head lugemist!

Marit Tarkin, 15. oktoober 2019

Süda (ladina keeles cor) on südame-veresoonkonna elund, mille töö tulemusel kantakse vajalikud ained kõikidesse elundkondadesse, elunditesse ja rakkudesse, ning tulles sujuvalt koolielu juurde, algab kogu meie kooli elu ja rütm meie kooli Südamest Maili Rasvast – uskumatu kiirusega orienteerub Maili nii dokumentides, käskkirjade vormistamises, teadete edastamises, vastuvõttude kavandamises, oma maja inimeste kuulamises ja nõustamises ja milles kõiges veel … Süda on ainus organ, kes töötab kogu aeg💖

Anni Haandi, 14. oktoober 2019

Alates tänasest on kõigile vaatamiseks/lugemiseks talveaia ees koridoris Balti keti näitus. „Balti kett 30. Üks ajalugu, kaks miljonit lugu“ on liigutav elamusnäitus 600-kilomeetrisest katkematust inimketist Tallinnast Riiani ja kuni Vilniuseni välja 23. augustil 1989.

Tavaliste inimeste lugudel põhinev näitus viib külastajad vabadustahtest rääkivale mõtlemapanevale ajaloolisele rännakule.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Interjöör / Lilia KaselaInterjöör / Annabel MetsaluInterjöör / Aristel Toomjärv
Ene Pidmann, 12. oktoober 2019

9. klassid joonestasid ja kujundasid ühe koondumispunktiga interjööri. Tööde autoriteks on Lilia Kasela, Annabel Metsalu ja Aristel Toomsalu 9.c klassist.

Merle Tustit, 11. oktoober 2019

Käes oktoober, sügiskuu.

Värvilised lehed puul.

Kuldne kuub on kasepuul.

Lehtedega mängib tuul.

Pildid kuldsest sügisest joonistasid 2.b klassi õpilased.

Riin Suuster, 10.a klass, 11. oktoober 2019

Kolmapäeval, 9. oktoobril külastas 10.a klassi 30. lennu f-klassi vilistlane Kauri Pannas. Kauri põhitöö on pangas, lisaks tegeleb ta ralliga – nimelt kaardilugemisega. Niisiis rääkiski ta meile, kuidas ta neid kahte oma elus tasakaalus hoiab.

Merle Rekaya, 11. oktoober 2019

Meie kooli õpetajate päeval sai end õpetaja rollis proovile panna terve abituurium. Meediakursuse õpilased mõtisklesid veidi oma kogemuse ja õpetaja töö üle ...

Ave Jõgi, 11. oktoober 2019

Teist korda hariduskohviku formaadis toimunud 10. klasside lastevanemate koosolek tõi kokku värskete gümnasistide vanemad uue kooliaasta esimese kuu lõpunädala esmaspäeval, 23. septembril 2019. Kümnendate klasside juhatajatele olid appi tulnud kolleegid Ägedate Õpside Klubist.

Elise-Maria Trei, 10.a klass, 10. oktoober 2019

Oskar ja Preili Päevalill elavad klassis 305 pealtnäha õnnelikku pereelu ning nendega on ühinenud ka väike Piia. Mis aga toimub suletud uste taga, sellest loe juba lähemalt.

Artikkel / Klassilood1.b klass ja heateotäht
1.b klassi heateotähed / Raina TiidoveePuhtal mänguväljakul pärast riisumist / Merle RekayaTööhoos / Merle Rekaya
Merle Rekaya, 10. oktoober 2019

1.b klassi õpilased osalesid 9. oktoobril Eesti piirkonna Lionsi klubide korraldataval heateopäeval, mille selleaastane keskne idee oli "Lapsed ja keskkond". Heateopäeva eesmärk on koos lastega mõelda ja tegutseda oma kogukonna keskkonna heaks. 1.b klassi lapsed käisid koos LC Kuressaare Pireti esindajatega kesklinna mänguväljakult lehti riisumas. Suur tänu Saaremaa vallale ja Kuressaare Linnamajandusest Marek Koppelile, kes hea abikäe ulatasid.

Merle Rekaya, 10. oktoober 2019

9.c klass kirjutas Peterburi-reisist klassikirjandi. Teie ees on neist mõtteid ja noppeid.

Annely Oolup, 9. oktoober 2019

Kärlal jooksis meie gümnaasiumi teatekrossi võistkond end esimeseks!

Maakonna koolinoorte teatekrossil osalesid ka meie kooli kiiremad jooksjad 1.–12. klassini. Oktoobri alguses toimunud võistlused peeti eraldi põhikooli- ja gümnaasiumiosale. Teatejooksu distantsi pikkuseks oli kõigil 650 m. Põhikooli võistkond saavutas üheksa kooli seas 4. ja gümnaasium tubli 1. koha!

Reportaaż / KlassiloodKaliméra!
Knossos / erakoguKirik / erakoguLassith / erakogu
Külli Mänd, 9. oktoober 2019

Ka 12.b klassi õppereisi sihtkohaks oli Kreeta – tuulte, päikese ja müütide saar, mis on ühtlasi Euroopa lõunapoolseim punkt.

Gerly Ots, 12.a klass, 9. oktoober 2019

Kui ma mõtlen õpetajate meelespidamise peale, siis meenub mulle esimesena see, kuidas ma algklassides emaga ikka 8-9 ajal hommikul lillepoe ukse taga olen oodanud, et viia õpetajale see lilleoks. Isegi 12. klassi 1. septembri hommik ei erinenud sellest väga. Käisin nüüd klassivendadega sedasama tegemas. Ma tahan, et minu klassijuhatajad ja ka kõik ülejäänud õpetajad teaksid, et iga õie ja iga kommi sisse, mis te õpilastelt saate, on peidetud soojad tänusõnad, mida me puhteestlaslikult alati välja öelda ei oska.

Artikkel / ÕppetööUnistage suurelt!
Getriin Teär, 12.a klass, 8. oktoober 2019

Reedel said gümnaasiumiõpilased kuulda meie 39. lennu vilistlase Richard Kesküla huvitavaid elutarkusi. Meil kõigil seisab gümnaasiumi lõpus ees suur otsus: mida teha, kuhu minna, kas minna? Nii enda kui teiste kogemuste põhjal rääkis Richard meile, kuidas valida see õige eriala. Aitäh, Richard, põneva ja motiveeriva etteaste eest!

Viktoria Bubukin, koolitusprojektide juht, Margit Düüna, juhataja, 8. oktoober 2019

Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskus Osilia koolitusprojektide juhi Viktoria Bubukini, Osilia juhataja Margit Düüna, õppealajuhataja Maidu Variku ja saksa keele õpetaja Marika Varjase eestvedamisel said septembris alguse seitse Erasmus+ projekti, milles Kuressaare Gümnaasium osaleb kas koordinaatorina või partnerina.

Ave Jõgi, 7. oktoober 2019

Tolleaegse E. Vilde nimelise Pedagoogilise Instituudi riikliku eksamikomisjoni otsusega omistati 1967. aastal Mariannale kehalise kasvatuse õpetaja kvalifikatsioon ja nooruke spordientusiast alustas oma pikka õpetaja- ja treenerikarjääri.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii