üles
Esmaspäev, 8. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

15. juuli

Töötajate sünnipäevad

15. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Kristin Lauri, 25. mai 2021

11.a klassi tüdrukud nautisid rahulikult eesti keele tunni raames filmikunsti, kui järsku tekkis Nipernaadile teine osa ja kõigile ootamatult ilmus filmi lõpus aulasse peigmees, kes oma pruudi kosis. Kuidas täpselt see asi välja nägi, saab vaadata videost!

Artikkel / PersonaaliaPalju õnne, Katrin Kannik!
Toimetus, 24. mai 2021

Igas õies on killuke päikest,

mis saatmas Su töid ja Su käike.

Igas õies on naeratus peidus,

igas õies üks õnnesoov leidub!

Armas Katrin! Üks õige pikk õnnitluskaart sinu tänasesse päeva, sest ühele tavalisele sünnipäevakaardile ei mahuks kõik need killukesed, naeratused ja õnnesoovid lihtsalt ära. Ja nagu ütleb rahvatarkus – mida pikem kaart, seda rohkem õnne!

Palju-palju rõõmu ja kõike head soovib sinu 2.c klass ja kõik kolleegid Kuressaare Gümnaasiumist!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Koroonapiir! / Anette LõbusDistantsõpe / Merit MetsVideotunni deja vu / Keitlin Köster
Ene Pidmann, 21. mai 2021

Meenutusi lõppenud distantsõppest. Autoriteks on Anette Lõbus, Merit Mets ja Keitlin Köster 8.b klassist.

Artikkel / KlassiloodVärvikirev kevad
Värvikirev kevad / 2.a klassVärvikirev kevad / 2.a klassVärvikirev kevad / 2.a klass
Inga Engso, 19. mai 2021

2.a klassi lapsed naudivad päikselist, rõõmsat, värvilist ning õiterohket kevadet.

Reet Lasn, 19. mai 2021

Suguvõsa legend räägib lugu sellest, kuidas Merle sündis. Oli pioneeriorganisatsiooni aastapäev ja Merle ema oli juba varakult Muhust linna tulnud, et õigel ajal haiglasse jõuda. Kui see õige hetk kätte jõudis, siis olla parasjagu mööda Tallinna tänavat tulnud pioneeride paraad. Oli vaja maja ees oodata, et pioneerid mööduksid, ja siis asuti jalgsi haigla poole teele. Merle sündiski pioneeride pidupäeval.

Laivi Jürisson, 18. mai 2021

22. õpilaste ajalooalaste uurimistööde võistlus Eesti Vabariigi Presidendi auhindadele kuulutati välja 1. septembril 2020. KG 12.a klassi õpilane EEVA HELGA KUPITS saavutas loovtööde kategoorias I koha.

Ave Jõgi, 14. mai 2021

2018. aastal alguse saanud ja järjest 3 aastat väldanud Erasmus+ poolt rahastatud rahvusvaheline projekt on koostööks kokku toonud erinevate riikide õpetajate meeskonnad töötamaks ühise eesmärgi nimel – kuidas õpetajatena saame aidata enda õpilastel efektiivsemalt õppida, sellega seoses ka edasises elus paremini toime tulla.

Artikkel / Personaalia„Toimik nr 4-4: M. Varik"
Gert Lutter, Eve Tuisk, 14. mai 2021

Maidu Uno p. VARIK on sündinud 1961. aastal Saaremaal Kingissepas õpetajate perekonnas. Tal on õde. 1979. aastal lõpetas Kingissepa 2. Keskkooli autoõpetuse klassi. Samal aastal asus õppima TRÜ ajaloo osakonda, kus spetsialiseerus kitsamalt arheoloogiale. Diplomitöö koostas Kodavere kihelkonna esiajaloolistest muististest.

Pedagoogilise praktika sooritas Tartu 7. Keskkoolis. Ilmnesid tema väga head eeldused õpetajatööks. Andis sisukaid, hästi näitlikustatud tunde, saavutas õpilastega asjaliku kontakti, osales aktiivselt klassivälises töös. (Väljavõte TRÜ ajalooteaduskonna ajaloo-osakonna 1984. aasta lõpetaja iseloomustusest)

Gert Lutter, 12. mai 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

7.a klass mõtleb lennukalt ja kirjutab oma foto juurde selgituseks: „Sirutame tiibu õpetaja valvsa pilgu all.“

Kohtume järgmisel nädalal, kui on 7.d klassi kord!

Artikkel / Klassilood3.b klassi lilled emadele
Merle Tustit, 10. mai 2021

Tuhat suurt ja väikest lille täna õitseb ainult Sulle, kallis ema! Kaunist ja päikselist emadepäeva meenutab 3.b klassi lilletervitus kõikidele emadele.

Reet Lasn, 10. mai 2021

1. september 1977. aasta. Kingissepa 1. keskkool. 9.b klass, teatri- ja masinakirja kallakuga. Ja seal ta istubki tikksirgelt, lühikeste lokkis juustega tüdruk Ülle Haug. Nii sai alguse meie sõprus. Legendaarne matemaatikaõpetaja Valentin Oopkaup saatis meid sageli teele sõnadega: „Haug ja Jõgi (Jõgi=Lasn) lähevad kevadet nautima.“ Nii olemegi koos ujunud peaaegu pool sajandit.

Ave Jõgi, 9. mai 2021

Soe päike toob tärkamise loodusesse ja aeda, alati ka sünnipäeva meie heale kolleegile – Annelile. Sellel aastal numbril lihtsalt null lõpus ja kooliperel põhjust vähe pidulikumalt õnnesoov üles võtta. Nii tore, et tänase õnnitlusloo on aidanud seada kolm inimest: üks, kes meie hällilapsega tuttav juba ammu, teine olevikust ja kolmas sügavalt südamest.

Laine Lehto, 7. mai 2021

Laupäeval, 1. mail ja pühapäeval, 2. mail jätkus veebipõhiselt Eesti Meestelaulu Seltsi üle-eestilise poiste-solistide XII võistulaulmine.

Tiina Kaup, 5. mai 2021

Annil on ema ja isa ja kaks vanemat venda: Ats ja Saamuel. Annil on ka voodi ja riidekapp, kaisuloomad ja nukumaja, mille Ats talle sünnipäevaks meisterdas. Tal on punane vihmavari ja valged sussid ja väike seljakott, mille põhjas on nätsukomm, mis sealt enam kuidagi lahti ei tule. Aga kui Anni koti pähe tõmbab, saab ta seda kommi ikkagi limpsida! Anti Saare üheteistkümnes lasteraamat „Anni asjad“ jutustab väikese Anni armsatest ja tähtsatest asjadest.

Gert Lutter, 5. mai 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

8.d klassi õpilased tervitavad kõiki neid, kellel õnnestus sellel nädalal kooli õppima saada. Pühendame neile selle pildi pealkirjaga: „Tahaks juba puhata ja mängida (ehk kuu aega jäänud veel vastu pidada)!“

Järgmisel nädalal vaatame 7.a klassi fotot!

Artikkel / KlassiloodOi neid tulpe!
Kaari Maidle, 30. aprill 2021

3.a klass meisterdas videoõpetuse järgi tulpe.

Ave Jõgi, 29. aprill 2021

Vähemalt minu jaoks astus kõikjal muidu tavaline nähtus – õpilastööde näitus – täiesti uuele tasandile aastast, kui Kuressaare Gümnaasiumiga liideti Kuressaare Põhikool ja meie koolis hakkas kunstiõpetajana tööle meie tänane hällilaps Ene Pidmann. Ja kuigi kõik need inimesed, kes aitasid mul tänase juubeliloo valmis kirjutada, on toonitanud Ene pühendumist enda tööle, alustaksin ma siiski ...

Morris Püüa. 2.b klass, 28. aprill 2021

Väikesed õhtujutud on 2.b klassi õpilaste kirjutatud muinasjutud, mida on tore lastega või lastele lugeda.

Selles loos kohtume lambaga, kes oleks peaaegu pügada saanud! Mis edasi juhtus ja kuidas lambad täpsemalt Saaremaale jõudsid, selgub juba muinasjutust!

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii