üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Intervjuu
Intervjuu / Klassilood8.b: jalgpall on pop!
Hanna Täht, 8.b klass, 1. detsember 2015

8.b klassis õpib palju spordihuvilisi noormehi ja neide. Otsustasin uurida veidi jalgpallurite hingeelu. Minuga olid lahkelt nõus vestlema Jaanis Kannik, Õnn Mölder ja Risto Kaseorg.

Intervjuu / KlassiloodMeie klassi kodutütred
Irene-Liis Saar, 6.b klass, 15. oktoober 2015

Kõigil õpilastel on palju huvitavaid ringe ja hobisid. Üks nendest on noorteorganisatsioon kodutütred, nende tegemistest täpsemalt teada saamiseks tegin intervjuu meie klassi kodutütardega.

Merle Rekaya, 1. september 2015

Ülle on meie uus kooliteenistuja, kelle tööpiirkond on II korrusel. Kuna kooliinimesed tulevad tööle juba augustis, siis Ülle esimene tööpäev oligi 24. augustil ja ta hakkas kohe pihta klassiruumide korrastamisega.

Merle Rekaya, 1. september 2015

Õnnela Püüa on uus töötaja meie söökla töökas kollektiivis.

Eve Tuisk, 1. september 2015

Sellest aastast töötab Osilias juhiabi-projektijuhina KG 24. lennu vilistlane Tiiu Värkraud, kes ootab oma töölt loovust ja võimalust inglise keeles suhelda.

Ave Jõgi, 1. september 2015

Piret Tenno on uus sotsiaalpedagoog, pesuehtne Saaremaa tüdruk.

Merle Rekaya, 1. september 2015

Margus Putku on meie uus bioloogiaõpetaja.

Merle Rekaya, 1. september 2015

Sööklas alustas kooliteenistujana töö Janne Rahnel, kes lapsepõlves KG kerkivate seinte vahel on mänginud.

Reet Lasn, 1. september 2015

Kohtudes ja vesteldes esimest korda Caroliinaga tundsin, et ta on õiges kohas – meie koolis ja hakkab tööle meie lastega.

Intervjuu / PersonaaliaHeleriin Aau: tundke elurõõmu!
Merle Rekaya, 1. september 2015

Heleriin Aau on KG uus eripedagoog, kellel meie kooliga varasemalt kokkupuudet ei ole olnud. Oma esimest tööpäeva mäletab ta, kui lämmatavalt palavat. KGsse tööle sattumise juures mängis tema puhul suurt rolli Juhus.

Ave Jõgi, 1. september 2015

Anni Haandi on ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetaja, kes oma kooliajal igavust ei tundnud, sest pidevalt toimus erinevaid juhtumisi.

Eve Tuisk, 1. september 2015

Sellest õppeaastast töötab meie kooli töö- ja tehnoloogiaõpetuse õpetajana Andres Kolk, keda kooliajal jätkus kõikjale ning kellel praegugi päikesekiire liikumise jälgimiseks seinal aega ei jää.

Katariina Õunpuu, 29. juuni 2015

Intervjuu KG parima saksa keele tundja ja Stuttgarti Deutsch-Baltischer Freundeskreis in Baden- Württemberg 2015. aasta stipendiaadi Stella-Liisa Lõhmusega.

Intervjuu / PersonaaliaJako Jõgi ei pürgi Hollywoodi
Kristina Liiv, 11.b, 21. mai 2015

Võime kõigest kahe käe sõrmedel lugeda üles Kuressaare Gümnaasiumi õpilased, kes ei tea, kes on meie suur filmiguru ja abiturient Jako Jõgi. Kuna gümnaasiumi lõpp on ukse ees, tahan teile, kes te veel Jakot ei tea, teda tutvustada. Siis saate uhkusega paari aasta pärast, kui ta oma suurteostega juba filmimaailma vallutab, öelda, et käisite temaga samas koolis.

Ave Jõgi, 6. märts 2015

Sellel õppeaastal peaks 12.c klassi abiturientide ridades meie kooli lõpetama ka Annaliis Lehto. Ometigi pole see nii ja Annaliis on kodust kaugel-kaugel. Niisiis, Annaliis, kuidas nüüd lood siis on?

Teele Viira, 29. lennu vilistlane, 25. veebruar 2015

Nimi: Teele Viira, lend: 29, klass: C, klassijuhataja: Eve Tuisk

Intervjuu / KultuurÕnnitleme Sind, Pilvi Karu!
Ave Jõgi, 6. veebruar 2015

Eesti noorte lauljate konkursi Solistica parim juhendaja on laulupedagoog, meie kooli vilistlane Pilvi Karu. Esitasime sellel puhul Pilvile küsimusi ja kuulasime ära ka mõned tema praegused õpilased.

Kogu koolipere ühineb meie õnnitlustega!

Merle Rekaya, 30. jaanuar 2015

Grete Paia on Kuressaare Gümnaasiumi 36. lennu vilistlane, Solistica 2015 žürii liige ja esineb Privilege´i noortepeol 16+ laupäeval, 31. jaanuaril.

Ta on võitnud noortebändi konkursil tiitli Superbänd 2011, teeb koostööd agentuuriga Moonwalk, saanud Eesti Laulu konkursil 2014. aastal II koha.

Uurisime Gretelt, kuidas ta elu on läinud peale KG lõpetamist.

Lehekülg: eelmine /18 järgmine

Kuulutused

Galerii