üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Reportaaż
Lisette Toplaan, 11.a, 1. märts 2012

Teadusmaa 11. klassi projektigrupp sai ülesandeks sisustada kahele klassile üks põnev tund. Valida võis esimeste kuni neljandate klasside seast. Valisime 1.c ja 2.b klassi ning hakkasime mõtlema, kuidas see tund läbi viia.

Piret Salumäe, 12.c, 27. jaanuar 2012

Eelmisel neljapäeval toimus meie kooli aulas juba kolmandat aastat järjest KG õpilasesinduse poolt korraldatav minifilmide festival. Võrdselt eelmise aastaga, jõudis ka seekord ekraanile 7 meie kooli gümnasistide valmistatud filmi. Kolmeks etteantud teemaks olid sel aastal „Parem muna peos kui kukk katusel ehk vaba teema“, „Plaan X“ ja „Miks ma puudun“.

Norma Helde, 27. jaanuar 2012

Koolispordiliidu ujumisvõistlustel Vinni-Pajustes osales meie kooli võistkond tänavu 17. korda.

Reportaaż / KlassiloodOli tore vaheaeg
Anu Rand, 12. jaanuar 2012

3.c klassi õpilastel oli tore vaheaeg.

Kaari Maidle, Grete Miller, 10.k, 22. detsember 2011

22. detsembril kooli jalutades oli õpilaste nägudes näha tavalisest erinevat rõõmsameelsust ja ootusärevust. Õpilased olid kogunenud kooli sisehoovi, et sisse juhatada jõuluteemaline tegevuspäev. Korraldaja Anneli Auväärt nentis, et kuigi nii suures koolis ürituste korraldamine on keeruline ja aeganõudev töö, on selle päeva õnnestumiseks tema poolt kõik tehtud ja loodab, et ettevõtmine sujub libedalt.

Merike Kivilo, 15. detsember 2011

Esmaspäeval, 12. detsembril kell 15.30 toimus KG sööklas vastuvõtt kooli parimatele võõrkeeletundjatele. Kohale olid tulnud kõik võõrkeelte õpetajad ja kõige tublimad keeletundjad nii põhikoolist kui ka gümnaasiumist. Diplomeid jagati parimatest parimatele hiina, saksa, vene ja inglise keeles.

Reportaaż / KultuurEestlased Briti parlamendis
Ann Tarkin, 12.c, 13. detsember 2011

23.-26. novembril toimus Millenuim Development Goal 2 raames Londonis konverents, mis keskendus Afganistani haridusele. Konverentsil osalesid õpilased ja õpetajad erinevatest koolidest, mis on osa võtnud Afganistani hariduse edendamise projektist, eestlasi sõitis Londonisse 18, sealhulgas ka allakirjutanu 12.c klassi õpilane Ann Tarkin.

Karl-Mihkel Truu, 11.a, 12. detsember 2011

Teisipäeval, 7. detsembril käidi meie klassile rääkimas AIDSist, HIVist ja muust seonduvast.

Reportaaż / KlassiloodOli see vast õhtu
Triin Truumure, 7.a, 28. november 2011

Kolmapäeval, 2. novembril toimus 7.a klassil klassiõhtu koos oma uue klassijuhataja Maren Asumetsaga. Kõik võtsid endale kaasa meeldivat snäkki, õpetajale jäi ülesandeks muretseda morsimaterjal.

Reportaaż / KultuurKG & Inspira infomessil
Galerii!
Tiia Leppik, 25. november 2011

23. novembril toimus Kuressaare Kultuurikeskuses IX noorte infomess Tuleviku Kompass. Messile olid end tutvustama tulnud ligi 40 erinevat kooli/organisatsiooni/ huvikooli. Nende hulgas ka meie Kuressaare Gümnaasium ja Inspira ühise boksina.

