üles
Esmaspäev, 9. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

16. september

Töötajate sünnipäevad

16. september

Annely Oolup, 22. november 2019

Klassidevaheline spordivõistlus algas põhikooli sisekergejõustikuga.

C. R. Jakobsoni Talumuuseumis / Ruth RistC. R. Jakobsoni Talumuuseumis / Ruth RistC. R. Jakobsoni Talumuuseumis / Ruth Rist
Liisbet Ande ja Luisa Lindau, 4.a klass, 22. november 2019

Ühel päeval ütles õpetaja, et läheme õue õppima. Võtsime kaasa ka 5.d klassi.

Teade / KultuurSolistica hiivas ankru
Galerii!
Merle Rekaya, 21. november 2019

Iga reis saab kuskilt alguse ... Mõnikord on oluline sihtpunkt ise, mõnikord aga teekond. Solistica on konkurss, kus mõlemad on võrdväärselt tähtsad. Selleaastasel teekonnal on tüüri hoidmas meie oma töötajad, ringijuhid, vilistlased ja õpetajad.

Nete Jurask, 12.c klass, 21. november 2019

Jätkame Inspira sünnipäeva artiklitega. Tänane kolmas intervjuu on muusikaõpetaja Pilvi Karuga, kes on huvikoolis lauljaid koolitanud algusest peale.

Oskar Pagil, 10.a klass, 21. november 2019

Pärast hiljapeale jäämist plaanib Oskar teha ühe suure ja närvirikka otsuse. Mida täpsemalt, seda loe altpoolt.

Kaja Puck, 21. november 2019

Tänane sünnipäevalaps Leelo Laus on öelnud: „Küllap on KG minu saatus, et ma siit üle ega ümber ei saa, olen kooli tööle tulnud koguni kolm korda. Esimest korda siis, kui ma ülikooli sisse ei saanud. Teist korda pärast ülikooli. Vahepeal töötasin Ida-Niidu lasteaias ning tulin siis kolmandat korda tagasi.“ Selle üle on Leelo kolleegidel ja õpilastel suur rõõm. Aga ega Leelo siis ainult tööd ei tee. Ta on superema, seiklushimuline rännumees, pikaaegne Saaremaa Teatri näitleja, mitmekülgne kultuurihuviline ja seda loetelu võiks veelgi jätkata. Teda ümbritsevad inimesed on saatnud Leelole sünnipäevaks suure hulga toredaid iseloomustusi.

Artikkel / KlassiloodÖine linn
Stevelin Tamm, 21. november 2019

3.a klassi õpilased valmistasid öise linna silueti.

Siret Liiv, lapsevanem, 20. november 2019

Sukeldume sõumaailma säravatesse telgitagustesse! Meie KG lugudesarja „Töö ja kool“ kolmandas loos räägib Sten-Erik Liiv meile muusikaäris raha teenimisest, kuulsustega koos töötamisest ning sellest, kuidas see kõik õppimisega kokku võiks sobida. Oma arvamuse ütleb pojaga tehtud intervjuus välja ka Sten-Eriku ema Siret.

Head lugemist!

Jaana Puksa, 19. november 2019

Väike Teatriõhtu 2019 on saanud ajalooks. Neljapäeval, 7. novembri esitasid Fr. R. Kreutzwaldi “Eesti rahva ennemuistsete juttude” põhjal oma (muinas)loo üheksa klassi. Oli muinasjutte, mis rääkisid muistsest ajast, oli ka lugusid, mis peegeldasid tänapäeva. Kõik olid kaasahaaravad ning mõtlemapanevad.

Sandra Lii, 5.c klass, 19. november 2019

13. novembril käisime Tallinnas Nukuteatris ja külastasime Energia Avastuskeskust.

Marit Tarkin, 19. november 2019

Neljapäeval, 14. novembril kogunesid taas kooli meie kõige väiksemad õppijad, seekord aga taas koos vanematega. Sel ajal, kui lastel käis põnev õppetöö, mõtisklesid tulevaste koolijütside vanemad meie hariduselu arengu, uute suundade ja koostöö üle. Kui palju sõltub lapse areng õpetaja, õpilaste ja lapsevanemate koostööst, kui oluline on väikesele õppijale, et kõik töötavad selle nimel, et õppida oleks põnev ja arendav, oli põhiline aruteluvaldkond. Lõpetuseks pakkusid kõik üheskoos, mida lapsevanemad põhjalikumalt arutada sooviksid ...

Kristel Paju, 18. november 2019

Osalesime klassiga Eesti koolilaste metsapostkaardi konkursil „Metsas on aardeid“. Hääleta alltoodud aadressil ja aitame Saara 24 parima hulka!

Lelet Aavik-Part, 18. november 2019

Prahi ja tähtsusetu vahelt on leitud kõige olulisem ja tähtsam – teatriõhtu esinemisjärjekord!

Juba sel neljapäeval avaneb kõigil võimalus näha gümnaasiumiklasside tõlgendust olulistest asjadest elus. Kohtumiseni Suurel Teatriõhtul!

Hedili Nõu, 12.c klass, 18. november 2019

Neljapäeval, 14. novembril külastasid majanduse ja merenduse suuna õpilased jahtide ning kaatrite tootmise tehast Luksusjaht OÜ. Ettevõte tegutseb aastast 1998 ning on täielikult erafirma, omanikuks Saaremaal elav rootslane Lennart Apstål.

Firma tegevjuhi Andres Toomi juhendamisel tehti ring peale pea kogu firma tootmiskompleksile.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Günther Reindorffi "Kadakad põllu serval" jäljendamine / Helis Luks, 8.c klassGünther Reindorffi "Rannik" jäljendamine / Aija Lember, 8.b klassGünther Reindorffi "Rannamännid" jäljendamine / Elisaveta Sipelgas, 8.b klass
Ene Pidmann, 15. november 2019

8. klassid õppisid tundma eesti graafiku Günther Reindorffi loomingut ja kujutasid seda. Tööde autorid on Helis Luks, Aija Lember ja Elisaveta Sipelgas.

Erika Oeselg, 11.a klass, 15. november 2019

14. novembril toimus KG aulas Suure Teatriõhtu ettemäng, kus nõu oli andmas Kuressaare Teatri näitleja ja Inspira teatriringi juhendaja Tanel Ting. Siinkohal mõned mõtted nädal enne Suurt Teatriõhtut.

Laine Lehto, 15. november 2019

Eesti Laul 2020 poolfinalistid kuulutati välja 13. ja 14. novembril ERRi saate „Ringvaade“ otse-eetris. KG 12.a klassi õpilane Merilin ja 38. lennu vilistlane Uudo osutusid väljavalituiks teises grupis. Palju-palju õnne teile kogu meie koolipere poolt!

Marit Tarkin, 15. november 2019

11. novembril KG teatrikuul oli meie gümnasistidel hea võimalus minna teatrikinno vaatama äsja esilinastunud dokumetaalfilmi „Aasta täis draamat“. Mida annab teater inimesele, kuidas muudab, arendab meie mõtteilma ja suhtumist ellu – kõige selle üle said saalisviibijad mõelda. Ühine soovitus oli filmi kõigil vaatama minna, sest küsimusi, mõtteid ja emotsioone pakub film igale vaatajale. Suur tänu Kuressaare Linnateatrile meeldiva koostöö eest! Muljeid nähtud filmist ...

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii