üles
Pühapäev, 8. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

Artikkel / Klassilood2.b päkapikud piiluvad!
Merle Tustit, 19. detsember 2019

Üks päkapikk piilus, kas lapsed on head,

kuid mida sa üksinda suudad või tead ...

Ta kutsus teise appi.

2.b klassi laste tehtud päkapikud piiluvad akende taga, kus elavad head lapsed, kellele sussi sisse komm viia või kellele kingitus kuuse alla poetada. Helget päkapiku-usku meie kõigile!

Ruth Rist, 18. detsember 2019

Vilditud päkapikk on vahva kingitus või kodukaunistus. Mine tea, äkki teeb ta muudki!

4.a klassi tüdrukud viltisid käsitöötunnis päkapikke, kes lippavad nüüd nende kodudesse maiustusi viima ja võibolla jõuavad ka sinu juurde, kui hea laps oled.

Artikkel / Klassilood1.b ja 10.b ühislugemine
Kui suured poisid tulevad Sinuga koos raamatut lugema / Gert LutterLoeti klassides, koridorides ja raamatukogus / Gert LutterPisikestele koolijütsidele meeldis! / Gert Lutter
Raina Tiidovee, 18. detsember 2019

Eelmisel reedel tulid 1.b õpilased pisut ärevalt kooli, sest sel päeval pidid nad hakkama oma suurtele sõpradele raamatut ette lugema.

Gert Lutter, 18. detsember 2019

Jõulunädala hommikuid alustame muinasjutuga! Astrid Lindgreni jutte loevad meie kooli õpetajad koos oma lastega! Juttu „Meil on nii lõbus, kui on jõulud“ alustab Kersti Kirs ja homme jätkab Sass!

Kuulmiseni!

Virge Lember, 18. detsember 2019

Erasmus+ projekti „Our Heritage Unites Us“ esimene kohtumine tõi detsembri teisel nädalal meie kooli Türgi, Portugali ja Itaalia koolide õpetajad ja õpilased. Projekt, mille eesmärgiks on tutvuda projektis osalevate riikide rahvusliku pärandkultuuriga ja UNESCO pärandiga, on suunatud II kooliastme õpilastele.

Merle Rekaya, 17. detsember 2019

Kolmapäeval, 18. detsembril kell 19 on raadio Kadi eetris KG noortesaade „Rendez-vous“ (loe: kohtumine), mille panid kokku meediakursuse õpilased Gerly Ots, Sandra Aav ja Gretten Vaga. Jõulutundest ja jõuludega seotud kommetest räägivad 1.b, 1.c, 2.b poisid ning saate kokkupanijad. Loeme ka jõulumuinasjuttu ...

Mõnusat kuulamist ja kena saabuvat jõuluaega!

Gert Lutter, 17. detsember 2019

Jõulunädala hommikuid alustame muinasjutuga! Astrid Lindgreni jutte loevad meie kooli õpetajad koos oma lastega! Esimesena loeb Inge Jalakas koos Meribeli ja Melaniga meile kahes osas lugu „Jõulud Bullerbys“.

Kes küll loeb homset lugu? Kohtume!

Marit Tarkin, 17. detsember 2019

4. detsembril külastasid meie kooli Türi valla õppejuhid ja vallaametnikud, kes tundsid huvi KG koolikorralduse vastu. Muu hulgas, kuidas toetavad projektid meie õppetööd, mil viisil rakendame muutunud õpikäsitlust, mida kujutab endast ägedate õpetajate õpikogukond ja milline näeb välja kooli juhtimisstruktuur. Loe külaskäigu muljeid ...

Gert Lutter, 16. detsember 2019

Jaanuari lõpus juba kaheksandat korda Kuressaare Gümnaasiumis toimuva Eesti noorte lauljate konkursi demovooru registreeris end rekordiliselt palju – 235 solisti! Täna selgusid lõppvõistlusele pääsenud solistide nimed ja esinemisjärjekord.

Kristin Lauri, 16. detsember 2019

13. ja 14. detsembril toimunud Toidupanga üle-eestilistel jõulukuu toidukogumispäevadel annetati kokku 1 980,51 kg toitu. Viies Kuressaare kaupluses oli kahe päeva jooksul koos teiste vabatahtlikega ametis 29 Kuressaare Gümnaasiumi õpilast.

Gert Lutter, 16. detsember 2019

Jõulunädala hommikuid alustame muinasjutuga! Astrid Lindgreni jutte loevad meie kooli õpetajad koos oma lastega! Esimesena loeb Inge Jalakas koos Meribeli ja Melaniga meile kahes osas lugu „Jõulud Bullerbys“.

Head kuulamist ja kohtume homme!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 13. detsember 2019

Kaunist lähenevat jõuluaega! Jõulukingid joonistas üles Madelin Nigol 1.c klassist.

Artikkel / KlassiloodLumi, kus sa küll oled?
Kaari Maidle, 13. detsember 2019

2.a klass meisterdas lumehelbeid.

Gert Lutter, 13. detsember 2019

15. juubelit tähistav Inspira lõpetas aasta suurejoonelise galakontserdiga. Tunnetest tulvil õhtu jooksul saime nautida veerandsada erinevat numbrit huvikooli inspireerivatelt solistidelt, rokkivatelt ansamblitelt, põrutavatelt tantsutruppidelt ja nakatavatelt rahvatantsurühmadelt.

Heida sinagi, hea vaataja, pilk meie säravate õpilaste etteastetele! Aitäh teile ja kõigile juhendajatele selle meeldejääva õhtu eest!

Kohtume juba jaanuarikuus eelkooliealiste kontserdil!

Kristiine Saart, 12.c klass, 12. detsember 2019

Eelmisel nädalal rääksime noortest lauljatest muusikaõpetaja Helle Rannaga, aga lisaks solistide õpetamisele on ta aastaid olnud aktiivne koorijuht, kes on viinud noori nii laulupeole kui muudele kooriüritustele. Vestlesin temaga koorimuusikast ja tütarlastekoorist Vocaliisa.

Toimetus, 12. detsember 2019

16.–20. detsembril toimuva jõulunädala programm on tihe ja huvitavat jätkub kõigile! Seega – jõulukampsunid selga, võimlema ja peale seda head tegema!

Raina Tiidovee, 11. detsember 2019

Sel sügisel võtsid meie kooli 1. klassid osa Oliver Martini joonistusvõistlusest, kus pidi firmale maskotti joonistama.

Argo Jürisson, lapsevanem, 11. detsember 2019

7. detsembril sai Võru spordikeskuses avastardi TV 10 olümpiastardi 49. hooaeg. Esimene etapp oli Kuressaare Gümnaasiumile väga edukas, I grupi koolide arvestuses saavutati 4. koht.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii