üles
Kolmapäev, 3. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. juuli

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

Töötajate sünnipäevad

3. juuli

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Intervjuu
Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Ann Tarkin
Eve Tuisk, 2. aprill 2019

Gümnaasiumis väitluspisikuga nakatunud Ann Tarkin läks pärast KGd ülikooli õigusteadust õppima, täiendas end Moskvas Vene õiguse ja inimõiguste vallas ning on nüüdseks juba advokaat, kuid leiab, et võiks veel midagi juurde õppida. Ta jumaldab Moskva linna, kuid elab praegu hoopiski Brüsselis. Oma gümnaasiumiajast meenuvad Annile Ariita Sepa matemaatikatunnid ja ahjukana riisi ning külma kastmega.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Mari-Liis Aus
Reet Lasn, 14. märts 2019

Mari-Liis Aus õppis Kuressaare Gümnaasiumi 26. lennu A-klassis, tema klassijuhatajaks oli Ester Kuusik. Mari-Liisi kohta öeldakse, et just selline peabki üks ämmaemand olema – julgustav, rõõmsameelne, tugev ja hooliv. Oskab öelda õigeid sõnu just õigel ajal. Eks sellepärast ongi Mari-Liis täna Kuressaare haigla vastutav ämmaemand.

Raido Kahm, 4. märts 2019

Kuressaare Gümnaasiumi kooliperega on liitunud abiõpetaja Diana Matt, kellele meeldis mõte, et saab olla tõeliseks abiks lastele.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Kristin Liias
Eve Tuisk, 19. veebruar 2019

Värvilise peanupuga igav õpilane – nii meenutab end loomehing Kristin Liias. Samas tõdeb, et teda toetati ja innustati kooli ajal väga. Nüüdseks on moeloojast saanud stilist, kellel Eesti Laulu ja vabariigi aastapäeva eel käed tööd täis on. Aga mitte ainult. Tema tööpäevas peaks ka muul ajal rohkem tunde olema, et kõike südamelähedast teha jõuaks.

Merle Rekaya, 16. veebruar 2019

Sander Suurhans on KG 30. lennu vilistlane ja meie kehalise kasvatuse õpetaja. 16. veebruaril saab Sander 30. Palju õnne!

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Liise Kukk
Aksliga Punase mere ääres talvepäikest nautimas. / erakogu2001. aasta lõpetaja - esimesed, kes talaaridega lõpetasid. / erakogu
Anu Liik, 14. veebruar 2019

17. jaanuari arhiivinurgast võis lugeda, et Meie KG ristiemaks on vilistlane Liise Kallas. Kuressaare Gümnaasiumi lõpetas Liise – tookord Kallas, nüüd Kukk – 2001. aastal. Siis riietuti esmakordselt talaaridesse. See oli lennu ettepanek, et oleks vähem muretsemist ning aktusel kõik korrektne. Ja traditsioon sai alguse. Üht-teist kooliajast ja sellest, kuidas tal on läinud peale lõpetamist, Liiselt nüüd teada saamegi.

Ave Jõgi, 26. november 2018

Õnneks vormus põhikooliaegne mõte õmblejaks saada õige pea otsuseks siiski õpetajaks hakata. Nii ongi meil nüüd tore kolleeg, õpetaja, klassijuhataja, kellele kogu kooliperega täna pisut ümmargusema sünnipäeva puhul õnne soovime. Palusime tal veidi mõtiskleda elust ja olemisest. Vastustest loeme välja rahulolu enda tegemistega.

Toredat päeva ja tegusat uut eluaastat! Mõnusat toimetamist koolis ja pereringis!

Jaana Puksa, 16. november 2018

2018/2019. õppeaastal alustas KG tugikeskuses õpetajana tööd Maarja Vahter. Meie KG uuris, kes ta on ja mida talle meeldib teha.

Merle Rekaya, 14. november 2018

Novembri algusest toimetab meie raamatukogus uus inimene – Tiina Kaup. Meie KG uuris, kes ta on ja mida talle teha meeldib.

Intervjuu / PersonaaliaJaapanist Kuressaarde
Kaie Saks, 10.c klass, 2. november 2018

Tänavune kooliaasta tõi kooli palju uusi õpilasi, sealhulgas ka Jaapanist vahetusõpilaseks tulnud Moemi Ono. Miks valiti sihtkohaks just Eesti ja kui raske oli alguses teise kultuuriga kohanemine?

Raido Kahm, 30. oktoober 2018

Kuressaare Gümnaasiumi raamatukogus 1990. aastast alates leiba teeninud Urve Aedma on täna viimaseid päevi tööl. Soovime talle edu edasistes toimetustes.

Viivian Laes, 12.c klass, 19. oktoober 2018

12. oktoobril külastas meid 34. lennu vilistlane Hanna Martinson. Kella üheksaks kogunes aulasse nii pisemaid kui ka gümnaasiumis olevaid õpilasi, et kuulda Hanna gümnaasiumiajast ja tegemistest peale seda. Peale tunniajalist loengut oli mul võimalus vestelda Hannaga omavahel.

Merle Rekaya, 14. oktoober 2018

KG säravate õpetajate seas on järjekordne tähtpäevaline – muusikaõpetaja Laine Lehto. Sel aastal alustas ta meie koolis 25. tööaastat.

Raido Kahm, 2. oktoober 2018

Lisaks õpetajatele liitub Kuressaare Gümnaasiumi kollektiiviga igal aastal mitmeid teisigi toredaid inimesi. Tere tulemast kooliteenistuja, Marvi Alder ja nõudepesija Tiina Aidamets.

Intervjuu / SportReipalt koolipinki
Galerii!
Merle Rekaya, 27. september 2018

KG meediakursuse õpilased uurisid noorematelt koolikaaslastelt muljeid ja mõtteid meie tervisespordipäeva kohta.

Merike Kivilo, 21. september 2018

Penyuan Liu on meie teine uus hiina keele õpetaja ja ta oli samuti nõus meile intervjuu andma.

Merike Kivilo, 19. september 2018

Kas olete märganud, et meie koolis on kaks uut hiinlannat õpetamas eksootilist hiina keelt?

Raido Kahm, 1. september 2018

Kuressaare Gümnaasiumi kollektiiviga liitub sel õppeaastal eesti keele ja kirjanduse õpetaja Jaana Puksa, kes teadis juba põhikooliõpilasena, et temast saab õpetaja.

Lehekülg: eelmine /18 järgmine

Kuulutused

Galerii