üles
Pühapäev, 8. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. september

9. september

10. september

11. september

12. september

13. september

14. september

15. september

Gert Lutter, 18. märts 2020

2003. aasta oktoober – päev, mil 26. lennu kaheteistkümnendikud korraldasid sõjaväelise koolipöörde ning koolimajast sai kindral Mary Tamsalu juhtimisel õpetajatest demilitariseeritud tsoon!

Uudista arhiivifotosid galeriis ja otsi tuttavaid, ehk leiad ennastki fotodelt!

Anu Liik, 17. märts 2020

Neljapäeval, 19. märtsil saab iga soovija 1.–12. klassini Meie KG vahendusel osaleda emakeelepäeva mälumängus. Küsimused on eraldi I, II, III, IV kooliastmele ja vastamiseks on need ülal tund aega ehk kell 13.00–14.00.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Anneli Meisterson
Eve Tuisk, 17. märts 2020

Väikesest maakoolist KGsse tulnud tagasihoidlik ning tagaplaanile hoidev õpilane Anneli leidis suure kooli eksperimentaalsest klassist endale head sõbrad kogu eluks. Küllap sellesama klassi mõjutusel marssis ta ülikooli sisseastumiskatsetel eksamiruumist välja ning põrutas Tallinna Rock Summerile – otsima iseennast. Leidis ka!

Kui Anneli peaks olema ühe päeva keegi teine, oleks ta naispoliitik ja tooks pehmed teemad au sisse.

Ülle Räim, 16. märts 2020

Harjuta iga päev, et arendada erinevaid kehalisi võimeid (jõudu, vastupidavust, kiirust, osavust, painduvust), tehes harjutusi, mida on koolis või trennis sulle õpetatud. Näed peagi, kuidas iga päevaga edasi arened ja ka sinu enesetunne paraneb.

Maria Koppel, 16. märts 2020

Kolmapäeval, 11. märtsil, toimus Saaremaa Ühisgümnaasiumis VII maakondlik jäljendusvaadend. Kokku sai laval näha 30 etteastet ja tase oli ettearvatult väga kõrge.

Kuressaare Gümnaasiumi esindasid meie Playbacki vanuseastmete parimad klassid: 2.b, 6.a, 6.d ja 11.c.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Kevade ootus / Gretel SaldaLumikellukesed / Melissa JõeveerKevad / Madelin Nigol
Ene Pidmann, 16. märts 2020

Esimeste klasside õpilased püüdsid piltidele saabuvat kevadet! Tööde autorid on Gretel Salda 1.a klassist ja Melissa Jõeveer ning Madelin Nigol 1.c klassist.

Uudis / ÕppetööÕppevahendid
Toomas Takkis, 13. märts 2020

Täna, 13. märtsil kell 9.00–18.00, saavad õpilased koolimajast ära tuua edasiseks tööks vajalikud õppevahendid.

Haigusnähtudega lastel/vanematel palun koolimajja mitte tulla.

Külli Mänd, 13. märts 2020

Sada on arv, mis sisaldab kümme kümmet. Varjupaigad saatsid sõbrakuul uude koju pea sada kassi. Eesti Vabariigil täitus sada aastat. Saja rahva lood. Sada Läänemaa last käis Eesti Laulu peaproovi vaatamas. Sada päeva lõpetamiseni …

Vau. Kujutan ette, et päris paljudel praegustel kaheteistkümnendikel läheb südame alt omajagu õõnsaks, mõeldes peale eksamite õnnestumise ka veel muude oluliste valikute peale, mis neil peale lõpetamist ees seisavad.

Sander Nõgu, 12.a klass, 12. märts 2020

Kuressaare Gümnaasiumi õpetaja Ene Pidmanni õpilaste kunstitöid on näha esimese korruse seintel ning aula ees keemia- ja kunstiklassi vahel. Pildid annavad iga kord neid nähes inspiratsiooni kunstiga tegeleda. Täna uurime kunstiõpetajalt, mida kujutavad tema kunstiringid.

Maidu Varik, 11. märts 2020

Kuressaare Gümnaasium on suletud 17. maini.

Olle Arak, 11. märts 2020

Kuressaare Gümnaasiumi robootikavõistkonnad Mõlk, KG Triibud ja KG Magnet osalesid 7.–8. märtsini toimunud FLLi Eesti meistrivõistluste finaalis, kus saavutati 43 osavõtja seas robotimängus vastavalt 3., 7. ja 26. koht. Mõlgid teenisid ka mehhaanilise disaini karika.

Lõimingu grupp, 11. märts 2020

Käesolevaks õppeaastaks on meie kool seadnud eesmärgiks: kool kui koostöökoda ja koostöökogu. Selle mõtte alla paigutub nii koostöö kolleegide vahel kui ka koostöö õpilastega ja lapsevanematega. Koostöö parendamisega on meie kooli õpetajad pidevalt tegelenud, kuid selleaastane veebruarikoolitus „Lõiming meie koolis“ ning sellele järgnenud väljasõit pealinna on viinud arusaama toimivast koostööst uuele tasemele.

Gert Lutter, 11. märts 2020

Veebruarikuu saates sai kuulata luuletusi ja vabariigi aastapäevale pühendatud kõnesid. Saate teises pooles oli külaliseks Kuressaare Teatri loomejuht Aarne Mägi. Saate panid kokku 12.a klassi õpilased Juhan Soon, Martin Leepere ja Jaanis Kannik. Head kuulamist!

Eve Tuisk, 10. märts 2020

Statistika näitab, et 5% noorte ööpäevast – see teeb üle ühe tunni – võtavad enda alla söömine ja joomine. Koolipäeva jooksul jõuab õpilane meie kooli sööklas süüa mitu einet: hommikupudru, lõunasöögi, õhtuoote. Kusjuures iga päev on neil valikuvõimalus erinevate toitude vahel!

Lisaks söömisele teevad õpilased sööklas mõnikord rühmatööd või õpivad järeltööks. See on koht, kus luuakse ja hoitakse suhteid: tajutakse ühtehoidvat küünarnukitunnet järjekorras, räägitakse ära kõik tähtsamad uudised ning kutsutakse korrale trügijad-nügijad. Söökla õhkkond meeldib õpilastele. Hubase õhustiku loovad aga inimesed – söökla personal.

Galerii!
Anni Haandi, 10. märts 2020

Lõiminguprojektis „Rännak keskaegsel Saaremaal“ osalevad meie kooli 7. klasside õpilased. Tegevusi on jagunud õpilastele juba septembrist alates ning 6. märtsil pandi end proovile Saaremaa kirikuid joonestades – ikka selleks, et mai lõpuks valmiksid Saaremaa keskaegsete kirikute maketid. Ootame põnevusega!

Suur tänu ja kummardus matemaatikaõpetajatele, kes õpilastega koos tulemuse poole pürgisid!

Maidu Varik, 9. märts 2020

6. märtsil kohtusid meie 11. ja 12. klasside õpilased Sisekaitseakadeemia tudengite, KG vilistlaste Karina Sepa ja Markus Koiduga.

Karina õpib Sisekaitseakadeemias tolli ja maksunduse erialal, Markus aga politseikolledžis. Mõlemad on valitud erialaga väga rahul ja innustasid kõiki huvilisi lähemalt tutvuma erialade valiku ja õppimisvõimalustega Sisekaitseakadeemias.

Siret Liiv, lapsevanem, 9. märts 2020

Meie KG arvamuskolumnis mõtiskleb lapsevanem Siret Liiv heaks õpetajaks olemise üle. „Maailma saab muuta ka teisiti,“ kirjutab kogenud lasteaiakasvataja, kel endal on olnud plaanis juhikarjäär mõnes haridusasutuses. Kes ja mis Siretit kirjutama ajendas, selgub loost! (Toim.)

Merle Rekaya, 7. märts 2020

Meie kooli inglise keele õpetaja Riina Haljas on särav, naeratav ja armas kolleeg, kes täna ümmargust sünnipäeva tähistab. Meie KG esitatud küsimuste kaudu saame temast värvika pildi. Soovime kogu südamest palju õnne 50. juubeli puhul, meiega ühineb kogu koolipere!

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii