üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Gert Lutter, 17. jaanuar 2024

Juba täna teeme ja näeme Nooruse koolis teatrit, kui kell 17 algab aulas etüüdide õhtu Kolmas Vaatus pealkirjaga „JUHTUMISI NOORUSES“. Lavale astuvad 7.–9. klassidest kokku 13 truppi omanäoliste tükkidega, mis valminud kirjandustundide raames.

Tule teatrisse!

Jaana Puksa, 17. jaanuar 2024

„Kõige imelisem muinasjutt on elu ise,“ on öelnud H. C. Andersen. 8. klassi õpilased kirjutasid kirjanduse tunnis muinasjutte, rakendades klassikalise muinasjutu reegleid meie praeguses ajas. Toredat lugemist!

Raina Rääp, 17. jaanuar 2024

Ongi käes lugemiku kord. Leelo Tungla luuletus sobib üleminekuks väga hästi.

Õpik on meil uhiuus!

Uued mõtted peas ja suus,

loevad lapsed, loevad vanad.

Lood on uued, tähed samad!

Gert Lutter, 16. jaanuar 2024

Enne jõuluvaheajale minekut toimus 7. detsembril Inspira kooliealiste laulu- ja tantsulaste aastalõpukontsert. Laval olid solistid, ansamblid, võimlejad ja loomulikult rahvatantsijad. Nüüd saad veidi meenutada ja video vahendusel kontserti uuesti vaadata.

Kohtume juba järgmisel nädalal Inspira lasteaiaealiste kontserdil!

Gert Lutter, 16. jaanuar 2024

Nädalavahetusel, 13. jaanuaril toimus Tartus Eesti Rahva Muuseumis pidulik galasündmus, kus Eesti Autospordi Liit tunnustas möödunud aasta parimaid.

Teiste seas pälvis tunnustuse ka meie 8.a klassi õpilane Romet Reimal. Palju õnne!

Jaana Puksa, 12. jaanuar 2024

11. jaanuaril Kuressaare linnuse kapiitlisaalis toimunud tunnustusüritusel „Noorsootöö – ajast või arust“ tänati möödunud aasta noortevaldkonna säravaid tegijaid. Nooruse koolist oli nominente lausa 10.

Raina Tiidovee, 12. jaanuar 2024

Seekordses viktoriinis osutusid parimateks 1. klassist Maribel Aulik, 2. klassist Tomi Sepp ja 3. klassist Theodor Vabar. Kiitust tubli tulemuse eest väärivad veel Gete Kajupank, Priit Loik, Henri Niit, Madli Tuuling ja Johannes Reinfeldt.

Marit Tarkin, koolijuht, 9. jaanuar 2024

... siis see ongi hea organisatsiooni kultuur.

Inge Jalakas, 9. jaanuar 2024

Jaanuari kolmandast nädalast avab Kuressaare Nooruse Kooli huvikool Inspira kaks huviringi: 4.–6. klassi vesitreening tüdrukutele ja 1.–3. klassi ujumine algajatele. Huviringid on mõeldud kõigile Saaremaa õpilastele.

Eve Tuisk, 9. jaanuar 2024

Just selliste sõnadega võttis Mihkel Vendel kokku etüüdide infotund-koolituse, mis toimus esmaspäeval, 8. jaanuaril kooli aulas. Koolitusele oli tulnud 35 kolmanda kooliastme õpilast ja suisa 9 õpetajat-klassijuhatajat. Ja põnev oli absoluutselt igaühel. Aitäh, Mihkel, inspireerimast!

Siinkohal toob koolileht välja mõned märksõnad ja näpunäiteid, mida oma etüüde ette valmistades silmas võiks pidada.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Värvimustrid / Helen PreiVärvimustrid / Meribel SaatVärvimustrid / Karolina Kaju
Kristin Lauri, 5. jaanuar 2024

Seitsmendad klassid joonistasid dekoratiivseid värvimustreid. Tööde autorid on Helen Prei, Meribel Saat ja Karolina Kaju 7.b klassist.

Virge Lember, 5. jaanuar 2024

Novembris ja detsembris osalesid meie kooli 4.a, 5.b ja 6.a Tallinna Ülikooli ELU (Erialasid Lõimiv Uuendus) lõiminguprojekti „Võrsuv võrse“ piloteerimisel, et juba varases eas edendada tervislikku eluviisi läbi tervisliku toitumise kaudu. 

Artikkel / ÕppetööTeadusbussi etendus
Sirje Mehik, 5. jaanuar 2024

13. detsembril osalesid meie ja Luce kooli kuuendikud teadusbussi ehk liikuva labori teadusteatri etendusel.

Kristin Lauri, 5. jaanuar 2024

Head tehes ei aita me mitte ainult neid, kellele heategevus suunatud on, vaid täidame ka enda südant. Heategevusel on tugev jõud, see õpetab meid märkama, nägema ning annab andjale tagasi. Detsembri lõpus oli Nooruse koolis heategijaid terve hulk. Selle üle saab ainult tohutult rõõmu tunda.

Nooruse Kooli õpilasesindus, 4. jaanuar 2024

Õpilasesinduse valimised sügisel tõid Nooruse kooli õpilasesindusse palju uusi liikmeid. Esimestel kuudel oleme tuttavaks saanud, õppinud üksteist tundma ja teinud koos palju põnevaid asju nii koolis kui ka koolist väljas. Oleme valinud endale juhtkonna ja president Tuule on oma esindusega hoogsalt tööle asunud. Õpilasesindus on justkui turvaline pesa oma liikmetele, aga tahame olla turvaline rääkimispeatus ka kogu õpilasperele.

Joonas Tiitson, 9.d klass, 4. jaanuar 2024

See raamat räägib ajaloolistest lahingutest, mis toimusid Eestis 1944. aastal. Raamatus kirjutatakse sõjast, mis toimus Leningradis ja Narva aladel, kus olid punaste ja sakslaste vahel lahingud, eestlasi oli mõlemal pool ja sellega kaasnes ka väga palju hukkunuid nendes lahingutes. Punaväelased olid suutnud eestlased ja sakslased Narvast välja lüüa ja sealt edasi minna.

Kristin Lauri, 3. jaanuar 2024

Novembris leidis aset õpilaskoosolek, kuhu õpilasesindus kutsus igast 4.–9. klassist kolm esindajat. Kohtumise eesmärgiks oli arutelu koolielu teemadel, lahenduste otsimine ja info vahendamine õpilasesinduse, õpetajate, juhtkonna ja õpilaspere vahel.

Kohtumine oli maailmakohviku stiilis. Maailmakohvik on kaasamismeetod, mis võimaldab algatada olulisi vestlusi, leida erinevaid osapooli kaasates olemasolevatele probleemidele lahendusi ning ühiselt otsida tulevikku mõjutavaid uudseid ideid.

Madli-Maria Naulainen, 30. detsember 2023

Kaasav haridus ja distantsõpe on tänapäeva haridusmaailmas kuumad teemad. Neid teemasid käsitles ka Erasmus+ projekt „Inclusive Education and Distance Learning in Digital Era“, mille raames külastasid Bulgaariat meie kooli kuus õpilast ja kaks õpetajat. Tegu oli selle projekti viimase, neljanda lähetusega.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii