üles
Teisipäev, 9. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

15. juuli

16. juuli

Töötajate sünnipäevad

15. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Artikkel / VariaToimetuse köögipoolelt
Eve Tuisk, 26. oktoober 2020

Seekordne peategelane toimetuse köögipoolel on rohttaim, mida Pöide rahvas iseloomustab nii: „Ise haljas, perse paljas, kükitab künka otsas.“ Jaa, just, arvasid ära – see on kõrvits. Kuna öeldakse, et inimene sööb ka silmadega, on väga oluline toidu värv. Üha pimenevas ajas on mu meelest tore oma toidulauale rohkem päikest tuua. Kõrvits seda kindlasti suudab.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ühe koondumispunktiga perspektiiv / Mariliis MaasikÜhe koondumispunktiga perspektiiv / Raul KilumetsÜhe koondumispunktiga perspektiiv / Birgit Truu
Ene Pidmann, 26. oktoober 2020

9. klasside õpilaste ühe koondumispunktiga perspektiivitööd. Autoriteks on Mariliis Maasik ja Raul Kilumets 9.b klassist ja Birgit Truu 9.c klassist.

Artikkel / Õppetöö6.a sügismatk
Kessu Hollo, 6.a klass, 22. oktoober 2020

Vahetult enne vaheaega käis 6.a klass matkal. Alustasime jalgsimatka Kuressaare Suursilla juurest, liikusime mööda Põduste jõe äärset kallasrada ja lõpetasime jõe suubumiskohas merre.

Gert Lutter, 21. oktoober 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

5.b klassi eelmisest nädalast välja valitud foto juurde kirjutab klassijuhataja Ülle Räim: „Liikumistund igasse päeva! Nii arvab 5.b, kes sõitis jalgratastel klassijuhataja tunni raames Titeranda.“

Järgmisel korral näeme 5.c klassi vaheajanädalast tehtud fotot! Kohtume!

3.b ilusad käekirjad / 3.b klassÕpilaste arvates kõige ilusam käekiri klassis / 3.b klass
Merle Tustit, 20. oktoober 2020

Just see lausealgus on tuttav kõikidele väikestele ja suurtele lugejatele, kes on lugenud muinasjuttu „Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi“.

3.b klassi lastel oli enne vaheajale minekut aga küsimus, kelle käekiri on kauneim klassi seinal. Ja peeglikeseks olid nad ise.

Artikkel / VariaTahtejõud on edu võti!
Inge Jalakas, 19. oktoober 2020

Oscar Wilde on öelnud: „Ma suudan vastu panna kõigele peale kiusatuse.“ Teadlased on jõudnud arusaamisele, et inimesed kulutavad tervelt neljandiku päevast, et vastu panna ihadele, kuid see õnnestub vaid pooltel kordadel.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Sügislilled / Natali AbelSügislilled / Kristel SaldaPäevalill kui päike / Eliise Käen
Ene Pidmann, 16. oktoober 2020

Sügislillede kompositsioone näitavad meile Natali Abel ja Kristel Salda 6.b klassist ning Eliise Käen 2.a klassist.

Gert Lutter, 14. oktoober 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

8.b klassi panuseks jääb seekord foto allkirjaga „Koroonavaba klass“ ja autoriks on Karl Liiva.

Vaheajanädalaks valis loosiõnn välja 5.b klassi. Jääme ootama!

Katrin Kannik, 14. oktoober 2020

2.c klassi õpilased meisterdasid ühiselt oma klassiuksele sügisese kaunistuse. Meid kõiki rõõmustab sügise värvide ilu.

Ave Jõgi, 13. oktoober 2020

Usun, et meie hulgas pole ühtegi, keda juhuste kokkulangemine poleks mõjutanud. Nii ka meie kooliperega sellel aastal liitunud vene kõnekeele õpetajat Timofei Stepanovit.

Artikkel / Klassilood6.d valitud valmid
Reet Lasn, 12. oktoober 2020

„Valitud valmid“ – selline pealkiri on ka valmide suurmeistri Ivan Krõlovi raamatukaanel. Meie klassi õpilased kirjutasid kõik valme erinevatel teemadel. Tänases lehes mõned ka lugemiseks.

Gert Lutter, 9. oktoober 2020

Täna on ümmargune sünnipäev meie karjääriõpetuse õpetajal ja 7.b klassijuhatajal Kristi Hintsil. Kristit kohtab koolimajas harva, kuna lisaks koolitööle tegeleb ta veel paljude põnevate asjadega.

Kes ta on, millega ta tegeleb ja kuhu oma eluga välja jõudnud on, sellest vestlesingi temaga pikemalt. Pikemalt, sest lühidalt ja ühe sõnaga ei saa temast midagi kirjutada – juttu ja tegemisi Kristil juba jätkub!

Mida tähendab vanus 35? „Tugev terve naisterahvas, ei enam liiga noor ega mitte liiga vana!“ ütleb juubilar ise. „Nagu Karlsson, elu parimates aastates!“

Laine Lehto, 9. oktoober 2020

Anita on meie kooli muusikaõpetaja, kes lisaks ainetundidele juhendab veel mudilaskoori Ave Sol-bemoll, tütarlastekoori Vocaliisa ning 3.c klassi ansamblit.

Kolme aasta eest tuli ta siia asendusõpetajaks ja jäigi. Täna tähistab Anita oma 55. juubelit ning selle puhul uurisin õpilastelt ja kolleegidelt-kaasteelistelt, kuidas nemad Anitat iseloomustaksid.

Laine Lehto, 7. oktoober 2020

Reedel, 2. oktoobril ja laupäeval, 3. oktoobril toimus Kuressaare Muusikakooli saalis linna noorte solistide konkurss Kuressaare Laululind 2020, kus osales kokku 63 lauljat vanuses 3–19 aastat. Üle poole osalejaist, 36 solisti olid KG huvikoolist INSPIRA või Kuressaare Gümnaasiumist, edasi lõppvõistlusele pääses neist 15. Palju õnne!

Gert Lutter, 7. oktoober 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Viienda nädala foto saadab meile 11.a klass. Pika valikuprotsessi tulemusena valisid õpilased välja Martin Rosljuki foto, millele anti pealkirjaks „Käisime klassiga Pärnumaa rannas“.

Uus foto uuel kolmapäeval!

Artikkel / KlassiloodTeistmoodi koolipäev
Elizabeth Õunpuu, 8.a klass, 6. oktoober 2020

Reedel, 2.oktoobril, käisid 8.a klassi õpilased Lümanda Lubjapargis. Kell 11 tuli buss kooli kõrvale ja siis sõitsime 30-40 minutit, et jõuda lubjaparki.

Jan Jõgi, õpetajate päeva direktor, 5. oktoober 2020

Igal olulisel päeval on hea meenutada, mis meie elus on juhtunud. Sellest sünnivad lood ja mälestused. Kas mäletate, milline nägi välja teie esimene september? Mitte see, mis nüüd, kuu aega tagasi toimus, vaid see täiesti esimene, siis, kui te ise esimesse klassi läksite? Või siis, kui te astusite esimest korda üle selle koolimaja lävepaku, et alustada tööd õpetajana.

Raina Tiidovee, 5. oktoober 2020

Mine loodusesse ja korja sealt kastaneid ja tammetõrusid. Loomade meisterdamiseks vajad veel naasklit, tikke ja plastiliine. Kui oled osav, võid proovida ka kastaneid ja tõrusid pooleks lõigata. Lase fantaasial lennata ja meisterda sinagi vahvaid loomi!

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii