üles
Kolmapäev, 3. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. juuli

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

Töötajate sünnipäevad

3. juuli

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Uudis
Juhan Kolk, 7. juuni 2023

Maikuu kolmel nädalal käisid Nooruse kooli 2. klassi õpilased liikumisõpetuse tunni raames õppimas vee peal liikumist vahendil: purjetamas ja aerutamas. Purjetamisõpetuse lõppedes oli kõigil võimalus koos perega tulla Saaremaa Merispordi Seltsi kogu tegevusega tutvuma. 31. mail oli Kuressaare jahisadamas palju elevust, kui õpilased koos vanematega said proovida erinevaid veesõidukeid.

Gert Lutter, 2. juuni 2023

Esmaspäeval, 19. mail toimus Kuressaare kultuurikeskuses tunnustusüritus tublidele noortele kultuurivaldkonna tegijatele, olümpiaadidel osalenud õpilastele ning nende juhendajatele. Tunnustatud said ka mitmed meie kooli õpilased ja nende juhendajad.

Gert Lutter, 2. juuni 2023

Reedel, 2. juunil tuleb tulevastel 9. klassi lõpetajatel rinda pista esimese katsumusega – kell 10 algas eesti keele põhikooli lõpueksam. Pea sadakond Nooruse kooli tulevast lõpetajat saavad oma teadmised proovile panna eksamil, mis kontrollib nende kirjutamisoskust, funktsionaalse lugemise oskust ning õigekirja.

Eksamid jätkuvad kolmapäeval, 7. juunil põhikooli matemaatika eksamiga.

Edu lõpetajatele ja jaksu õpetajatele, kes eksameid parandavad!

Inge Jalakas, 1. juuni 2023

Kui looduses on viljade valmimise aeg sügisel, siis koolielus on see kõige kaunimal õitsemise ajal – kevadel.

On suur rõõm, et meie armsas Nooruse koolis on nii palju tublisid tegijaid!

Inge Jalakas, 30. mai 2023

Möödunud nädalal toimus Nooruse koolis II pentatlon (KG järgi X). Tegemist on võistkondliku teatevõistlusega, kus tuleb mõõtu võtta viiel spordialal: ujumine, vaba-/täpsusvisked, rattakross, jooksmine ja mälumäng, mis seekord toimus Actionboundi äpiga orienteerudes.

Toimetus, 18. mai 2023

Meie kooli 42. lennu vilistlane Merilin Mälk oli külaliseks Kroonika saates „Kas tunned mind?“. Sarja kümnendas osas esitasid Merilinile küsimuse ka mõned Nooruse kooliga seotud inimesed. Nimelt tervitavad teda klassijuhatajad Maren Aaviste, Laivi Jürisson, Raina Tiidovee ning Marit Tarkin.

Madli-Maria Naulainen, 5. mai 2023

19. aprillil toimus inimeseõpetuse olümpiaad. Veebipõhisel piirkonnavoorul osalesid 5.–8. klasside õpilased.

Toimetus, 4. mai 2023

15.–16. aprillil toimus Saue Riigigümnaasiumis FFL finaal. 29 osaleja hulgas olid eelvoorust edasi pääsenud Tidrikud koosseisus Liisa Naulainen, Emma Tarus, Sass Kirs, Markus Leppik, kes saavutasid kokkuvõttes II koha. Palju õnne!

Kristin Lauri, 21. aprill 2023

Saaremaa vald valib igas kuus hariduslugu. Märtsikuu hariduslooks valiti podcast (taskuhääling) Saare Noored, mille toimetamiseks on oma jõud ühendanud kolme Kuressaare põhikooli õpilasesinduste õpilased Karola Kuldsaar, Nora-Liisa Viherpuu ja meie kooli õpilasesinduse asepresident Aleksandra Uue.

Raili Kaubi, 20. aprill 2023

14. aprillil 2023. aastal korraldas Tallinna Ülikool põhikooli õpilastele üleriigilise kodunduse olümpiaadi.

Kodunduse olümpiaadi vabariiklikus voorus osalesid Eesti maakondade ning Tartu, Pärnu ja Tallinna parimad, kokku 14 õpilast. Saare maakonda esindas meie kooli 9.d klassi õpilane Kätrin Tamira Kanemägi.

Gert Lutter, 18. aprill 2023

3.–9. aprillil toimus järjekordne koolidevaheline liikumisvõistlus. Seekord Liikumisrõõmu mõõduvõtu nime all toimunud kampaania raames sai kokku lugeda nii oma päevas kogutud samme kui ka läbitud kilomeetreid.

Üldarvestuses olid meie kooli usinaimad liikujad Merita Õigemeel (lapsevanemate sammude I koht), Margus Kivi ja Siiri Nurk (vastavalt lapsevanemate kilomeetrite arvestuse I ja III koht) ning Melissa Kivi (õpilaste kilomeetrite kogumise III koht).

Mereohutuse koolitus / Juhan KolkMereohutuse koolitus / Juhan Kolk
Juhan Kolk, 17. aprill 2023

Reedel, 14. aprillil käisid meie 8. klassid basseinis mereohutuse koolituse praktikal. Prooviti päästerõngasse sulberdamist, kummipaadi ümberpööramist, uppunud sõbra pinnale toomist ja vees päästevesti õigesti selga panemist. See oli jätk 24. märtsil toimunud teooriale.

Saaremaa Vabatahtlik Merepääste Selts, Lääne prefektuur ja Kuressaare politseijaoskond – suur suur aitäh teile elutähtsa kogemuse jagamise eest!

Kristin Lauri, 11. aprill 2023

Reedel lõppes Saare maakonna meemikonkurss „Ilm ja kliima“. Hääletamisele läks üles 164 meemi 71 inimeselt (sealhulgas seitsmelt õpetajalt).

Helle Rand, 10. aprill 2023

4. aprilli õhtul kogunesid meie kooli aulasse Inspira kõige väiksemad lauljad, 3–7-aastased muusikaringide solistid.

Kristin Lauri, 6. aprill 2023

5. aprillil on meie koolipäev teistest pisut erinev. Vahetundides saime lavalaudadel näha mitmeid maailmakuulsaid tegelasi. Valiti kooli parimad videote jäljendajad. Näha saime nii Shakirat kui ka väikeste tantsijate jäljendamist Aqua „Barbie girl” saatel.

Gert Lutter, 3. aprill 2023

„Olete oodatud tantsupeole,“ teatab öösel kell üks meie juhendaja Inge Jalaka kirjakasti saabunud kiri. 21. märtsil toimus meie rühmaliigi viimane eelproov ning sellele järgnenud kaks nädalat ärevat ootamist on möödas!

Toimetus, 1. aprill 2023

Uuest nädalast tõttab õpetajatele ja klassijuhatajatele appi Bella, segavereline, aga see-eest puhtatõuline veibikoer. Põhjaliku koolituse ja treeningu läbi teinud Bella hakkab koos töötajatega kontrollima garderoobe, võtab vahele suitsu teinud õpilased ning leiab salanurkadest ka kõige hoolikamalt peidetud e-sigaretid.

Eve Tuisk, 1. aprill 2023

Pärast aprillivaheaega, 2. mail alustavad Kuressaare Nooruse Koolis tööd turvamehed. Esialgsete plaanide kohaselt tervitavad turvamehed hommikuti kõiki kooli sisenejaid, seejärel turvavad kooli kõige kriitilisemates kohtades: garderoobides ja lõuna tipptunnil sööklas. Rahulikumal ajal patrullivad nad mööda koridore ning tualettide juures.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii