üles
Laupäev, 6. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Teade
Kristina Liiv, 9.a, 9. veebruar 2013

Hiina traditsioonide kohaselt tullakse perega kokku laupäeva õhtul ja võetakse ühiselt vastu uus aasta. Tavaliselt annavad vanemad kingituseks oma lastele raha punastes ümbrikutes, mis on parimaks viisiks kindlustada oma laste tulevik. Südaöösel lastakse rakette ja uue aasta esimesel päeval kantakse uusi riided, tähistamaks uue aasta uut ja paremat algust.

Kristel Paju, 9. veebruar 2013

Laupäeval, 9. veebruaril, kogunevad Saaremaa koolide kodutütred iga-aastasele traditsioonilisele lauamängude päevale.

Teade / SportKG MV suusatamises
Inge Jalakas, 8. veebruar 2013

Anname teada, et seoses väga heade lumeoludega toimuvad 12. veebruaril KG meistrivõistlused suusatamises.

Madli-Maria Naulainen, 7. veebruar 2013

Tartu Kunstigümnaasium ja MTÜ Varia Noortekeskus kuulutavad välja koolinoorte karikatuurivõistluse "Mida naerad, koolijüts?" Seekordseks teemaks on "Internet".

Teade / SportSuusabuss
Inge Jalakas, 7. veebruar 2013

Pühapäeval, 10. veebruaril tuleb Kuressaare terviseparki Eesti Suusaliidu SUUSABUSS. See on hea võimalus enne kooli suusatamise meistrivõistlusi veel kasulikke tarkusi ja oskusi talletada.

Kristel Paju, 7. veebruar 2013

11. veebruaril algab Suitsuprii klassi võistluse omaloomingukonkurss!

Teade / ÕppetööRiigieksamid said valitud
Maidu Varik, 6. veebruar 2013

Sel aastal toimuvad "vanal kujul" riigieksamid viimast korda. Meie koolis valiti eksameid järgmiselt: eesti keelt (kõigile kohustuslik) 92 õpilast, inglise keelt 75 (nende hulgas 4 XI klassi õpilast), ühiskonnaõpetust 62, geograafiat 27, bioloogiat 19, matemaatikat 16, ajalugu 5, keemiat 4, füüsikat 4.

Esimene eksam eesti keelest toimub esmaspäeval, 29. aprillil.

Teade / ÕEPLAYBACK 2013
Johanna Suurhans, 11.a, 5. veebruar 2013

Juba 14. veebruaril, sõbrapäeval on toimumas järjekordne Playback! Võistlusel osalemiseks tuleb registreerida e-posti aadressil anneli@oesel.edu.ee või Anneli Meistersoni juures (ruum 239) hiljemalt 8. veebruariks.

Maidu Varik, 5. veebruar 2013

Selle aasta Megaaju turniir on kulgenud pingelises konkurentsis, liidrid on vahetunud pea iga vooru järel. VI vooru järel hoiab liidrikohta 11.c võistkond, kellele järgneb 12.a. Minimaalse vahega järgnevad neile kolm õpetajate võistkonda, kes viimaste voorudega kaotasid oma juhtpositsiooni.

II ja III kooliastme võistkondadest on parimal kohal 7.a poiste võistkond (klasside üldarvestuses on nad lausa neljandad), neile järgnevad 5.c ja 8.b.

Kuressaare Gümnaasiumi hoolekogu, 4. veebruar 2013

Lugupeetud lapsevanemad ja õpilased, Kuressaare Gümnaasiumi hoolekogu soovib läbi viia kooliga rahulolu küsitluse meie kooli õpilaste ja lapsevanemate seas. Küsimustik koosneb 10 teemast ning on mõeldud 4.-12. klasside õpilastele ja kõikide klasside lapsevanematele (hooldajatele). Lapsevanemad, kellel õpib koolis 2 või enam last, saavad soovi korral küsimustikule vastata iga lapse kohta eraldi. Vastata on võimalik anonüümselt.

Tiia Leppik, 25. jaanuar 2013

Inspira uus mõttemängude ring on mõned korrad juba edukalt toimunud, nüüd on aeg osalejatel end ka ringi nimekirja registreerida.

Madli-Maria Naulainen, 23. jaanuar 2013

Ka sel õppeaastal korraldab Goethe Instituut Eestis teadusprojektide võistluse „Saksa keel helgetele peadele“. Osalema oodatakse 15-18aastaseid noori, kes huvituvad loodusteadustest ja tehnikast ning kes on veidi saksa keelt juba õppinud. Peaauhinnaks on reis Saksamaale, kus koos Tšehhi, Leedu, Läti ja Poola noortega külastatakse erinevaid muuseume ja laboreid ning õpitakse saksa keelt.

Madli-Maria Naulainen, 22. jaanuar 2013

Tallinna Linnamäe vene lütseum ja Kohtla-Järve ühisgümnaasium kutsuvad 5.-9. klassi ajaloohuvilisi õpilasi osalema konkursil "Ajalugu meie ümber".

Madli-Maria Naulainen, 22. jaanuar 2013

Tarbijakaitseamet sai koostöös Tallinna Ülikooli tudengitega valmis interaktiivse täringumängu „Teadlik tarbija“, mille abil saab testida oma teadmisi tarbija õigustest ja kohustustest.

Laine Lehto, 20. jaanuar 2013

Teisipäeva, 22. jaanuari õhtul algusega kell 19:30 toimub meie kooli aulas neljateistkümnes küünlavalgusõhtu. Luulet ja proosapalu kuulete põhikooli etlejatelt, muusikalist vaheldust pakuvad Pilvi Karu ja Laine Lehto lauljad. Olete oodatud!

Madli-Maria Naulainen, 20. jaanuar 2013

KALA mängus koguvad riigid raha, püüdes Läänemerest kala. Esmapilgul tundub, et tegemist on lihtsa investeerimismänguga. Mängijad peavad tegema kulutusi, et osta laevu ja neid merele saata. Investeeritud raha toodab end kuhjaga tagasi. Edu toob julge, agressiivne äristrateegia. Mida rohkem mängijale raha koguneb, seda rohkem jaksab ta uusi laevu osta ja seega kala püüda. Sellest kujuneb aga ülepüük: kalapopulatsioon ei suuda väljapüügiga võrdselt end taastoota. Kui kalavaru ammendub, siis kõik mängijad kaotavad. Julgest jõulisest strateegiast mängu võitmiseks ei piisa.

Teade / ÕppetööKiita
Anu Saabas, 18. jaanuar 2013

2. õppeveerandil väga hea ja hea õppeedukusega õpilased.

Madli-Maria Naulainen, 15. jaanuar 2013

Eesti Teadusagentuur kuulutab välja 2013. a õpilaste teadustööde riikliku konkursi. Konkursitööde esitamise tähtaeg on 1. märts 2013. Konkursil võivad osaleda kõik kuni 19-aastased õpilased ja esimese kursuse üliõpilased kas üksi või kuni kolmeliikmeliste meeskondadena. Õpilaste teadustööde konkursil puuduvad valdkondlikud piirangud, oodatud on uurimused teoreetilisest matemaatikast ja füüsikast kuni keeleteaduse ja religioonini.

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii