üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Teade
Teade / ÕppetööKiidame!
Anu Saabas, 29. märts 2017

3. veerandi lõpetasid väga hea ja hea tulemusega järgmised õpilased:

Maria Koppel, 29. märts 2017

Traditsiooniliseks kujunenud õpilasvahetus Kuressaare koolide vahel toimub sel aastal 10.–12. aprillil. Vahetusse lähevad sel aastal KG ja SÜGi 7.–11. klasside õpilased. Õpilasvahetuse korraldamise eesmärk on võimaldada põhi- ja keskkooliõpilastel tutvuda naaberkooli tegemistega.

Teade / ÕEAulavahetunnid
Holger Nõgu, 9.c klass, 29. märts 2017

Iga nädal kuni veerandi lõpuni toimub iga päev aulas kell 9.45 erinevad tegevused olenevalt nädalapäevast.

Piret Tenno, 17. märts 2017

Saaremaa Rajaleidaja keskus kutsub teid 13. aprillil 2017. aastal kuulama Tallinna K. Pätsi Vabaõhukooli direktori Erle Põikliku loengut „Kui palju ma pean painduma?“.

Greete Paaskivi, 12.b klass, 16. märts 2017

Kuressaare Gümnaasiumi filmifestival 2017 toimub juba 5.–6. mail. Filme saab saata kuni 2. maini.

Mai Rand, 7. märts 2017

Kevad on hoogsalt tuure üles võtmas, hoogu sellele lisame ka meie! Algklasside laululinnud teevad oma nokad lahti 13. märtsil KG aulas.

Marit Tarkin, 28. veebruar 2017

23. veebruaril toimus meie koolis tegevuspäev, mille raames toimus nii ülekooliliselt Eesti-teemaline viktoriin kui pidulikud aktused. See, et päev oli meeleolukas, sujus väga hästi ja jäi meelde, on tänu teile, korraldajad! Päeva peakorraldajad oli Anni Haandi ja 1.–4. klasside osas Lelet Aavik. Erinevatele kooliastemetele esinesid kõnega Piret Paomees, Piret Rauk, Kalle Laanet, Andres Kolk ja Aarne Mägi. Aktustel ...

Merle Rekaya, 22. veebruar 2017

Täna, 22. veebruaril kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous" (tõlkes kohtumine). Saate panid kokku meediakursuse õpilased Alice Berens, Karolin Kokk ja Tauri Põldema. Juttu tuleb KG õpilasesindusest, etlemisest ja korvpallist. Toredat kuulamist!

Tiiu Smidt, 22. veebruar 2017

24. veebruaril on koolimaja suletud.

Ilusat vabariigi aastapäeva!

Merike Kivilo, 20. veebruar 2017

Eelmise nädala kolmapäeval käisid meil külalised. Võõrkeelte õpetajad ja klassiõpetajad võõrustasid naaberkooli SÜGi kolleeege. Esmalt kohtusime kõik hiina kevapühaks ehitud talveaias, kus meie hiina keele õpetajad Wimy ja Lily kostitasid külalisi hiina pelmeenide ja magustoiduga ning tutvustasid hiina iidset kommet kevadpühade aegu pelmeene süüa.

Edasi jätkus töö sektsioonides. Võõrkeelte õpetajad said osa hiinlannade õpitoast hiina kultuuri ja ajaloo kohta, klassiõpetajad ajasid tööjuttu.

Merle Rekaya, 7. veebruar 2017

... toimub XII noorte tantsupeo "Mina jään" esimene ettetantsimine. Kerget jalga maakonna noortele!

Teade / SportRahvastepall
Raina Tiidovee, 7. veebruar 2017

Reedel, 3. veebruaril toimusid Kuressaare spordihoones maakondlikud rahvastepalli võistlused 3. klassidele. Osalejaid oli pea igast Saaremaa koolist.

Teade / ÕEPlayback
Holger Nõgu, 9.c klass, 6. veebruar 2017

Täpsustus Playbacki kellaaegade suhtes.

Merle Rekaya, 3. veebruar 2017

Reedel, 3. veebruaril toimus nii Vanalinna Koolis kui Kuressaare Linnateatris Saare maakonna etlejate konkurss, kus osales ligi 50 maakonna õpilast. Meie koolile tuli hulganisti auhindu. Palju õnne võitjatele ja nende juhandajatele!

Eve Tuisk, 3. veebruar 2017

Esmaspäeval, 30. jaanuaril korraldasime Kuressaare Gümnaasiumis maakondlikku emakeeleolümpiaadi, millest võtsid osa 135 õpilast. Sel aastal keskenduti töös stiilile ja sõnavarale. Esikolmikukohti tuli meie kooli viis, kuid tublisid osalejaid oli palju rohkem.

Teade / VariaMugav vahetund
Lelet Aavik-Part, 2. veebruar 2017

Järgmisel nädalal (6.–10. veebruaril) toimub meie koolis ühe nädala raames nn proovi-projekt "Mugav vahetund!" Õpilastele luuakse ühes kokkulepitud paigas kott-toolite jm abil hubane nurk, kus vahetunni ajal aega veeta. Lisaks I kooliastmele ka lugemisvõimalus (loe: lugemisnurk). Kogu tegevus toimub õpetajate jälgiva pilgu all. Iga päeva lõpus "pakitakse" nurk kokku ja järgmisel hommikul kolib nurk järgmisel korrusele.

Teade / VariaTeade
Urve Aedma, 26. jaanuar 2017

Esmaspäeval, 30. jaanuaril on raamatukogu suletud kell 9.30–13.30. Toimub piirkondlik emakeeleolümpiaad.

Merle Rekaya, 25. jaanuar 2017

Täna, 25. jaanuaril kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous". Juttu tuleb võimlemisvõistluse parimatega, stuudios räägib oma hobist fotograafiast Ave Mägi ja Eesti noorte lauljate konkursi Solistica lõppvõistlusel osalemisest räägivad Greete Paaskivi ja Merilin Mälk.

Saadet viivad läbi meediakursuse õpilased Sanna-Marcelle Ots, Kati Räim ja Marleen Rang.

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii