üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Teade
Eve Tuisk, 12. juuni 2017

Täna, esmaspäeval kell 11.05 on huvilistel võimalik veebi vahendusel kaasa elada meie kooli õpetajale Marit Tarkinile, kes tutvustab Tartus veebiseminaril koos Tallinna Õismäe Vene Lütseumi direktori Rita Juhansoniga kursust "Töö tekstidega".

Merle Rekaya, 31. mai 2017

Täna, 31. mail kell 18 on raadio Kadi eetris selle hooaja viimane raadiosaade. Räägime 39. lennust nii õpilaste kui klassijuhatajatega. Saate panid kokku KG meediakursuse õpilased. Mõnusat kuulamist

Tiiu Smidt, 31. mai 2017

Koolimaja lahtiolekuajad

Taavi Rauniste, Kuressaare Linnavolikogu liige ja arengukomisjoni esimees, 22. mai 2017

Alanud on Kuressaare kaasava eelarve ettepanekute hääletamine, mis kestab 28. mai südaööni. Kuidas kasutaksid sina 50 000 € linna hüvanguks?

Hääletada saavad kõik Kuressaare linna kodanikud alates 16. eluaastast. Kõigil on kasutada kaks häält (erinevatele ettepanekutele). Kõikide ettepanekute saadud hääled on kuni hääletuse lõpuni nähtavad.

Teade / KultuurTantsupeole!
Merle Tustit, 8. mai 2017

Selleks korraks on XII noorte laulu- ja tantsupeo "Mina jään" eelproovid läbi saanud ning peole pääsenud rahvatantsurühmad ja võimlejad selgunud.

Teade / ÕEMFFi töötuba
Holger Nõgu, 9.c klass, 3. mai 2017

5. mail kell 12 toimub KG aulas MFFi töötuba Jörgen Liigi ja Genadi Noaga.

Juhan Kolk, 2. mai 2017

30. Kuressaare Gümnaasiumi meistrivõistlused ujumises toimuvad teisipäeval, 9. mail 2017.

Tiiu Smidt, 28. aprill 2017

1. mail koolimaja suletud. Keni pühi!

Holger Nõgu, 9.c klass, 28. aprill 2017

Minifilmi piletite müük algab järgmise nädala teisipäevast ja kestab reedeni.

Merle Rekaya, 26. aprill 2017

Täna, 26. aprillil kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous". Sõna saab KG direktor Toomas Takkis, kelle sõnul on KG-l olnud väga hea aasta ja on põhjust uhke olla. Abituriendid räägivad kooli lõpetamisega seotud teemadel.

Saate panid kokku KG meediakursuse õpilased Sanna-Marcelle Ots, Kati Räim, Marleen Rang, Taavi Kuusk, Gevin Milpak, Ago Oll ja Robert Truumees. Toredat kuulamist!

Heidi Carolina Martinsaari, 21. aprill 2017

16. märtsi hommikul tundus neljandal korrusel, nagu oleksime sattunud Austraaliasse. Toimus maailma populaarseim matemaatikavõistlus Känguru, millest sel aastal võttis osa 24 100 õpilast. Meie kooli esindas 113 1.–12. klassi õpilast ning meil on teada tulemused.

Merle Rekaya, 19. aprill 2017

19. aprillil toimus Kuressaare Linnateatris maakondlik algklasside näitemängupäev. Kuressaare Gümnaasiumit esindasid kaks klassi. 4.b klass looga "Imelised unustatud lood" märgiti ära lustliku koosmängu eripreemiaga. 3.d klassi "Nõiakontor kuuleb?" tunnustati grand prix`´ vääriliseks ja sõidab 5.–6. mail Harjumaale Kolgasse esindama Saare maakonda vabariiklikul algklasside teatritruppide festivalil. Üritusest saab lugeda täpsemalt juba lähipäevil!

Teade / ÕppetööKoolipäev läbi fotosilma
Merle Rekaya, 19. aprill 2017

7.c klass vaatles ühte koolipäeva läbi fotokaamera ja pani kokku slaidiesitlused. Kevadisete kirjandustundide üks eesmärk oli mõtiskleda veidi fotokunsti üle. Praktilise väljundi saamiseks moodustasime klassid töögrupid, kuhu kuulusid fotograaf, kes jäädvustas päeva koolis; žüriiliige, kes valis välja esitluse fotod; esitluse kokkupanija ehk kõige oskajam IT-vallas ja esitleja, kelle ülesandeks oli oma grupi tööd kõigile tutvustada.

Merle Rekaya, 18. aprill 2017

Täna toimub KGs tantsupeo ülevaatus, kus selgub, millised maakonna noorterühmad peole pääsevad. Hoiame kõigile saarlastele pöialt!!

Merle Rekaya, 17. aprill 2017

Neljapäeval, 13. aprillil kogunesid Saaremaa abituriendid ballile restorani Ritter, et tähistada gümnaasiumiõpingute lõppu ja koguda head energiat eesootavaks eksamiperioodiks. Üks eluetapp hakkab lõppema, ees on terve elu!

Taavi Rauniste, Kuressaare Linnavolikogu liige ja arengukomisjoni esimees, 11. aprill 2017

2017. aastal on Kuressaare kaasava eelarve neljas aasta. Kaasava eelarve abil ehitati Kuressaares möödunud aastal KG mänguväljak, discgolfi park Musumännikusse ja treeningväljak koertele ning osteti võimlemismatt väikestele võimlejatele. Varasemalt on korda tehtud lasteaialaste mänguplats ja koolilaste jalgpalliväljak, paranenud on turu väljanägemine ja laste purjetamisvõimalused.

Holger Nõgu, 9.c klass, 4. aprill 2017

Juba mõnda aega on koolis toimunud klassidevaheline punktide kogumine erinevatelt üritustelt. Nüüd siis natuke veel selgitusi selle keerulise punktidesüsteemi kohta.

Merle Rekaya, 29. märts 2017

Täna, 29. märtsil kell 18 on raadio Kadis eetris järjekorde KG noortesaade "Rendes-vous" (kohtumine). Juttu tehakse minifilmi festivalist, abiturientide tulevikuplaanidst, tulevasest e-eksamist eesti keeles, KG õpilaste saavutustest MoeP.A.R.K.il ja kevadvahaeaja reisist Euroopasse. Saate panid kokku meediakursuse õpilased Alice Berens, Karolin Kokk, Tauri Põldema, Brigita Tool, Karolin Kärm ja Sandra Väli. Head kuulamist!

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii