üles
Pühapäev, 7. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Reet Lasn, 6. juuni 2022

1.a ja 2.a klassi õpilased avaldasid arvamust, miks on elus matemaatikat vaja.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 4. juuni 2022

7.b klassi õpilase Kristel Salda guašimaal „Head vaheaega!“

Ülle Jasmin, 3. juuni 2022

1.a klass luges jaanuarist maini kokku viis raamatut. Õpilaste lemmikuks valiti „Vilista mulle, Johanna“, autor Ulf Stark. Tublimatel oli võimalus lugeda ka rohkem raamatuid ja nad said täita bingot.

Artikkel / KultuurPikapäevakunst
Diana Matt, 3. juuni 2022

1. juuni lastekaitsepäeval joonistasid pikapäevarühma lapsed kriitidega asfaldile lõbusa pildi suveootusest. Et tänaseks on vihm pildi juba ära pesnud, siis avaldame selle meenutamiseks koolilehes!

Artikkel / KlassiloodTervislik eluviis 3.c klassis
Katrin Kannik, 1. juuni 2022

3.c klassi õpilastel valmisid paaristööna tervislikku eluviisi propageerivad tööd nii sõnas kui ka pildis.

Artikkel / Klassilood7.d ja 2.a koos lilli istutamas
Koos lilli istutamas / Reet LasnKoos lilli istutamas / Reet LasnKoos lilli istutamas / Reet Lasn
Kätriin Maiste 7.d, 1. juuni 2022

Reedel käisid 7.d ja 2.a klassi õpilased koos kooli õuel olevatesse lillekastidesse lilli istutamas.

Virge Lember, 31. mai 2022

Megaaju 24. hooaeg ongi jõudnud võiduka lõpuni. Kokku osales sel hooajal 39 võistkonda, millest õpilaste võistkondi oli 33 ja õpilastele pakkus konkurentsi tervelt 6 õpetajate võistkonda. Suur tänu kõigile, kes kätt proovisid, ning kiitus neile, kes sel hooajal kõigis voorudes osalesid ja oma teadmised proovile panid. Eelkõige teeme seda kõike ju sellepärast, et koolielu oleks lõbusam, ja sõbralik teadmiste mõõduvõtt tuleb alati kasuks.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 27. mai 2022

Lõputöö „Lendu“. Autoriks on Emma Kruuser 9.a klassist. Tuult tiibadesse!

Melani Saat 7.b, 27. mai 2022

Kümme 7.a ja 7.d klassi õpilast osalesid Erasmus+ projekti „European Sustainable Tourism“ laagris Saksamaal, kus Eesti, Poola, Hispaania ja Saksamaa noored tutvustasid üksteisele oma piirkonna turismimarsruute, mis arvestaksid jätkusuutlikkust ja säästlikkust. Reisikaaslaste muljed kogus kokku Melani Saat.

Annely Oolup, 26. mai 2022

16. mail toimusid meie kooli staadionil esimesed Nooruse kooli kergejõustiku meistrivõistlused. Võistlus oli individuaalne ja osaleda võisid kõik soovijad 4.–9. klassini. Aladeks 60 m jooks, kaugus- ja kõrgushüpe, pallivise (4.–7. klass), kuulitõuge ja odavise (8.–9. klass) ning 300 m jooks. Selgusid esimesed Nooruse kooli meistrid kergejõustikus.

Geito Jermolov 8.d, 25. mai 2022

On 6. mai õhtu. Kell on 10 läbi. Tegevuskaardid on kolmel mängijal käes. Põrandal nupud liiguvad. Mängulaua ümber istuvad Geito Jermolov, Kätlin Tamm ja Kätriin Allik. Pinge tõuseb. Kas nad jõuavad kolmekesi kõik viirused mängulaualt eemaldada ning mängu võita?

See on üks lugu minust ja minu sõpradest üheksandas klassis. Selle loo käigus sain ma päriselt teada, kui tihedalt on omavahel seotud Nooruse kooli 1. lend. Nimelt nägin tol õhtul videoid suusalaagrist ja sellest, mis teie, üheksandikud, seal tegite. Kuid niivõrd oluline pole mitte see, mida ma nendes videotes nägin, vaid see, mida ma tajusin – te olete ühtne lend. Ma nägin, et te saate üksteisega väga hästi läbi.

Sander Suurhans, 25. mai 2022

18. mail toimusid Rakveres Eesti Koolispordi Liidu kergejõustiku võistlused. Meie kool võistles I liigas ning saavutas 6.–9. klasside kokkuvõttes tubli kolmanda koha, jäädes napilt alla Rakvere Reaalgümnaasiumile ja Tallinna Reaalkoolile. Ilm oli võistlusteks ning heade tulemuste saavutamiseks suurepärane. Ja sellega said meie noored ilusti hakkama.  

Tiina Kaup, 24. mai 2022

... ehk suvelugemist suurtele ja väikestele! Suvelugemise soovituseks on Markus Saksatamme „Ulakas Vorst ja nutitelefon“, Kadri Hinrikuse „Elevant“ ja Keitlin Priilinna raamat „Ta ei teinud seda“. Head lugemist!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 21. mai 2022

Käsitöö õuesõppetunnis valmisid taimeseaded! Tööde autorid on Saara Kirs ja Kärol Sepp 8.a klassist, Saga Elisabeth Fiedler 6.c klassist ja Karole Lember 6.c klassist.

Alex Pärnoja 6.b, 21. mai 2022

Õuesõpe – iga laps armastab seda kevade lõpus ja suve alguses, sest terve klassiga saab imetleda ilusat ilma ja loodust enda kõrval ja ka õppida värskes õhus. Loomulikult kõik oleneb sellest, mida õpetaja annab teha õues: kas mingit vaatamisülesannet või peab näiteks otsima ja pildistama midagi kooli läheduses või lihtsalt mingit tööd. Õuesõpe on ka tervisele kasulik, sest päikesest saad lisa D-vitamiini ja värskes õhus olemine äratab sind unnejäämisest üles ja ka oled palju aktiivsem.

Marite Sepp 4.a, 20. mai 2022

Kolmapäeval, 18. mail külastasime 4.a klassiga Mihkli talumuuseumi regilaulupäeva. Hommikul oli koolis kaks tundi ja kolmandal tunnil sõitsime bussiga Vikile Mihkli talumuusemisse. Kokku oli tulnud palju regilauluhuvilisi Saaremaa eri koolidest.

Artikkel / KlassiloodKevad 3.a klassis
Inga Engso, 19. mai 2022

Tere, kallis kevad! Oled mulle alati rõõmuks olnud oma kaunite lilledega. Nii arvab Gretel.

Loe ka teiste 3.a klassi laste mõtteid kevadest.

Anne Keerberg, 19. mai 2022

Sel õppeaastal on rahvusvaheline tegevus olnud Kuressaare Nooruse koolis eriti vilgas, käimas on ligi 20 Eramsus+ ja NordPlus programmi projekti, kõige tihedam on praegune maikuu, kus erinevates riikides rändleb kuus õpilaste-õpetajate gruppi ning kahe projekti seltskond on külas meie koolis.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii