üles
Esmaspäev, 8. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

15. juuli

Töötajate sünnipäevad

15. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Madli-Maria Naulainen, 2. aprill 2021

Olle on KG robootikahing ja -süda. Ta on sütitanud leegi paljudes õpilastes robootikaga tegelemiseks ja toimetamiseks ning käinud õpilastega lugematul arvul võistlustel Saaremaal, Eestis ja üle kogu maailma. KG robootika stend on karikatest tulvil ja meil on siiras heameel, et Ollel jagub robootikaks alati hasarti. Lisaks robootikale meeldib Ollele reisida, ka õppida – ei mäletagi vist aastat, kui ta pole lisaks tööle mõnel kursusel või erialal õppimas olnud. Olle talent on lisaks robootikale ka fotograafia, talle meeldib pildistada loodust. Olle sünnipäevaks palusime panna mõned mõtted paberile kodustel, vilistlastel, õpilastel ja kolleegidel. Palju õnne Sulle, kallis Olle!

Ragne Heinmets, 10.c klass, 1. aprill 2021

Kevad on käes ja lambad tahavad välja karjamaale! Juba eelmisel kevadel oli kümnendikel kirjandustunni ülesanne kirjutada muinasjutt oma õpetaja Jaana lambapinalist. Sama teema on ka selle aasta 10.c klassi õpilastel ning nüüd ongi aeg need vahvad lambalood vabaks lasta ja lehes avaldada!

Esimeseks avaldame Ragne loo loendatavatest lammastest, sissemaganud Unematist ja ananassimaitselisest tarretisebatuudist. (Toim)

Gert Lutter, 31. märts 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

12.a klassis on tublid töötegijad – foto(d) rubriigi jaoks saabuvad varakult enne tähtaega ja koguni ühe pildi asemel kaks! „Tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka burksi aeg ehk 12.a on üks töine klass,“ kirjutavad nad ise. Fotode autorid on Eeva Helga Kupits ja Tomy-Ott Tänav.

Järgmisel nädalal vaatame, mis tööd teevad 6.a klassi õpilased!

Artikkel / Klassilood4.b klassi kunstinäitus
Ülle Jasmin, 30. märts 2021

4.b klassi lapsed joonistasid kunstinäituseks eriti uhked kuked ja kanad!

Artikkel / KlassiloodPildid tuntud saarlastest
Anu Liik, 29. märts 2021

2.c klass joonistas kodukandi kuulsaid inimesi. Kõige rohkem sattus paberile Ott Tänak.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Saaremaa / Kristel SaldaSaaremaa / Karola AlderSaaremaa / Kendra Kakkum
Ene Pidmann, 26. märts 2021

6.b klassi õpilaste rahvariiete mustritest inspireeritud tööd pealkirjaga „Saaremaa“. Tööde autorid on Kristel Salda, Karola Alder ja Kendra Kakkum.

Artikkel / Klassilood6.a klassi kevadekuulutajad
Sirje Mehik, 25. märts 2021

6.a klassi õpilased püüdsid kuldnokad pildile!

Artikkel / KlassiloodMinu kaisuloom
Merle Tustit, 24. märts 2021

Kui praeguses olukorras ei ole sõpradega võimalik kohtuda, siis kodus on kõigil lastel olemas kindlasti üks hea sõber, armas kaisuloom. Paljudele on see sõbraks juba lasteaiapäevist. Kaisuloomale saab rääkida ära kõik oma rõõmud ja mured. Tema kuulab alati. Oma kaisuloomast kirjutasid 3.b klassi õpilased. (Need kaisuloomad on lastel isegi koolis kaasas käinud.)

Ave Jõgi, 23. märts 2021

Minu parimal sõbral on täna sünnipäev. Koos suure sületäie õnne- ja tervisesoovidega püüan täna mõtestada Mareni olemust pisut tavatul moel. Aga nagu öeldakse – puhas klassika!

Tiia Kuusk, 21. märts 2021

Mitmekülgne, julge, otsekohene, optimistlik, kultuurihuviline – hea kolleeg, õpetaja ja klassijuhataja Katrin Liiv tähistab täna 55. sünnipäeva.

Artikkel / Klassilood2.b klassi pajukiisud
Raina Tiidovee, 20. märts 2021

Kuigi talv ja kevad veel võitlevad võimu pärast, ilmub üha enam märke kevadest. 2.b leidis neid ja maalis paberile.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 19. märts 2021

Kunstkäsitöö individuaalsed kodutööd! Pärlitega käepaelte autorid on Linda Männik, Jette Tiitus, Laura Palts ja Marili Paimre 6.a klassist.

Artikkel / PersonaaliaIn memoriam: Külli Kõvamees
Ave Jõgi, 18. märts 2021

Kuressaare Gümnaasiumi koolipere langetab vaikides pea – meie hulgast on lahkunud meie endine kolleeg, õpetajaametile elu pühendanud Külli Kõvamees.

Gert Lutter, 17. märts 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

5.d klass pildiks on noore loodusfotograafi Saamuel Vahteri foto sinitihasest.

Järgmisel nädalal on 1.a klassi kord!

Artikkel / KultuurEmakeelepäev ja küsikilb
Anu Liik, 14. märts 2021

Kuressaare Gümnaasiumi traditsiooniline emakeelepäeva küsikilb toimub ka sel aastal veebi vahendusel. Iga soovija 1.–12. klassini saab mälumängus osaleda, küsimused on eraldi I, II, III, IV kooliastmele ja vastamiseks on seekord aega kauem – kevade alguseni (kevad algab laupäeval, 20. märtsil kell 11.37)!

Toimetus, 13. märts 2021

Täna tähistab oma juubelisünnipäeva meie Anu Saabas, õppealajuhataja ja matemaatikaõpetaja. „Anu on Anu,“ arvab haldusjuht Tiiu, kui palusime kolleegidel ning endistel ja praegustel õpilastel mõned mõtted kirja panna. „Anu on veel palju mitmeplaanilisem ja sügavam, kui me seda näeme – või kui ta meil näha laseb,“ kirjutab koolijuhataja Toomas ja siinkohal annamegi sõnajärje edasi.

Palju õnne, Anu!

Anita Kangur, 11. märts 2021

Helle Rand on meie muusikaõpetaja, kes täna tähistab oma ümmargust juubelit. Hellet jätkub igale poole: tunde andma, juhendama soliste ja ansambleid, ta on ise laulnud erinevates koosseisudes ja olnud dirigent. Kõige südamelähedasemaks aga peab ta tööd tütarlastekooriga.

Palju õnne, Helle!

Gert Lutter, 10. märts 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

„Igaüks oma kodus, aga ikkagi oleme ühtne 10.b klass,“ kirjutab klass Maria Liis Metsküla tehtud fotokollaaži juurde selgituseks. „Tervitame kõiki ja loodetavasti kohtume varsti jälle koolis!“

Kohtume järgmisel korral, kui vaatame 5.d klassi valitud fotot!

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii