üles
Kolmapäev, 3. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. juuli

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

Töötajate sünnipäevad

3. juuli

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Teade
Tiia Kuusk, 27. oktoober 2020

Vabariikliku mõttespordi olümpiaadi I etapp toimub juba 23.–27. novembril. Mõttespordi olümpiaadi eesmärk on populariseerida mõttesporti koolinoorte seas, meie kool on osalenud sellel internetipõhisel võistlusel alates 2014/15. õppeaastast.

Kutsun võistlema nii eelmistel aastatel osalejaid kui liituma ka uusi huvilisi.

Maria Koppel, 27. oktoober 2020

Käes on sügis ja taas on käes ka Saaremaa Osaluskohvik, mis on kohtumiskohaks noortele (8.–12. klass) ning noortemeelsetele, ametnikele ja otsustajatele.

Maria Koppel, 26. oktoober 2020

Halloween´i tähistamine on KGs muutunud juba traditsiooniks. See on kogu kooli noorte omaalgatuslik soov kostümeerida ennast kollideks, nõidadeks ja vampiirideks. Kõik ootavad juba põnevusega ja teevad ettevalmistusi, et just tema kostüüm oleks eriti hirmutav.

Anu Liik, 9. oktoober 2020

„Oktoober, mu külmasilmane tädi / koob jälle kirendavat sukka ...“

ja kolmanda kooliastme õpilastel on aeg valmistuda Väikeseks Teatriõhtuks, mis sel sügisel on inspireeritud Andrus Kivirähki loomingust.

Maria Koppel, 9. oktoober 2020

Kutsume 6–26aastaseid noori osalema noortele suunatud tegevuste rahulolu küsitluses. Seesugune küsitlus on järjekorras kolmas. Küsitlusega kogutakse arvamusi 2020. aasta noorsootööalaste tegevuste kohta. Noorte arvamus on oluline muutmaks noorsootöö võimalusi kvaliteetsemaks ning noorte vajadustele paremini vastavaks.

Laivi Jürisson, 30. september 2020

U20 arvestuses saavutas Peeter Jürisson Soomes esikoha jahilaskmise olümpiaalal skeet ehk kaarrada.

Eesti Olümpia Skeet laskurid lõpetasid hooaja Soomes Nasta GP-l, kus meie kooli 12.a klassi õpilane Peeter Jürisson saavutas juunioride U20 arvestuses esikoha. Peetri tulemuseks põhivõistlusel oli 118 tabamust 125st ning finaalis õnnestus tabada 53 märki.

Jõudu ja jaksu edaspidiseks!

Merle Rekaya, 29. september 2020

Saade on eetris kolmapäeval, 30. septembril kell 18 raadio Kadis ja selle panid kokku meediakursuse õpilased Tõnis Grepp, Kaspar Piipuu, Merzeede Liis Ork, Anna Lee Schiff, Aleksandra Volt ja Sofia Martin. Stuudios on kolm põnevat külalist, kellega räägitakse rallist, tööst teendindajana ja suuhügieenist. Mönusat kuulamist!

Galerii!
Inge Jalakas, 24. september 2020

Käesoleval nädalal liigume ühiselt ülekoolilise spordipäeva rütmis, kuid järgmisel nädalal pakume liikumisrõõmu pentatloniga. Pentatlon on põnev klassidevaheline võistkondlik teatevõistlus, kus iga võistleja saab anda oma panuse meeskonna võiduleviimiseks.

Inge Jalakas, 15. september 2020

Alates 22. septembrist ootame teisipäeviti ja neljapäeviti kell 14.00 show-tantsu rühma 6–8aastaseid õpilasi.

Inge Jalakas, 10. september 2020

Huvikool Inspira soovib põnevat uut õppeaastat nii kõikidele endistele kui ka uutele õpilastele ja juhendajatele!

Tanel Ting, Inspira teatristuudio juhendaja, 1. september 2020

Tere!

Mina olen Kuressaare Teatri näitleja Tanel Ting ja kutsun näitekunsti huvilisi Inspira teatristuudiosse. Kaks aastat stuudiot on seljataga ja teekond on ajas aina põnevamaks muutunud ehk jätkan ka sellel aastal.

Teade / Õppetöö1. septembri aktused
Kristin Lauri, 25. august 2020

Kooliaasta algus kohe on käes.

Vaata ringi, mida sa näed?

Algamas sügis nii kena ja tore,

ega selle vastu meil midagi pole.

Ütlen head aega, vahva suvi,

kool ja sügis nüüd pakub meil huvi.

Ootamas ees on kooliaasta tuus.

Kõik septembris on jällegi uus!

Tiina Kaup, 24. august 2020

Sel aastal laenutatakse õpikuid õpilastele alates 4. klassist kooli raamatukogus kell 9.00–16.00 järgmistel kuupäevadel: esmaspäeval, 24. augustil 4. ja 9. klassid; teisipäeval, 25. augustil 5. klassid ja 11. klassid; kolmapäeval, 26. augustil 6. ja 12. klassid; neljapäeval, 27. augustil 7. klassid; reedel, 28. augustil 8. klassid; esmaspäeval, 31. augustil 10. klassid ning kõik need, kes määratud päeval tulla ei saa.

Kaasa võtta raamatukogu kaart või isikukoodiga dokument.

Õpilased, kellel on raamatukogus võlgnevusi, ei saa õpikuid laenutada enne, kui võlad on likvideeritud.

Tiiu Smidt, 15. juuni 2020

Koolimaja (eraldi ka ujula ja söökla) tööajad suvekuudel

Inge Jalakas, 27. mai 2020

Igal õppeaastal valib Inspira huvikool oma töötajate hulgast parima ringijuhi ja juhendaja. Kohe lõppev õppeaasta on küll mõnevõrra lühem olnud kui tavaliselt, kuid tunnustust väärivaid töötajaid on meil palju.

Lelet Aavik-Part, 7. aprill 2020

Ootame külastajaid 6.d klassi õpilaste virtuaalsele fotokonkursile „Kevad looduses“. Vajuta siia: https://forms.gle/Vq5xT2EqFjhSetkKA ja naudi kevadist pildisadu.

Maria Koppel, 31. märts 2020

Praeguses eriolukorras soovivad kõik veidi rohkem tähelepanu kui tavaliselt. Kõigil meil on hea meel, kui mõni lähedane või tuttav helistab vaid selleks, et uurida, kuidas meil läheb. See teeb südame soojaks ja paneb veidi helgema pilguga tulevikku vaatama.

Tähelepanu vajavad kõik. Emad-isad, vanaemad-vanaisad, lapsed ja lapselapsed. Eriti vajavad tähelepanu aga need, kellel ei ole lähedasi, kes nendega suhtleb ja nende eest hoolt kannab.

Tutvustan võimalust aidata eakaid, kes vajavad hetkel erilist tähelepanu.

Lelet Aavik-Part, 26. märts 2020

Eriolukorrast tulenevalt lõpetavad Kuressaare Gümnaasiumi AB-kooli rühmad sel kevadel töö planeeritust varem ja õppetunde aprilli- ja maikuu jooksul ei toimu.

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii