üles
Pühapäev, 8. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

Annely Oolup, 12. veebruar 2020

Lasnamäe kergejõustikuhallis toimunud rahvusvahelisel mitmevõistlusel, kus selgitati ka Eesti meistrivõistluste medaliomanikud, võitis Risto 5996 punktiga kuldmedali, seljatades teiste hulgas ka Maicel Uibo. Isikliku rekordi tegi ta kaugushüppes, tõkkesprindis, teivashüppes ja kuulitõukes.

Kristin Lauri, 12. veebruar 2020

Koolimajas teab Ivikat vast iga laps, sest söömine on ainuke töö, mis toidab, ning lõbus ja naerusuine klienditeenindaja, kes selle toidu ulatab, ei saa ometi märkamata jääda. Ivika kolleegid Kuressaare Gümnaasiumist leiavad, et ta on heasüdamlik, sõbralik ja töökas. Intervjuu käigus saan veel teada, et Ivika on käinud kooli ajal laulmas ja tal on üks varjatud anne – kudumine.

Mina ise arvan, et üks tema suurim anne on naeratada iga päev 1000 lapsele, ise samal ajal rasket tööd tehes. Täna tähistab ta 40. sünnipäeva.

Inge Aasakivi, 10.b klass, 12. veebruar 2020

4. veebruaril toimus Tartu rahule pühendatud kõnekoosolek, kus oma kõnedega esinesid Kuressaare Gümnaasiumi 9.–12. klasside õpilased. Meie KG avaldab ettekandmisele tulnud kõnesid kuni 21. veebruarini, mil tähistame Eesti päeva.

Ülle Jasmin, 12. veebruar 2020

3.b võttis nõuks maalida loomi. Pildile lendas ka hulgaliselt erinevaid linde.

Eve Tuisk, 11. veebruar 2020

18 meeskonda. 32 mängu. 2 päeva. Õpilased. Õpetajad. Sulgpall. Kätlin ja Iris korraldasid oma loovtöö raames 20. ja 24. jaanuaril klassidevahelised võistkondliku sulgpalli meistrivõistlused ja tekitasid koolikaaslastes ning ka õpetajates parasjagu elevust.

Võistluse üheks eesmärgiks oli arendada meeskonnatöö oskusi, kuid on ju teada, et ühe võistluse korraldamine annab palju rohkem ja et ühele võistlusele kaasaelamine liidab: nii klasse kui ka lende, nii õpilasi kui ka õpetajaid.

Uudis / ÕppetööToimus ajaloo olümpiaad
Madli-Maria Naulainen, 11. veebruar 2020

8. veebruaril toimus Kuressaare Gümnaasiumis 27. ajaloo olümpiaad. Õpilased lahendasid töid erinevatel teemadel, nt maailmaimed, viikingid, Eesti vabadussõda ja Tartu rahu, II maailmasõda, Eesti 18. sajandil jm.

Olle Arak, 10. veebruar 2020

Laupäeval, 8. veebruaril toimus Kuressaare Gümnaasiumis FIRST LEGO League saarte eelvoor. Võistlusele registreerus kokku 16 võistkonda. Osalejaid tuli Hiiu-, Muhu- ja Saaremaalt ning Lääne-Virumaalt. Meie kooli esindas neli võistkonda, kellest kolm pääses FLLi Eesti finaali.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Rait Kangur
Eve Tuisk, 10. veebruar 2020

Rait Kangur 38. lennu a-klassist ütleb alustuseks kohe ausalt välja, et rubriigi „Elu pärast KGd“ pealkiri ajab teda naerma, kuna see kõlavat nagu väga halb dokumentaal, mida keegi Tallinna TVst ei vaata. „Karistuseks“ sellise väljaütlemise eest teeme Meie KGs ühe eksperimendi – kui Rait Kanguri intervjuu kogub 1000 vaatamist, peab ta saatma KG õpetajatele, õpilastele ja vilistlastele Meie KG vahendusel ühe videotervituse raitkangurilikus võtmes! Õnneks suhtub Rait, kes on koostööd teinud ansambliga Elephants From Neptune ja režissööri Sam Mendesega, stressi kui väljakutsesse ja motivaatorisse ega pea meie väikese vimka tõttu ehk unetuid öid veetma.

Peeter Kaju, 11.b klass, 10. veebruar 2020

4. veebruaril toimus Tartu rahule pühendatud kõnekoosolek, kus oma kõnedega esinesid Kuressaare Gümnaasiumi 9.–12. klasside õpilased. Meie KG avaldab ettekandmisele tulnud kõnesid kuni 21. veebruarini, mil tähistame Eesti päeva.

Margit Düüna, 10. veebruar 2020

Jaanuari lõpus sai tänu Osiliale võimalikuks meie töötajate osalemine Euroopa ühel suurimal haridusmessil Londonis. BETT 2020 tõi haridusmaastikule kokku üle 800 ettevõtte ja üle 34 000 külastaja 146 riigist. See on olnud tavapäraselt uue kalendriaasta esimene suur rahvusvaheline haridusmess, mille eesmärk on siduda hariduskogukonda, jagada inspiratsiooni, arutleda tuleviku üle ning tutvustada uusi tehnoloogiaid.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Kristjan Raud „Kalevipoeg kivi viskamas“ / Loore-Liise SeppKristjan Raud, „Kalevipoeg põrgu väravas“ / Emma KruuserKristjan Raud, „Kalevipoja surm“ / Getter-Ivet Vikat
Ene Pidmann, 7. veebruar 2020

Eesti kunstnik Kristjan Raud ja tema rahvakunstist inspireeritud tööde jäljendamine 7.a ja 7.b klassi õpilaste poolt. Tööde autorid on Loore-Liise Sepp 7.b klassist ja Emma Kruuser ning Getter-Ivet Vikat 7.a klassist.

Reportaaż / SportTalvelaagri V päev
Ülle Räim, 7. veebruar 2020

Reede oli tunnustamiste päev, orienteerumise ja tuubitamise päev, laagri viimane päev, kojusõidupäev.

Kristin Lauri, 7. veebruar 2020

Kui õpetajad ühel suvel Norras bussireisil käisid, tuli ülesmäge sõita mööda väga kitsast teed. Kuristiku poole vaadates mõtles Kaja sellele, kuidas direktor küll 1. septembrit alustab, kui ta õpetajad nüüd bussiga siit alla sajavad. See on hea näide selle kohta, kui suur KG fänn Kaja on – oleks ju võinud sajale erinevale asjale mõtelda, aga tema mõtles hoopiski kooli heaolule.

Reportaaż / SportTalvelaagri IV päev
Merle Rekaya, 7. veebruar 2020

Neljas päev talvelaagris oli üsna samasugune kui kaks eelmist. Seepärast hoopis luuletasime ...

Melani Veelaid, 9.a klass, 7. veebruar 2020

4. veebruaril toimus Tartu rahule pühendatud kõnekoosolek, kus oma kõnedega esinesid Kuressaare Gümnaasiumi 9.–12. klasside õpilased. Meie KG avaldab ettekandmisele tulnud kõnesid kuni 21. veebruarini, mil tähistame Eesti päeva.

Jette Tiitus, 5.a klass, 7. veebruar 2020

Jaanuarikuu viimasel reedel pakkisime väikesed seljakotid ja seisime hommikul kell kuus kooli kõrval bussipeatuses, et sõita Tallinna.

Maidu Varik, 6. veebruar 2020

Gröönimaa pealinnas Nuukis toimunud Nordplus-programmi kokkusaamisel kavandati uus projekt jätkamaks ühistegevusi Niaqornaarsuki (Gröönimaa), Giljanesi (Fääri saared) ja Kuressaare Gümnaasiumi (Saaremaa) vahel.

Gerly Ots, KG väitlusklubi eestvedaja, abiturient, 6. veebruar 2020

Väitluse vaim kummitab Kuressaare Gümnaasiumis juba 25 aastat, sellest 15 aastat Inspira tiiva all. Võimatu on temast puutumata jääda.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii