üles
Esmaspäev, 9. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

16. september

Töötajate sünnipäevad

16. september

Ruth Rist, 15. november 2019

Tublid 6.b klassi õpilased Liisa Sall, Luise Õunpuu, Kirke Nook, Sophia Peeters ja Kaarel Kallasmaa osalesid Saaremaa maakondlikul õpioskuste võistlusel ja tõid Kuressaare Gümnaasiumile auväärse II koha.

Youtube video!Inspira 15!
Sandra Aav, 12.a klass, 14. november 2019

Põlise KG-lasena mäletan rahvatantsurühma Sõlesepad esinemisi juba ammustest aegadest. Alati sai neid imetletud erinevatel aktustel, esinemistel ja ka pisikese koorilapsena põgusalt nähtud neid tantsu- ja laulupeo rongkäigu ridades. Nüüd kaks aastat tagasi sai ka minust sõlesepp. Kuid kes on selle rahvusliku tantsimise alustala meie koolis ja Inspiras? Need on meie oma Merle Tustit ja Inge Jalakas.

Artikkel / Klassilood2.b avastas taimeriiki
Merle Tustit, 14. november 2019

Käesoleval õppeaastal oli 2.b klassi õpilaste esimeseks suuremaks projektiks tutvumine taimeriigiga.

Ruth Rist, 14. november 2019

Kaheksa tublit 4.a klassi õpilast otsustasid koolivaheajal veidi teisiti puhata.

Maria-Liisa Kuusikmaa, 8.a klass, 13. november 2019

Möödunud nädalavahetusel toimus 8.a klassile välilaager. Tegemist on minu 8. klassi loovtöö praktilise osaga. Laagri eesmärgiks oli parandada klassi kui grupi tööd ja anda meile ellujäämiskursus. Laagri viisid läbi Kaitseliidu instruktorid Tanel Kuusikmaa, Janek Hein ja Henno Rüütel.

Õppisime ühe tikuga märjas metsas tuld tegema, varjualust ehitama, saime teada, mis on tulepeegel ja kuidas seda teha. Pidasime välitelgis öövalvet, et tuli oleks kogu aeg ahjus. Hommikul tegime ise kahes grupis tule üles, ehitasime erinevad seaded, millel vett keeta ja putru valmistada.

Katrin Kannik, 13. november 2019

1.c klassi lapsed näevad öökulli tarkuse, abivalmiduse ja õnne sümbolina. Öökulli suured ja targad silmad on täis headust ning soovi saada juurde uusi teadmisi.

Artikkel / KultuurÖÖ sai loetud!
Lelet Aavik-Part, 13. november 2019

7. novembri õhtupoolikul oli koolimaja täis lugemishõngu, II kooliastme lugemisõhtu lõhna. Toimus üritus „ÖÖ loeb!“.

14 töötuppa registreerus kokku 108 lugemishuvilist, neist 4. klassi õpilasi 36, 5. klassi õpilasi 42 ja 6. klassi õpilasi 28.

Gert Lutter, 12. november 2019

Võitluslikus võrkpallilahingus tuli õpetajatel lõpuks siiski tunnistada värskete gümnasistide paremust, kui otsustavad geimid kaotati 17 : 25 ja 10 : 25 ning võideti viimane geim 27 : 25.

Kristin Lauri, 12. november 2019

8. novembril toimus Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa Osaluskohvik, mis on kohtumiskohaks noortele ning noortemeelsetele, ametnikele ja otsustajatele. Ühise kohvilaua ümber arutleti nii piirkonna murekohtade kui Eesti tuleviku teemadel.

9.a klassi ajakirjandustiim, 11. november 2019

Neljapäeval, 7. novembril toimus meie koolis Väike Teatriõhtu. Lavale astusid Kreutzwaldi muinasjuttude ainetel valminud näitemängudega 9 põhikooliklassi. 9.a klass tegutses aktiivselt ajakirjanikurollis, et koguda osalejate muljeid, arvamusi ja nõuandeid. Suur tänu kõigile, kes etendusi kommenteerisid ja nõu andsid! Armsad osalejad, lugege, mõelge ja pidage plaani, mida järgmisel aastal veelgi paremini teha!

Jaana Puksa, 11. november 2019

Töö kõrvalt õppimine on keeruline täiskasvanulegi, rääkimata siis gümnaasiumiõpilasest. Uute tutvuste sõlmimine ja varane töökogemus tuleb tööturul aga edaspidi kindlasti kasuks. Meie KG lugudesarjas räägivad gümnaasiumiõpilased, kuidas õnnestub neil ühendada tööd ja õppimist.

Elena-Liis Lember on Kuressaare Gümnaasiumi 11.b klassi õpilane. Tema „karjäär“ on olnud tormiline – nõudepesijast abikokaks ning edasi juba hommikusöögiteenindajaks.

Reportaaż / Klassilood7.c klass avastas Thulet
Miina-Ly Tarkin ja Meribel Vahstein, 7.c klass, 11. november 2019

5. novembril käis 7.c klass Thule Kojas, et üheskoos tähistada klassikaaslaste sügisesi sünnipäevi.

Mida põnevat õhtu jooksul toimus, räägivad meile Miina-Ly Tarkin ja Meribel Vahstein.

Kristin Lauri, 11. november 2019

Reedel, 8. novembril täitsid koolimaja sajad salapärased QR-koodid, mis osutusid hoopis kavalateks mardi-koodideks!

Gert Lutter, 9. november 2019

Täna on mardilaupäev, õhtul siis kõik marti jooksma! Eile, reedesel koolipäeval võis 10. novembril tähistatava mardipäeva puhul näha päris mitmeid mardisantide seltskondi, ühed uhkemini kostümeeritud kui teised.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 8. november 2019

Rahvusvahelisele Lionsi klubide rahuplakatite konkursile esitatud töö. Konkursi teemaks on sellel aastal „Journey of Peace“ ehk tõlkes „Rahu teekond“. Autoriks Liisa Sall 6.b klassist.

6.a klass, 8. november 2019

Vaheajal toimus 6.a klassi teine klassiöö, mis õpilaste arvates oli väga vinge – üheskoos käidi kinos, kokati, harjutati koostööd, ujuti pimedas ja tehti palju muud huvitavat.

Artikkel / Klassilood1.b kaardid isadepäevaks
Raina Tiidovee, 8. november 2019

1.b klassi lapsed meisterdasid vahvaid kaarte ja soovivad kõikidele isadele ja vanaisadele ilusat isadepäeva!

Marit Tarkin, 8. november 2019

Eile, 7. novembril toimus meie koolis Väike Teatriõhtu 7.–9. klasside õpilastele. Seekordse teatriõhtu peakorraldaja oli meie eesti keele ja kirjanduse õpetaja Jaana Puksa ja suuremateks abilisteks õpetajad Heidi Truu, Maret Laurson ja Malle Tustit. Suur tänu, Jaana Puksa, et õpilaste poolt oodatud ja armastatud ürituse korraldada võtsid! Suur tänu kõigile õpetajatele, kes abiks olid, ja sponsoritele, kes meie laste auhinnalaua kauniks aitasid teha! 9.a klassi ajakirjandustiim uuris ka osalejatelt, miks siis see teatriõhtu ühes koolis vajalik on ...

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii