üles
Kolmapäev, 3. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. juuli

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

Töötajate sünnipäevad

3. juuli

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Intervjuu
Youtube video!Inspira 15!
Natali Koppel, 12.c klass, 7. november 2019

Käes on reede pärastlõuna ning koolinädal lõpuks läbi saanud, aga koolist ma minema veel ei lähe. Sean sammud järjekordselt käsitööklassi, kus on veedetud nii pikki reedeõhtuid, nädalavahetusi kui ka vaheaegu. Klassist 201 võib leida ühe selle kooli alustala, kelle käe ja hoole all on oma eriala leidnud mitmed tegijad. Raili Kaubi on Kuressaare Gümnaasiumi käsitööõpetaja ning Inspira ringijuht.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Karel Lember
Eve Tuisk, 31. oktoober 2019

21. lennu vilistlane Karel Lember on oma elu ja tegemistega tagasi kodusaarel, tõsi, väikese ringiga Uus-Meremaa kaudu. Nüüd aga naudib ta olukorda, kus suudab üht osa oma toidulauast otsast peale kontrollida, seda veel nii ägedate toiduainetega, nagu tatar, tuder ja kanep. Nimelt vastutab ta perefirma Karmeli olemasolu, värskuse, positiivse kuvandi ning uuenduslikkuse eest. Õnneks oskab ta aega võtta ka sportimiseks – kusagil on olemas purilaud, ratas, suusad ja metsajooksutossud.

Jaana Puksa, 28. oktoober 2019

Meie KG on juba pikalt tutvustanud meie vilistlaste tegemisi pärast Kuressaare Gümnaasiumi lõpetamist. Kuidas aga õpilasena edukalt ühendada õppimist ja töötegemist, ilma et üks teist segama hakkaks, on keeruline ülesanne.

Meie uue lugudesarja esimestes intervjuudes saate teada, kuidas see kahel meie gümnasistil õnnestunud on. Tõestus, et kui selge siht silme ees, on kõik võimalik! Olgu siis sooviks tutvuda tulevase karjääriga või sõlmida uusi tutvusi või kooli kõrvalt raha teenida.

Heleri Siinor õpib 12.c klassis ja tema kindel soov on minna edasi õppima Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli ämmaemanda erialale. Hetkel töötab ta Kuressaare haigla sünnitusosakonnas.

Intervjuu / PersonaaliaPalju õnne, Kaari Maidle!
Jaana Puksa, 27. oktoober 2019

27. oktoobril tähistab oma 25. sünnipäeva klassiõpetaja Kaari Maidle, kes on KGs töötanud aasta. Meie KG küsis, mis on jäänud ajavahemikku eelmisest intervjuust tänaseni.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Karolin Kruuse
Eve Tuisk, 30. september 2019

Kui KG 29. lennu vilistlane Karolin Kruuse kirjutaks raamatu, oleks selle pealkiri „Armastuskirjad iseendale”. See räägiks endast ja teistest hoolimisest ning oma elu juhtimisest läbi armastuse. Olgem ausad, Karolin teaks, millest ta seal räägiks, sest oma lühikese elu jooksul on ta tundnud läbipõlemist ning leidnud seejärel vabatahtlikuna Aafrikas sisemise õnne retsepti. Seda retsepti ning Palestiinast saadud kogemusi järgides toetab ta hetkel pagulaste integratsiooni Eestis ning avab seda maailma ka fotode kaudu.

Intervjuu / PersonaaliaSuurest Hiinast lahedasse Eestisse
Joonas Õispuu, 12.a klass, 26. september 2019

Hiina keele õpetajad Ruonan Chen ja Hongmei Wu räägivad meile endast, oma varasematest kogemustest õpetajana ja sellest, mis mulje on neil kujunenud Eestist.

Madli-Maria Naulainen, 25. september 2019

"Hüppasin pea ees vette," ütleb oma kevadise KGsse tööle asumise kohta Sigrid ise. Kuidas tal kohanemine meie kooliga läinud on ja kuidas tartlasest mesindushuviline õde ülepea siia tööle sattus, saadki lugeda allpool!

Intervjuu / PersonaaliaPalju õnne, Marvi Mäeots!
Merle Rekaya, 21. september 2019

21. septembril on sünnipäev päris mitmel KG õpetajal. Sel aastal jõuab 45. tähtpäevani armastatud inglise keele õpetaja ja klassjuhataja Marvi Mäeots.

Intervjuu / SportAeg liikuda vol 2
Merle Rekaya, 19. september 2019

Täna on käes Aeg Liikuda! Liigume rongkäigus, liigume spordialale, liigume eluviisis ...

Gert Lutter, 16. september 2019

Ütlemine, et kõik on uus septembrikuus, kehtib sel aastal eriti hästi ühe üsna olulise valdkonna kohta meie koolis – tugikeskus ja selle töötajad. Nimelt liikusid meie tugispetsialistid Saaremaa valla loodud Saaremaa Laste ja Perede Tugikeskuse alluvusse ning sealt on meie majja määratud ka uus sotsiaalpedagoog Liina Ajangu. Saame temaga tuttavaks!

Reet Lasn, 24. august 2019

Ju jälle viimne august käes on,

mis ootab ees, kas tead?

Ehk miskit head?

Või aina vead ja vead ja vead,

mida parandama Sa pead?

Ave Jõgi, 6. juuni 2019

Kolmandat korda Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi poolt korraldatud elektroonilise heliloomingu konkursil osalenud Jaan Kask tõi pärast kahte korda teiseks jäämist lõpuks koju ka grand prix´! Ta oli lahkelt nõus ka mõnele Meie KG küsimusele vastama.

Kristin Kuningas, 7.a klass, 15. mai 2019

Teen intervjuu oma isa Kareliga, kes on õppinud kokaks, aga praegu on elektrik. Teen temaga intervjuu, sest ta on töötanud huvitavates töökohtades.

Annaliisa Lindau, 7.a klass, 13. mai 2019

Tegin intervjuu enda isaga Maano Lindauga, sest ma tahtsin lähemalt teada tema tööst ja tööülesannetest.

Maria-Liisa Kuusikmaa, 7.a klass, 10. mai 2019

Siim Ennemuist on Eestis ainuke võrkpallur, kes on olnud pea igas võrkpallimeeskonnas. Nagu paljud ka teavad, oli Siim pool hooaega Saaremaal ja nüüd paari kuu eest läks üle Pärnusse. Olen uhke ka ütlema, et ta on minu onu ja väga tore inimene, kelle seltsis ei hakka mitte kunagi igav, sest temaga on alati millestki rääkida ja ise on ta ka väga hea naljasoonega.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Henri Rump
Eve Tuisk, 7. mai 2019

Henri Rump oli gümnaasiumi ajal aktiivne noormees, kes suutis lausa luulekeeles väidelda. Tema pilt on siiamaani klassiruumi 305 autahvlil. Nüüd on Henri tänu Ott Tänaku tiimis töötamisele läbi rännanud vist pool maailma – eelmisel aastal oli ta oma arvutuste kohaselt Eestist eemal 275 päeva. Ta ise leiab, et Kuressaare Gümnaasium on tema tegemisi tugevasti mõjutanud.

Eve Tuisk, 6. mai 2019

Keeletoimetamistalgud on Vikipeedia artiklite keeletoimetamise võistlus, kus võivad osaleda kõik, mitte ainult professionaalsed keeletoimetajad. Kui eelmisel aastal pälvis Svea Tarkin eripreemia, siis selle aasta 4. mail oli tal au võtta vastu talgute peapreemia – 135 toimetatud artikli eest! Palju õnne!

Oma mõtteid keeletalgutest ja eesti keele tähtsusest oli Svea meelsasti nõus jagama ka Meie KG lugejatega.

Raido Kahm, 16. aprill 2019

Möödunud neljapäeval külastas Kuressaare Gümnaasiumit taas koolitaja Märt Treier, et 9. klassidega rääkida tõsistel ja noorte jaoks aktuaalsetel teemadel.

Lehekülg: eelmine /18 järgmine

Kuulutused

Galerii