üles
Kolmapäev, 3. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. juuli

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

Töötajate sünnipäevad

3. juuli

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Reportaaż
Kadi Riin Kanemägi, Mari Tiitson, 8.b, 7. veebruar 2014

Neljapäeval, 6. veebruaril, äratati meid üles nagu tavaliselt kell 7:30. Sõime hommikust ja valmistusime Võrru minekuks.

Karl-Romet Uljas, 8.a, 6. veebruar 2014

Ärkamine toimus 7:30 nagu kõikidel teistelgi päevadel, taaskord kostus hommikultoaukse tagant 3 vilet, seekord oli aga vilemeheks õpetaja Endel Tustit.

Karoliina Tammel, 8.c, 5. veebruar 2014

...muidugi peale tõsist ja rasket suusatamist. Aga noored on indu täis- nii mõndagi meist näeb rajal juba enne kohustuslikku tundi, näod naerul ja põsed punased!

Kateriine Püüa, 8.b, 4. veebruar 2014

Esmaspäeval, 3. veebruari hommikul alustasid meie kaheksandikud sõitu suusalaagrisse. Täpsemalt laagrisse, mis on olnud meie kooli traditsioon juba mitu, mitu aastat. Nimelt igal aastal tulevad meie kooli kaheksandikud Haanjasse, et veeta koos üks nädal, mille jooksul suusatame, puhkame ja parandame suhteid paralleeelklassidega.

Heidi Truu, 27. jaanuar 2014

13.-17. jaanuarini toimus KG õpilaste ja õpetajate vastukülaskäik venekeelsesse Tallinna Sakala Eragümnaasiumi, kelle esindajad olid meie koolis nädal aega novembrikuus.

Henri Rump, Silver Ringvee ja Richard Kesküla, 24. jaanuar 2014

Tänasel õhtul hingas kogu KG pere pea 4 tundi ühes rütmis kaasa elamaks meie suurepärastele korvpallitiimidele. Kogu ettevõtmist kureerisid Siim Pildre, Endel Tustit ja KG fänniliikumise eestvedaja Henri Rump. Ja see juhtus - ajalooline võit nii tütarlastelt kui noormeestelt! Palju õnne KG kossuässad ja KG fännid, teid kõiki oli täna tribüünidelt ütlemata ülev vaadata! Lähemalt kommenteerivad Henri Rump, Silver Ringvee ja Richard Kesküla...

Kätlin Kask ja Loore Pihlas, 10.a, 17. jaanuar 2014

Neljapäeval, 16. jaanuaril olime viis tundi koolis ja pärast külastasime Vene Teatrit.

Kettli Tamm, Agnes Paju, Kristin Kask, 8.a, 16. jaanuar 2014

Kolmapäeval, 15. jaanuaril oli meil ainult kaks tundi: füüsika ja eesti keel, peale seda läksime aulasse, kus toimusid erinevad mängud.

Kadi Riin Kanemägi, Mari Tiitson, 8.b, 16. jaanuar 2014

Teisipäeval, 14. jaanuaril algasid tunnid kell 8:15. Esimene tund oli eesti keel. Eesti keele tund oli päris huvitav. Õpilased õppisid ma- ja da- tegevusnime.

Lisete Jõema 10.b klass, 18. november 2013

Hiljutisel Saaremaa rallil tõsisema võidusõidu teinud Kenneth Sepp 11.c klassist sihib kõrgeid eesmärke, kuid selleks on vaja palju õnne ja raha.

Marju Kirss, 12. november 2013

7. ja 8. novembril kogunesid keemiahuvilised KG keemiaklassi, et osa võtta esimestest õpikodade programmi raames toimuvatest keemia praktikumidest. Huvilisi 10.-12. klassist kogunes esimesel korral kokku 10, meie koolist 8 (Kristel Sepp, Diana Turja, Meelika Seppel, Johanna Randmets, Karl-Martin Lember, Geivi Lember, Mirjam Tenno, Kati Vahter) ja SÜG-st 2 õpilast (Reedik Sõber, Krete Saak). Üheks praktikumi juhendajaks oli meie kooli vilistlane Sigrid Selberg, kes nüüdseks on jõudnud oma keemiaõpingutes TÜ magistriõppe tasemele.

Kertu Leesmaa, 12.a, 12. november 2013

„Kes on plaaninud jääda edasi õppima Eestisse? Kes leiab, et on võimeline saama edukaks oma kodumaal? Kes arvab, et saab edukaks vaid välismaal?“ – selliste küsimustega proovis 5. novembril Kuressaare Kultuurikeskuses oma esimestel minutitel jääd murda Ameerika Ühendriikide suursaadik Eestis Jeffrey D. Levine.

Reportaaż / VariaNoored käisid kohvikus
Johanna Suurhans, 12.a, 8. november 2013

Neljapäeval, 7. novembril toimus Kuressaare Kultuurikeskuses järjekordne Osaluskohvik.

Katariina Õunpuu, 11.b, 23. oktoober 2013

"Mina kui projektigrupi juunior tõotan truult läbida need 2 aastat võttes osa kõigest kümne sõrme ja varbaga, käia igas tunnis kohal, isegi siis, kui...."

Just selliste sõnadega algas projektigrupi "rebaste vanne", mis sai tõotuse kujul oma vanematele grupiliikmetele antud. Aga olgu kõik lahti räägitud algusest!

Lisete Jõema, Kristina Liiv, 10.b, 8. oktoober 2013

16.-19. septembril toimus uhiuutel KG kümnendikel traditsiooniline Jukudenädal, mille raames oli abiturientidel võimalus oma järeltulijaid igal võimalusel proovile panna. Selle aastane teema oli kolhoos.

Gunnar Usin, LKT Tops juhendaja, 30. september 2013

Kuressaare Gümnaasiumi 15. tervisespordipäeva raames toimusid 20. septembril kooli lauatennisemeistrivõistlused. Eelnevate ülesandmislehtede järgi peeti meistrivõistlusi kolmes grupis: poisid (4.-9. klass), noormehed (10.-12. klass) ja tüdrukud (4.-9. klass).

Reportaaż / KultuurÕPIN KGs ma, KGs ma
Youtube video!Galerii!
lapsevanemad, 20. juuni 2013

Üheksandike lõpuaktusel astusid üles ka lapsevanemad. Mis seal täpselt toimus seda vaata juba videost!

Reportaaż / ÕppetööPraktikapäev "Toidukorv"
Elari Orb, Karita Käsk, Melani Raamat, 7.c, 4. juuni 2013

Kuressaare Gümnaasiumi 7. klassid osalesid üritusel "Toidukorv".

Lehekülg: eelmine /12 järgmine

Kuulutused

Galerii