üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Intervjuu
Raido Kahm, 1. september 2018

Sellest õppeaastast on Kuressaare Gümnaasiumis tööl meie kooli 36. lennu vilistlane Kaari Maidle. Kaari käe all alustavad kooliteed 1.a klassi õpilased.

Merle Rekaya, 1. september 2018

Kuressaare Gümnaasiumis alustab sel aastal tööd kehalise kasvatuse õpetaja ja 7.b klassijuhataja Marko Kesküla, kelle elu on sport saatnud juba lasteaiaeast saati.

Raido Kahm, 17. august 2018

Täna 25aastaseks saav tantsuõpetaja Annette Rungi jäi oma esimese aastaga Kuressaare Gümnaasiumis äärmiselt rahule. Uuelt kooliaastalt ootab ta energiast pulbitsevaid lapsi ja uusi väljakutseid.

Ave Jõgi, 25. juuni 2018

Juhan Kolk on andnud endast parima, et KG pedagoogide keskmist vanust "mõõdukal tasemel" hoida, ometi saab ka temal täna juba 30 aastat täis. Meie KG uuris, kas 30 aastat mehe elus on paras aeg vahekokkuvõtteid teha ja plaane tulevikuks seada. Meie, tema kolleegid, soovime jätkuvat kirge tema tegemistesse ja õnne sünnipäevaks!

Ave Jõgi, 19. juuni 2018

Palju õnne sünnipäevaks, Epp! Minu tänase sünnipäevasooviga ühineb kogu koolipere! Nagu ikka, esitasime tähtsa päeva puhul ka Epule endale mõned küsimused.

Ave Jõgi, 19. juuni 2018

Täna tervitame sünnipäeva puhul head ja tublit meest meie suures koolimajas – Avo Käsperit. Mõtisklesime, mida 65 aastat ühe mehe elus tähendab. Soovime igal rindel edu ja õnne!

Eve Tuisk, 14. juuni 2018

Pärast saate "Eesti otsib superstaari" võitu on KG 38. lennu vilistlase Uudo Sepa päevad täis tihedat sagimist: küll osaleb ta erinevate raadiojaamade (hommiku)programmides, küll annab intervjuusid erinevatele väljaannetele. Meie rõõmuks leidis ta hilistel öötundidel aega vastata ka oma koolikaaslaste küsimustele. Fännid Saaremaalt uurisid temalt nii kooliaja kui ka edasiste plaanide kohta.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Martin Villig
Merle Rekaya, 12. juuni 2018

Martin Villigu nimi seostub tänasel päeval ilmselt kõige rohkem Taxifyga, selle aasta märtsikuus tunnustati teda koos vennaga Eesti Aasta Ettevõtja 2018 tiitliga, 2015. aastal kuulutas Eesti Ettevõtlike Noorte Koda ta silmapaistvaks nooreks eestlaseks teaduse ja tehnoloogia kategoorias. See nimekiri ilmselt jätkub. Vaatame täna aga korraks tagasi ...

Maidu Varik, 12. juuni 2018

Sel õppeaastal esimest korda toimunud konkursi Aasta Kool 2018 võitis Tallinna 32. keskkool.

Selle tubli kooli direktor ja õppealajuhataja nimetavad oma kooli vahel ka saarlaste kooliks või KG filiaaliks, sest direktor Maarja Merigan on KG 16. lennu vilistlane ja gümnaasiumiastme õppealajuhataja Kerstin Vessik lõpetas meil 24. lennus.

Järgnevalt lühiusutlus 2018. aasta parima kooli direktori Maarja Meriganiga.

Raido Kahm, 10. juuni 2018

Menusaates "Eesti otsib superstaari" suurepärase kolmanda koha saavutanud Merilin Mälk naasis pealinnast tohutu kogemustepagasiga. Nüüd plaanib ta pühenduda muusikale, kuid kõrvale ei jää ka kool.

Eve Tuisk, 4. juuni 2018

Mihkel Tanila on Kuressaare Gümnaasiumi 32. lennu vilistlane. Tema klassijuhataja gümnaasiumis oli Sirje Metsküll. Nagu paljud teavad, esindas Mihkel viimasel võrkpallihooajal just Saaremaad – kusjuures väga tulemuslikult. Mihkel oli lahkelt nõus oma sportlaskarjäärist pisut Meie KGga rääkima.

Hedili Nõu, 10.c klass, 23. mai 2018

Meie kooli 10.c klassi õpilane Marilis Remmel käis Marokos toimunud rahvusvahelistel koolispordivõistlustel ja saavutas kaugushüppes tubli 4. koha.

Merle Rekaya, 22. mai 2018

21. mail oli KGs külas Kristel Aaslaid. Pärast kahte loengut meie õpilastega istub ta korraks koos minuga maha ruumis 310, et meenutada möödunut ja rääkida tulevikust. Meie vestluse katkestab korraks Kristeli eesti keele õpetaja Maret Laurson, et teda kallistada ja šokolaadiga turgutada. Pärast kohtumist nendib Kristel väikese hämmastusega, kui säravad meie kooli õpetajad ikka on ...

Eve Tuisk, 17. mai 2018

Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskuses Osilia on tööl uus koolitusprojektide juht. Meie KG uuris, kellega täpsemalt tegu on ning kuidas sisseelamine sujub.

Eve Tuisk, 14. mai 2018

Kuressaare Gümnaasiumil on uus projektijuht Anne Keerberg, kes hoiab silma peal kõikvõimalikel allikatel, kust võib kooli arengueesmärke toetavalt lisarahastust leida. Koostöös Osilia kolleegidega aitab ta kaasa ka täiskasvanuhariduse projektidele. Praegu valmistab ta juba ette kahte uuendusliku õppevara soetamise ja ühiskasutuse projekti.

Ave Jõgi, 27. aprill 2018

Täna ajame natuke sünnipäevajuttu meie kooli õpetaja Virge Lemberiga. On just õige aeg mõtiskleda selle päeva tähenduse üle ning ikka ja jälle midagi uut teada saada meie heast kolleegist ja õpetajast. Niisiis esitame talle mõned küsimused.

Elisa Saar, 7.c klass, 19. aprill 2018

Mina viisin intervjuu läbi oma vanaema Õilme Saarega. Ma valisin tema, kuna ta käib hästi palju reisimas ja alati, kui ta tagasi tuleb, räägib ta huvitavaid jutte. Ka mind huvitab väga reisimine, nii et sellepärast tegin intervjuu oma vanaemaga.

Käti Saar, 7.c klass, 18. aprill 2018

Mina teen intervjuu oma venna Ergoga, kes elas viis kuud koos Mariliga Austraalias. Ma teen temaga intervjuu, sest ma tahan ka ise selle reisi kohta teada saada.

Lehekülg: eelmine /18 järgmine

Kuulutused

Galerii