Eda-Riin Leego, Häli Altmets 12.a, 18. november 2011

Kell oli saamas kuus, kui aulaesine fuajee oli kihinat ja kahinat täis. Peatselt avanesid uksed ja sissevoorimine võis alata, kõik soovisid ju ometi hea vaateväljaga kohta. Natuke ootamist ja oma toolil nihelemist ning aplausi saatel sisenes saali žürii.

Karl-Mihkel Truu, 11.a, 16. november 2011

9. novembri hommikul istusid neli Kuressaare Gümnaasiumi noort Kuressaare-Tartu bussi peale. Tänu nende eelmisel aastal saadetud uurimustöödele avanes neil võimalus võtta osa laagrist Palupõhja Looduskoolist ja seda täiesti tasuta. Kohale jõudes tundus pilt üsna koomiline.

Helina Väli, Annaliis Lehto, 9.b, 14. november 2011

Kuressaare Gümnaasiumis on õpilased kirjanduspäevade raames teatrit teinud juba 13 aastat, aga esmakordselt sel aastal teeb teatrit kogu kool, sest kampa kutsuti ka meie noorimad 1. - 4. klassi õpilased ja õpetajad.

Reedel, 11. novembril kell 9 teatripäev algaski. Sissejuhatuseks lugesid päevajuhid Sten-Eerik Liiv ja Maike Kadaja ette Heljo Männi luule esimesed read: „Emal on üks väike uba, aina veereb mööda tuba.“ Seega oli teatritükkide teemaks Heljo Männi looming.

Helina Väli, Annaliis Lehto, 9.b, 14. november 2011

Selleaastane Väike Teatriõhtu leidis aset 10. novembril algusega kell 17. Saal oli õpilasi täis, õhkkond närviline ja ootusärev. Kuna õhtudeviis oli ''Et kõik ausalt ära rääkida...'', oli paljude tükkide teemaks Agu Sihvka ja tema kummalised seiklused.

Reportaaż / Klassilood5.b klassi preemiareis Tartusse
Hanna Tammel, Hanna Haramaa, 5.b, 10. november 2011

Saime oma klassile preemiaraha „Suitsuprii“ klassi võistlusel osalemise eest ja otsustasime külastada Ahhaa teaduskeskust Tartus.

Reportaaż / Klassilood12.c ja 11.a muljeid Pariisist
Piret Salumäe, 12.c, 8. november 2011

Eelmisel teisipäeval saabusid 9-päevaselt reisilt tagasi peaaegu terve 12.c ja mõned 11.a klassi reisiseltsilised. Väsimus tegi esimesed päevad koolipingis üpris rasketeks. Nüüdseks on aga väsimus välja magatud, kuid muljeid reisist jagub ilmselt veel pikaks ajaks.

Kristel Sepp, 8.b, 2. november 2011

Neljapäeval, 20. oktoobril toimus Angla pärandkultuurikeskuses preemiapäev tublimatele õpilastele 4.- 9. klassist. Tehti sepatööd ja meisterdati nahast asju Merike ja Egon Sepa juhendamisel. Meile küpsetati ka maitsvat ahjusooja leiba, mis viis keele alla.

Reportaaż / ÕppetööTehnoloogiline koolivaheaeg
Maidu Varik, 31. oktoober 2011

Koolivaheaja viimasel päeval - 28.oktoobril, sai meie majas teoks järjekordne tehnoloogialaager. Õigemini küll - toimus tehnoloogialaagri esimene moodul.

Tallinna Tehnikaülikooli Mäeinstituudi üliõpilaste Ain Anepaio ja Raili Kukke juhendamisel tegeldi päeva esimeses pooles kaevanduse maketi ehitamisega ning päeva teises pooles õpiti TTÜ Kuressaare Kolledži õppejõu Eeve Kärblase eestvedamisel tervislikke toitude valmistamise tehnoloogiat. Ka toiduvalmistamine lõppes praktikaga: kõik söödi ära, maitses hästi ja oli tervislik.

Kohtumiseni tehnoloogialaagri II moodulis jaanuaris.

Lehekülg: eelmine /12 järgmine

Kuulutused

Galerii