üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Intervjuu
Karl Marcus Šalamov, 7.c klass, 17. aprill 2018

Mina otsustasin intervjueerida enda ema – Kristina Mägi, sest ta on minu arvates väga huvitav inimene. Ta on turismiinfo töötaja ja ta hobi on pildistamine. Ta käib erinevaid pidusid ja teisi kohti pildistamas ja ta töötab turismiinfos, kus ta on teada saanud palju huvitavaid asju ja on rääkinud huvitavate inimestega.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Indrek Saar
Indrek Saar otsustas ühel heal päeval "oivikuks" hakata ja õppis sellest ajast peale neljadele-viitele / Kadri Purje13. lend ja b klass. Indrek Saar istub ees keskel / KG arhiiv
Raido Kahm, 13. aprill 2018

Kultuuriminister Indrek Saar, Kuressaare Gümnaasiumi 13. lennu vilistlane, meenutab kooli 40. juubeliaastal oma kooliaegseid tegemisi-toimetamisi ja räägib sellest, mis pärast edasi sai.

Kerstin Tang ja Laura Priske, 11.a klass, 13. aprill 2018

Muusikaõpetajate kutsel on KG juubeliaastal oodata kooli igas kuus muusikutest vilistlasi. Märtsikuus jutustas 36. lennu vilistlane Grete Paia nii noorematele kui ka pisut vanematele oma gümnaasiumiajast ja tegemistest peale seda. Grete oli meelsasti nõus rääkima ka oma kogemustest Meie KGle.

Eve Tuisk, 9. aprill 2018

Kui Laura-Liisa 10 aastat tagasi KG lõpetas, tahtis ta kindlasti ajakirjanikuks saada. Aga läks hoopis nii, et ta sattus programmi Noored Kooli ja sealt edasi juba hoopis teises suunas – endalegi pisut ootamatult sidus ta end lastega.

Intervjuu / KlassiloodKarl Berens on Eesti meister
Ebeliis Truu, 6.a klass, 29. märts 2018

6.a klassi õpilane Karl Berens on U-14 vanuseastme Eesti meister 60 meetri sprindis.

Eve Tuisk, 20. märts 2018

Sihtasutus Innove kutsus koolide meediaväljaandeid üles tunnustama oma kooli meesõpetajaid. Kuressaare Gümnaasiumis töötab neid sel õppeaastal kaksteist. Seoses kooli 40. ja Eesti Vabariigi 100. juubeliaastaga otsustas Meie KG toimetus pöörata erilise tähelepanu kooli esimese lennu vilistlasele, praegusele õppealajuhatajale ja ühiskonnaõpetuse õpetajale Maidu Varikule. Andsime sõna ägedale mehele endale, kuid palusime teda portreteerida ka õpilasel, vilistlasel ja kolleegidel. Siin ta on!

Sander Berens, 10.a klass, 16. veebruar 2018

KGd peetakse enamasti kooliks, kus õpilastel lastakse tegeleda oma loomingulise poolega ja põhirõhk ei ole õppimisel. Uurisin intervjuu alustuseks kooli külastanud vilistlaselt muusikult Margus Vaherilt, mida tema sellest mõttest arvab. Margus oli mõttega päri ja lisas: "Kui ma meenutan 15 aasta tagust aega, kui ma kooli lõpetasin, siis oli see juba tol ajal nii. Tundub, et see energia, loomingulisus ja vaba mõtlemine ning julgustamine teha midagi piiridest väljaspool on siiani säilinud."

Merle Rekaya, 8. veebruar 2018

Teisest poolaastast töötab Kuressaare Gümnaasiumis muusikaõpetajana Anita Kangur. Meie KG tundis huvi tema tegemiste vastu.

Anu Liik, 31. jaanuar 2018

Teine poolaasta tõi täiendust KG matemaatikaõpetajate ridadesse – juba teist nädalat tegutseb siin Enda Torga, pühendudes koos meie noorte gümnasistidega juurimisele, logaritmidele, trigonomeetriale ...

Raido Kahm, 16. jaanuar 2018

Kuressaare Gümnaasiumis alustas füsioterapeudina tööd 32. lennu vilistlane Elo Jõgi.

Eve Tuisk, 12. jaanuar 2018

Muusikaõpetajate kutsel on KG juubeliaastal oodata kooli igas kuus muusikutest vilistlasi. Teisipäeval, 9. jaanuaril esinesid gümnasistidele Teele Viira 29. lennust ja Kusti Lemba 30. lennust. Pärast meeleolukat kohtumist oli Teele meelsasti nõus rääkima oma tegemistest ja kogemustest ka Meie KG-le.

Robin Mäetalu, abiturient ja kitarrist, 12. jaanuar 2018

Istume Kustiga harmooniatoas nagu kaks muusikut muiste. Tema muidugi suurema algustähega. Emakeele vaheruumist kaasa haaratud kohv on mõlemal käes ning arutame õpetaja Marit Tarkini antud küsimuste üle – kas oleks paslik neist lähtuda või vestelda lihtsalt eluliselt muusikast. Mõni hetk valitseb vaikus. Lõpuks voldin paberilehe kokku ning küsin omakasupüüdlikult esimese, mind ennast huvitava küsimuse ühe andekaima Saaremaalt pärit kitarristi käest.

Ave Jõgi, 5. detsember 2017

Pidupäeva eel oli spordiosakonna juhataja Ülle Räim lahkesti nõus jagama meiega enda mõtteid mööduvatest aastatest ja tema enda tegevusest nendes. Koolipere soovib sünnipäevaks palju jaksu ja jätkuvat reipust, heade mõtete realiseerumist ja uute vahvate ideede tekkimist! Palju õnne!

Eve Tuisk, 24. november 2017

Viire Poopuu on Kuressaare Gümnaasiumi uus kooliteenistuja ujulas. Meie KG uuris, kes ta on ning kuidas on läinud sisseelamine uuel töökohal.

Eve Tuisk, 24. november 2017

Aili Aavik on Kuressaare Gümnaasiumi uus kooliteenistuja. Meie KG uuris, kes ta on ja kuidas tal läheb sisseelamine uuel töökohal.

Maria Vera Pšenitšnaja, 12.a klass, 22. november 2017

Neljapäeval, 16. novembril oli aula pikalt sagimist täis – toimusid ettemängud enne Suurt Teatriõhtut. Noortele tulid appi etendusi lihvima vilistlased Mihkel Vendel ja Kaisa Tooming, kes andsid häid näpunäiteid ja nõu, kuidas oma teatritükke paremini esile tuua ning mida parandada. Tegin lähemalt tutvust 31. lennu vilistlase ja loomemaastikul tegutseva Kaisa Toominguga.

Mai Rand, 21. november 2017

Muusikaõpetajate kutsel on KG juubeliaastal igas kuus oodata kooli muusikutest vilistlasi. Nad tulevad kõigi kooliastme õpilaste tundidesse ja ka aulasse suurematele muusikalistele kohtumistele.

6. novembril külastas meid Triin Ella, ooperilaulja ja muusikapedagoog.

Merike Kivilo, 20. november 2017

Täiskasvanute koolitaja rahvusvahelise magistriõppe raames viibisid koolituskeskuses Osilia praktikal kaks eksootilistest maadest pärit magistranti. Nendega tegid intervjuu Kaisa Esko ja Mesike Tõrv 11.b klassist.

Lehekülg: eelmine /18 järgmine

Kuulutused

Galerii