üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Trevor Ast, Sass Kirs, Markkus Lepik, Liisa Naulainen, Emma Tarus, 17. mai 2023

Märtsi lõpus viis õpiränne robootikaõpilased Põhja-Itaaliasse, mai alguses Türki. Erinevatel päevadel osaleti projektipartneritega Hispaaniast, Portugalist, Türgist ja Itaaliast erinevates kooli robootikatöötubades, külastati erinevaid muuseume, vaatamisväärsusi ja rahvusparke.

Emma-Liisa Nellis, 9.d etenduse üks lavastajatest, 17. mai 2023

12.–14. mail toimus Tallinnas kooliteatrite riigifestival, kus Saare maakonda esindas Kuressaare Nooruse Kooli 9.d klass etendusega „Tänav, pink ja puu“.

Youtube video!
Vanessa Kaasik, Melissa Kivi, Mirtel Kütt, Laura Bakhoff 5.c klassist, 16. mai 2023

Esmaspäeva hommikul sõitsid kõik 5. klassid Pärnumaale Jõulumäele kevadlaagrisse. Emotsioonid olid sõidu ajal kõigil laes ja ootasime huviga kohalejõudmist. Kuni lõunasöögini nautisime ilusat ilma ja tutvusime laagripaigaga.

Annely Oolup, 16. mai 2023

Kolmapäeval, 10. mail toimus Kärlal igakevadine Saaremaa koolinoorte maastikujooksukross. 

Eve Tuisk, 15. mai 2023

17. aprillil testiti Kuressaare Nooruse Kooli 9.b klassi õpilastega karjääriõppemeetodit „Ametid kohtu all“. See on kohtuistungi simulatsioon eesmärgiga panna osalejaid mõtlema mingile ametile ja kummutada sellega seonduvaid eelarvamusi. 9.b õpilased mõistsid kohut kokaameti üle.

Kohtuistungit aitasid ette valmistada ja läbi mängida Kuressaare Ametikooli teabejuht Taavi Tuisk, kutseõpetaja Heli Kakko ning restoranipidaja Kaupo Pastak. Nüüdseks on kohtuprotsessist valminud ka videoklipp meetodi tutvustamiseks.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Maastik on meie nägu / Kristel SaldaMaastik on meie nägu / Gretel Salda
Ene Pidmann, 12. mai 2023

Kooliõpilaste kunstikonkursiks „Maastik on meie nägu“ valminud tööd, mille autoriteks on Kristel Salda 8.b klassist ning Gretel Salda 4.a klassist.

Maris Rebel, vilistlane, vilistlase ema ja vilistlaste esindaja Nooruse kooli hoolekogus, 12. mai 2023

Armsad Kingisseppa II Keskkooli, A. Mui nimelise Kingissepa II Keskkooli, Kuressaare II Keskkooli, Kuressaare Gümnaasiumi ja Kuressaare Nooruse Kooli vilistlased ehk Nooruse tänava esimese maja kunagised kasvandikud! 

Loodetavasti olete kursis, et 22. juunil peab kool oma 45. juubelit. Üritusega seonduv on leitav kooli kodulehelt ja FBst. Loodan, et teid on palju tulemas, sest lisaks gümnaasiumi lõpetajatele on palutud ka üheksanda klassi lõpetanud lennud ja üritus tuleb äge. 

Ülle Räim, 11. mai 2023

Tartu Kutsehariduskeskuse VOCO külastamine oli ajendatud meie kooli valikõppeaine oma tee moodulitest. Selgitame välja oma huvid ja praegused oskused ning kõrvutame neid võimalustega oma haridusteed peale põhikooli lõpetamist jätkata.

Gert Lutter, 10. mai 2023

Kõnnin õhtul koolimajas ja koristaja hüüab teisest koridori otsast: „Kuule, keegi otsis sind!“ „Kes otsis?“ „Tead küll, see pikk ilus tüdruk!“ Kohe sai aru, kellega tegemist!

Täna on pikal ja ilusal tüdrukul ümmargune sünnipäev. Palju õnne, Kärt Keert!

Artikkel / Klassilood2.a sinililled
Ülle Jasmin, 9. mai 2023

Kui sinililleaeg hakkab otsa saama, saab neid ju ise teha. 2.a klassi lapsed just nii tegid!

Melani Saat, 8.b klass, 9. mai 2023

Käisime Erasmus+ projekti „Inclusive Education and Distance Learning in Digital Era“ raames Madeiral. Lisaks Eestile osalevad selles projektis veel Serbia, Portugali, Bulgaaria, Itaalia õpilased ja õpetajad. Projekti eesmärk on jagada häid praktikaid kaasavast haridusest ja distantsõppest digitaalvaldkonnas. See tähendab, et leiame viise, kuidas teha erivajadustega või andekate õpilaste jaoks õppekava paremaks nii, et nemad saaksid koos teiste õpilastega tõhusalt õppida ning et ka nende jaoks oleks õppimine lõbus ja huvitav.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Liikuv figuur / Katreen SeppLiikuv figuur / Regor JalakLiikuv figuur / Mia Toom
Ene Pidmann, 5. mai 2023

6. klasside e-õppepäeval kunsti ja võõrkeelte õppeainete koostöös valminud liikuva figuuri töö. Ülesandeks oli kujutada liikuv külgvaates täisfiguur, millele on lisatud kehaosade nimetused inglise, saksa ja vene keele keeles. Autoriteks on Katreen Sepp 6.b klassist ning Regor Jalak ja Mia Toom 6.c klassist.

Artikkel / PersonaaliaIn memoriam: Reet Lukin (Sepp)
Gert Lutter, 5. mai 2023

Meie hulgast on lahkunud kauaaegne matemaatikaõpetaja ja kolleeg Reet Lukin (Sepp). Lisaks matemaatikaõpetaja ametile ka söökla juhataja ning haldusjuhina tegutsenud Reet töötas meie koolis aastast 1991.

Merle Tustit, 5. mai 2023

Rõõmu kevadest tunnevad ka 2.b klassi lapsed oma värvikirevate lillede ja mesimummidega.

Helle Rand, 3. mai 2023

Reedel, 28. aprillil ja laupäeval, 29. aprillil toimus Kuressaare Nooruse Kooli aulas linna noorte solistide konkurss Kuressaare Laululind 2023, kus osales kokku 93 lauljat vanuses 3–19 aastat. 

Maris Rebel, 27. aprill 2023

11. aprilli õhtul kogunes Nooruse koolis taas hulk lapsevanemaid, kes soovisid osa saada hoolekogu poolt ellu kutsutud koolitusest, mis keskendus sel korral lapsi ümbritsevatele ohtudele ja võimalustele abi saamisel. Koolituse läbiviijateks olid Politsei- ja Piirivalveamet koos Saaremaa Toetava Hariduse Keskusega.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Loomad / Helen PreiLoomad / Meribel SaatLoomad / Kristiina Andreas
Ene Pidmann, 21. aprill 2023

7.c, 6.b ja 6.c klassi õpilaste graafiliselt kujundatud loomatööd, mille autoriteks on Helen Prei, Meribel Saat ja Kristina Andreas.

Annely Oolup, 21. aprill 2023

Reedel,14. aprillil toimusid Kuressaare Vanalinna koolis traditsioonilised rahvastepallivõistlused ja seda juba 26.korda. Osaleda võisid kõik 1.–5. klassi rahvastepallihuvilised erinevatest Saaremaa koolidest. 

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii