üles
Laupäev, 6. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Teade
Teade / ÕppetööKiidame tublimaid õppijaid
Anu Saabas, 5. november 2013

Kiidame 1. veerandi väga hea ja hea õppeedukusega õpilasi.

Ellen Kask, 5. november 2013

30. oktoobril toimus maakondlik vene keele õppepäev Vanalinna koolis. Osalesid eraldi arvestuses 8. ja 9. klasside õpilased ja gümnaasiumiõpilased.

Tiiu Smidt, 30. oktoober 2013

Seoses kokkade äraolekuga toimub reedel sööklas „lihtsustatud“ toitlustamine. See tähendab, et 1.-4. klassi õpilastele pakume ühe soolase piruka, kohupiimakreemi, puuvilja ja joogi. Kogu ülejäänud kooliperele on menüüs üks praad, supp ja magustoit.

Anneli Meisterson, 29. oktoober 2013

Kuressaare Gümnaasiumi I korruse fuajees avatakse homme, 30. oktoobril, kell 10:00 Eesti Noorsootöötajate Ühenduse poolt korraldatud fotonäitus.

Näha saab isikupäraseid, huvitavaid ja "kiiksuga" fotosid noorsootöötajatest ja nende tegemistest.

Külli Mänd, 26. oktoober 2013

Tänud kõigile 16. oktoobri evakuatsiooniõppuse ladusa kordamineku eest! Seekordne õppus oli mõeldud eeskätt meie uutele õpilastele, et nad teaksid ohuolukorras õigesti käituda.

Urve Aedma, 24. oktoober 2013

Kooli raamatukogus on avatud näitus "Kuressaare 450". Kasutage head võimalust tutvumiseks meie kodulinna ajalooga. Näitus on üleval 1. novembrini.

Teade / KultuurSöökla
Tiiu Smidt, 18. oktoober 2013

Koolivaheajal, 21.-25. oktoobrini on söökla avatud 11:00-14:00.

Anneli Meisterson, 16. oktoober 2013

15. oktoobril toimus Orissaare Gümnaasiumis XI Eesti koolinoorte mälumängumeistrivõistluste eelvoor – 40 küsimust eri elualadelt.

Urve Aedma, 9. oktoober 2013

Bioloogiaõpetajad Reene Kanemägi ja Gerta Nurk näitasid üles head tahet ja kinkisid meie koolile professor Ain Heinaru koostatud geneetikaalase õpiku. Raamatus on autori autogramm ja soovitus uuteks avastusteks geneetikas. See on esimene eestikeelne geneetikaraamat, mis on mõeldud kõigile huvilistele arusaamiseks elusa looduse seaduspärasustest.

Marit Tarkin, 2. oktoober 2013

Neljapäeval, 3. oktoobril algusega 14.00 kutsub KG humanitaarsuuna seltskond lahtisesse tundi klassi 305 kaasa elama väitlusele teemal "Kodutööd peaksid olema keelatud." Kas õpilane peaks pärast kooli ka õhtusel ajal tegelema õppetööga või mitte, selle üle peavad diskussiooni 12. klassi õpilased Laura Oolup, Gita Siimpoeg, Birgit Verbitski, Grete Paia, Johanna Suurhans, Kertu Leesmaa, Kadri Pitk, Kristel Sirel. Väitlusformaat on seekord BP ehk Briti Parlamentaarne väitlus, mis on pealtvaatatajatele atraktiivne ja põnev jälgimiseks. Ootame huvilisi kaasa mõtlema!

Sirje Kereme, 2. oktoober 2013

Oleme algklasside lastega kohtunud teadusvahetundides juba neli aastat, sellel õppeaastal alustame juba viienda aastaga.

Loodame, et kõik need vahetunnid, mida korraldavad 11. ja 12. klasside projektisuuna õpilased, pakuvad laste teadmistepagasile täiendust ning on parajalt põnevad ning atraktiivsed.

Neljapäev, 3. oktoober on meie kooli teadusaasta ja tegemistele stardi andmine.

Teade / ÕppetööJälle teadushappening KGs
Sirje Kereme, 1. oktoober 2013

Juba kolmandat aastat saame kokku oktoobrikuu esimesel neljapäeval (3. oktoobril kell 19:30), selleks et maha pidada üks huvitav ning teadmisterohke teadushappening. Üritus algab KG sisehoovis, kus astub üles Kuukiviklubi, selge taeva korral saab uurida ka taevaavaruses tähti ning demonstreeritakse põnevaid katseid.

Anneli Meisterson, 30. september 2013

25.-26. september toimusid õpilaseesinduse valimised.

Anneli Meisterson, 26. september 2013

Kuressaare Gümnaasiumi 8.-12. klassi õpilane!

Kui soovid ennast proovile panna ning tahad arendada oma keeleoskust, siis Kuressaare Gümnaasium ning Sakala Eragümnaasium pakuvad 8.-12. klasside õpilastele võimalust osaleda õpilasvahetuses.

Teade / KultuurTeade
Urve Aedma, 25. september 2013

Raamatukogu on reedel, 27. septembril suletud.

Anneli Meisterson, 24. september 2013

Kandidaatide nimed ja sõnumid valijatele :

Johanna Suurhans, 12.a klass, 11. september 2013

Koolitöö on hoo sisse saanud ning aeg on valmistuda ka uuteks õpilasesinduse valimisteks, mis toimuvad juba 25.-26. septembril! Loe, kuidas Sina saad kandideerida!

Marju Kirss, 11. september 2013

Õpikodade programm on Eesti Füüsika Seltsi, TÜ loodus- ja tehnoloogiateaduskonna, TÜ füüsika instituudi ja TÜ Teaduskooli arendatav programm, mille eesmärgiks on pakkuda vajalikke eeldusi omavatele põhikooli ja gümnaasiumi õpilastele eksperimentidel ja laboratoorsetel töödel põhinevat loodusteaduste (füüsika, keemia, bioloogia) eriõpet. Sel õppeaastal toimub keemia õpikoda Kuressaare Gümnaasiumis, nii et huvilistel on võimalus siinsamas keemia eksperimentidega tutvust teha.

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii