üles
Pühapäev, 7. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Teade
Teade / KonkurssSööme ära!
Kristel Paju, 21. september 2012

Tervise Arengu Instituut alustas 17.septembril üldrahvalikku aktsiooni „Sööme ära!“

Merle Rekaya, 21. september 2012

Täna, 21. septembril on Solistica logokonkursi viimane päev. Juhend on 3. septembril Meie KGs ilmunud. Logo kavand, värvide ja kirjatüübi valik ning kunstniku kandidaadi andmed (ees- ja perekonnanimi, e-posti aadress, telefoninumber) saata e-posti aadressile pilvi.karu@oesel.edu.ee . Konkursi tulemused kuulutatakse välja 30. septembril 2012.

Madli-Maria Naulainen, 21. september 2012

MTÜ Kroku Kunstiklubi kutsub õpilasi osalema konkursil "Sõbraga kaadris".

Marju Kirss, 19. september 2012

Tõesti, just nii mitmendat korda see üritus toimub ning nutikatel ja nobedatel Kuressaare Gümnaasiumi õpilastel on taas võimalus end loodusteaduste vallas proovile panna. Sel aastal on üritus kõigile vanuseastmetele.

Pilvi Karu, 19. september 2012

Konkurss, mille alapealkiri on "Pianost forteni ehk laulame mere vagast va´ljuks (saaremurdeliselt III vältes)", toimub 25.–26. jaanuar 2013. aastal Kuressaare Gümnaasiumis Saaremaal.

Kristel Paju, 19. september 2012

Sel aastal toimub Tervise Arengu Instituudi poolt läbiviidav suitsuprii klassi võistlus juba üheteistkümnendat korda. Konkursi toimumise aeg on 08.10.2012- 08.04.2013.

Kristel Paju, 18. september 2012

Saaremaa Tervisenõukogu kuulutab välja Saare maakonna koolidele puu- ja köögiviljapäevade läbiviimise konkursi, mis toimub 17. septemberist kuni 26. oktoobrini 2012.

Urve Aedma, 14. september 2012

Poola suursaadik Grzegorz M. Poznanski kinkis kooli raamatukogule raamatuid, mis tutvustavad Poola ajalugu ja kultuuri. Teosed on eksponeeritud väljapanekuna III korruse klaasvitriinis.

Teade / VariaKaotatud esemed
Tiiu Smidt, 12. september 2012

Meie maja "leiunurk" asub peagarderoobi avatud osas, peasissepääsu juures trepist alla. Sinna viime unustatud-kaotatud-leitud riideesemed ja jalanõud. On võimalus, et just sinu kadunud eseme on keegi leidnud ja nüüd ootab see omanikku. Astu läbi!

Madli-Maria Naulainen, 12. september 2012

Kõik Eesti 5.-12. klassi õpilased saavad taotleda Tulevikutalent 2012 stipendiumi. Võitjate stipendiumifond on kokku 12 000 eurot. Teist aastat järjest toimuva Tulevikutalendi stipendiumi väljaandmise eesmärk on premeerida tublisid ja andekaid 5.-12. klasside õpilasi, kes saavad stipendiumi kasutada oma huvialadega tegelemiseks. Õpilasi hinnatakse eelmise kooliaasta tulemuste ning silmapaistvate saavutuste eest ühes viiest kategooriast - ühiskondlik tegevus; teadus; humanitaarteadus; kunst, muusika ja kultuur; sport ja tervis.

Teade / KonkurssEsseekonkurss
Merle Rekaya, 12. september 2012

Korp! Sakala Stipendiumifondil on hea meel välja kuulutada abiturientide esseekonkurss teemal „Taasiseseisvunud Eesti on sama vana kui ennesõjaaegne: kuidas edasi?“.

Madli-Maria Naulainen, 10. september 2012

6. septembril kuulutasid Ann ja Ants Roos välja oma poja Steni mälestuseks 21. muinasjutuvõistluse.

Teade / SportUjumiskursused
Norma Helde, 7. september 2012

KG ujulas algavad 6. oktoobril ujumiskursused kõigile soovijatele. Tunnid toimuvad laupäeviti.

Madli-Maria Naulainen, 7. september 2012

Riigikohus kuulutab juba kaheksandat korda välja õpilaste kaasuskonkursi. Konkursist on oodatud osa võtma 9.-12. klasside õpilased. Konkursil osalemiseks tuleb õpilastel valida kolmest elulist õigusvaidlust kirjeldavast kaasusest välja üks ning lahendada see oma enese õiglustundest ja eetikast lähtudes. Auhinnatud saavad parimad autorid ja nende juhendajad nii 9., 10., 11. ja 12. klasside arvestuses.

Sirje Metsküll, 7. september 2012

Tervise Arengu Instituut kutsub kõiki kooliõpilasi osalema loovtööde konkursil „Koolisöökla minu unistustes“, kus saab läbi joonistuse või video edasi anda oma nägemuse, milline peaks olema üks meeldiv ja hubane koolisöökla. Töid võistlusele saab kuni 19. oktoobrini. Loovtööde konkursiga samal ajal on käimas on ka 2012. aasta parima koolisöökla valimine. Kõik koolid, kes soovivad selles kaasa lüüa, saavad endast teada anda veel kuni 18. septembrini.

Madli-Maria Naulainen, 7. september 2012

TÜ Teaduskool alustab uue õppeaastaga. Põhikooli- ja gümnaasiumi õpilastele pakutakse 36 kaugõppekursust matemaatika, informaatika, füüsika, keemia, bioloogia, sotsiaalia ja humanitaaria valdkondadest.

Madli-Maria Naulainen, 7. september 2012

Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemiasse on oodatud gümnaasiumiõpilased, kes soovivad end täiendada filosoofia, rahvusvaheliste suhete, filmiõpetuse, rakenduspsühholoogia, matemaatika ja õpetamise valdkonnas. Sügissemestri kursustele registreerumine on avatud ja kestab 4. oktoobrini.

Madli-Maria Naulainen, 6. september 2012

Et kooliellu pisut vaheldust tuua, soovitame tutvuda Euroopa Liidu statistikaamet algatusel valminud hariva ja lõbusa statistikaviktoriiniga. Eestikeelne viktoriin avardab silmaringi ja võimaldab saadateada huvitavaid fakte Euroopa Liidu riikide kohta.

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii