üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Uudis
Gert Lutter, 12. oktoober 2021

Kolmapäeval, 6. oktoobril teostas Terviseameti esindaja Kuressaare Nooruse Kooli ruumides elektromagnetvälja mõõtmisi. Eesmärgiks oli teha kindlaks sügisel välja ehitatud uute võrgulahenduste vastavus kehtivatele normidele.

Mõõtmisest selgus, et välja tugevus kooli ruumides jääb normidest väiksemaks sadades või isegi tuhandetes kordades.

Rein Orn, akordionist, 11. oktoober 2021

Paljude teiste instrumentide seas on akordion üks omapärasemaid, sealjuures suurte võimaluste ning laia ampluaaga instrument. Lähtuvalt mängija individuaalsetest oskustest ning haridusest saab sellel pillil esitada nii süva-, klassikalist kui ka pop-, jazz-, pärimus- ning rahvalikku muusikat.

Tiina Kaup, 8. oktoober 2021

Kristi Piiperi „Meie uues kodus kummitab“ on muhe lugu õest ja vennast, kellel fantaasiast just puudu ei tule.

Sädele ja Siimule võetakse lapsehoidja, kuid see mõte lastele väga ei meeldi ja nad üritavad erinevate kavalustega hoidjast lahti saada.

Anu Liik, 7. oktoober 2021

Õpetaja Liik viis meid ühel neljapäeval Kuressaare lossi tuurile, täpsemalt viikinginäitusele. Alguses arvasin, et seal on väga igav, aga pidin oma arvamust rängalt muutma, sest see oli hoopis hea ning mu elus uus kogemus.

Annely Oolup, 5. oktoober 2021

Maakonna koolinoorte teatejooksukrossil Kärlal saavutas meie kooli võistkond tubli II koha. 

Gert Lutter, 5. oktoober 2021

5. oktoober on õpetajate päev. Sel puhul astuvad täna klasside ette üheksandate klasside õpilased, kelle jaoks on see meie koolis esimene kord õpetajaametit proovida.

Võim koolimajas läks õpilaste kätte juba eile, kui kooli juhtkonna liikmed oma rollid asendajatele pidulikult üle andsid. Direktoriametis on täna Germo Maimann 9.b klassist.

Eve Tuisk, 4. oktoober 2021

Pilvi Karu autoriloomingu albumil „Padrikus“ kõlab eestikeelne muusika. Plaadil on 14 laulu, mis loodud eesti poeetide luuletustele. Kui 2020. aasta oktoobris alustati albumi salvestamisega stuudios, siis nüüd on aeg nii kaugel, et vajatakse hoogu juurde CD-plaadi kujundamiseks, albumi väljaandmiseks ja esitluskontserdi korraldamiseks, mis toimub 5. novembril Saare KEKis.

Uudis / SportUjula taas avatud!
Galerii!
Pidulik „lestalõikamistseremoonia“ / Gert LutterEsimene suplus! Mart Loik ehitajate esindajana ja ujula juhataja Juhan Kolk / Gert Lutter
Gert Lutter, 4. oktoober 2021

Reedel, 1. oktoobril avati piduliku „lestalõikamistseremooniaga“ Kuressaare Nooruse Kooli renoveeritud ujula. 1. aprillil alanud ja pea miljon eurot maksma läinud tööde käigus said täiesti uue näo ujula ja selle abiruumid ning suure tööna sai paika ka võimla ventilatsioonisüsteem.

Nüüdsest saavad lapsed tundides taas ujuma, lähevad tööle huviringid ning oodatud on ka teised ujumishuvilised. Täpsema info aegade ja hindade kohta leiab kooli kodulehelt.

Gert Lutter, 28. september 2021

Eelmisel, 2020/2021. õppeaastal valisid kõik meie kooli klassid neile loositud nädalast ühe foto. Milline oli Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimane aasta nende pilgu läbi?

Uudis / ÕppetööFotoVideoMeedia!
Jaana Puksa, Gert Lutter, 24. september 2021

Kas sulle pakub huvi foto- ja videotehnika? Tahad oma töödega jutustada lugusid, monteerida videot või hoopis kirjutada stsenaariumit filmile? Teha kaastöid kooli lehele või lõpetada aasta omaenda põneva projektiga? Kui kõik see kõlab natukenegi põnevalt, siis tule multimeediaringi!

Kohtume esmaspäeval, 4. oktoobril kell 14 klassis 301.

Uudis / ÕppetööKalale! Paadiga!
Gert Lutter, 21. september 2021

Sel õppeaastal tõotab Kuressaare Nooruse Kooli huvikooli Inspira kalastusring tulla veel huvitavam, sest sügisest on ringil kasutada päris oma paat, mis ostetud kahasse Keskkonnainvesteeringute Keskuse ja kooli enda rahadega.

Uudis / VariaEvakuatsiooniõppus
Galerii!
Tiiu Smidt, 16. september 2021

Head õppusel osalejad!

9. septembril toimunud evakuatsiooniõppus pakkus põnevust ja pani proovile meie kõigi teadmised ohuolukorras käitumisest. Eks koolimajast evakueerumist ole harjutatud juba aastaid ja see on väga vajalik, et õiget käitumismustrit kinnistada.

Raili Kaubi, 14. september 2021

Keeruliste aegade tõttu ei saanud 5. klassid kevadel laagrisse sõita. Õnneks tõi õppeaasta algus paremad võimalused ja eile sõitsimegi juba sügisestes värvides olevale Jõulumäele.

Inge Jalakas, 6. september 2021

Meie oleme Mihkel Vendel ja Tanel Ting ning kutsume teatrikunsti huvilisi Inspira teatristuudiosse.

Ootame stuudiosse noori, kes soovivad astuda julge sammu, pannes ennast proovile lavalaudadel, ning üheskoos luua midagi põnevat.

Inge Jalakas, 1. september 2021

Huvikool Inspira pakub nii tasuta huviringe ainult Nooruse kooli õpilastele kui ka tasulisi huviringe kõigile Saaremaa lastele alates teisest eluaastast. Huviringe leidub ka täiskasvanutele.

Argo Jürisson, lapsevanem, 31. august 2021

TV 10 Olümpiastarti 50. hooaja III etapp toimus 29. augustil Tartus Tamme staadionil.

Meie kooli esindasid Lisandra Lehtjärv, Mirjam Paimre, Mariete Järvelaid, Marili Paimre, Eleriin Raamat, Grete Aavik, Andro Jürisson, Kristofer Pajuste, Hendrik Õigemeel ja Andre Jürisson.

Gert Lutter, 30. august 2021

26. augustil toimus Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskuse Osilia korraldatud ja järjekorras juba viies hariduskonverents. Seekord Saaremaa Gümnaasiumis toimunud üritusel tunnustati maakonna haridustöötajaid ning preemia vääriliseks tunnistati ka Anni Haandi ja Maidu Varik meie koolis tehtud tubli töö eest.

Argo Jürisson, lapsevanem, 24. juuni 2021

TV 10 Olümpiastarti 50. hooaja II etapp toimus 20. juunil Pärnu Rannastaadionil.

Meie kooli esindasid Mirtel Paimre (4.a), Marili Paimre (6.a), Eleriin Raamat (7.d), Andro Jürisson (5.b), Karl-Martin Kremm (5.b), Hendrik Õigemeel (5.b) ja Andre Jürisson (6.a).

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii