üles
Teisipäev, 9. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

15. juuli

16. juuli

Töötajate sünnipäevad

15. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Toimetus, 20. oktoober 2022

18. oktoobril toimus Kuressaare raekojas 2022. aasta täiskasvanute õppe tublimate tegijate tunnustusüritus. Muude kategooriate seas kuulutati välja ka aasta parim täiskasvanute koolitaja ning õppijasõbralikum tööandja, kus nominentide hulka mahtusid vastavalt ka Margit Düüna ja Kuressaare Nooruse Kool.

Artikkel / VariaInetu pardipoeg
Kessu Hollo, 8.a, 20. oktoober 2022

Anderseni tuntud muinasjutult laenatud pealkirjaga lugu on valminud kirjandustunni ülesandena. Tegevus on toodud meie kaasaega ning autori sõnul „... jutustab see täpselt sellest, mis hetkel maailmas toimub, ning mul on tunne, et sellest ei räägita piisavalt.“

Virge Lember, 19. oktoober 2022

Juubelihooaja 1. voor algas rekordilise 43 võistkonna osavõtuga, kellest 4 olid õpetajate võistkonnad.

Annely Oolup, 19. oktoober 2022

Teisipäeval, 11. oktoobril toimusid klassidevahelised sisekergejõustiku meistrivõistlused 4.–9.klassidele. Võistkonda kuulus viis tüdrukut ja viis poissi. Iga õpilane sai võistelda vaid ühel alal.

Artikkel / KlassiloodSuveseik: 9.c, 8.a ja 5.b klass
Gert Lutter, 18. oktoober 2022

Suvi on möödunud kui linnutiivul ning seda jäävad meile meenutama mälestusekillukesed. Koolileht Nooruse Meridiaan korjab kokku kõigi klasside killukesed, et sellest saaks ühine suur mälestus.

Aega võttis aga asja sai! Nüüd on lõpuks kõigi klasside suvekillukesed kokku kogutud ja jäänud on veel vaid töötajate omad.

Eve Tuisk, 18. oktoober 2022

Kunstnikud on jätnud oma loominguga ajalukku kustumatuid jälgi, tekitades kõneainet pikkadeks-pikkadeks aastateks. Iga kunstitöö vaataja on kui looja, kes märkab võibolla vaid üht detaili ja kirjutab selle ümber oma loo.

Punasel väljakul sekretäri ukse kõrval on üks maal – „Üksik pihlakas rannal“. Millist lugu see kõneleb? 8.b klassi õpilased tajusid selles erinevaid nüansse.

Uudis / ÕppetööAB-kool alustas
Galerii!
Raina Tiidovee, 18. oktoober 2022

Igal aastal täitub mõnel õhtul Nooruse koolimaja lasteaia laste naeru ja kilgetega. Sel aastal on meie AB-koolis 90 koolieelikut, kes soovivad järgmisel aastal Nooruse koolis õppima hakata.

Gert Lutter, 17. oktoober 2022

Reedel, 14. oktoobril toimus Nooruse koolis direktor Toomas Takkise vastuvõtt koolitöötajatele. Pidulikul üritusel tänas Toomas Takkis kolleege ning andis tulevasele direktorile Marit Tarkinile üle oma kabineti võtme.

Saga Elisabeth Fiedler, 7.c klass, 17. oktoober 2022

Septembrikuus käisid 7. klassid  õuesõppepäevadel Sõrve sääre tipus. Õppekäiku juhendas tuntud ornitoloog Mati Martinson, kes jagas meile rohkelt teadmisi kohalike lindude, loomade, taimede ja kivimite kohta.

Artikkel / PersonaaliaAeg tänada
Toomas Takkis, 14. oktoober 2022

Neid, keda tänada soovin, on meie kooliga seotud aastate jooksul palju kogunenud.

Tänan lapsevanemaid, kes on oma lapsed meie kooli toonud, meid usaldanud. Teid on tuhandeid ja meie koostöö on olnud enamasti nii meeldiv kui ka tulemuslik.

Tänan erinevate aegade lapsevanemate esinduste, eri aegade hoolekogude liikmeid, kes on nõudlikult ja toetavalt aidanud kaasa meie ühistele lastele parema kooli tegemisele.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Mia! / Mia Linda KukkMadli! / Madli TuulingRonja! / Ronja Sofia Rahnik
Ene Pidmann, 14. oktoober 2022

1.–2. klassi kunstiringi õpilased kujundasid oma nime.

Madli-Maria Naulainen, 14. oktoober 2022

1. novembri õuesõppepäeva raames ühendame liikuma kutsuva koolina kaks olulist tegevust: kogu meie koolipere toimetab aktiivselt pärandipaikades üle kogu Saaremaa.

Artikkel / KlassiloodSuveseik: 1.a, 8.d ja 6.a klass
Gert Lutter, 13. oktoober 2022

Suvi on möödunud kui linnutiivul ning seda jäävad meile meenutama mälestusekillukesed. Koolileht Nooruse Meridiaan korjab kokku kõigi klasside killukesed, et sellest saaks ühine suur mälestus.

Kuumal rannaliival ja kaugel soojal maal – ootame viimaseid suvemälestusi selle nädala lõpuni! Oodatud on ka töötajate pildid.

Madli-Maria Naulainen, 13. oktoober 2022

8. ja 9. klassidel oli võimalus osaleda Georg Merilo läbirääkimiste koolis ja teha läbi praktiline ülesanne läbirääkimiste istungil.

Madli-Maria Naulainen, 12. oktoober 2022

10. oktoobril toimus Nooruse koolis käesoleva õppeaasta esimene e-õppepäev, mille raames lahendasid noored erinevaid ülesandeid väljaspool kooli.

Margit Düüna, 12. oktoober 2022

8.–16. septembrini toimus Nordplus projekti „Challenges in environmental education: collaboration on preserving the island's culture, living conditions, and finding solutions to help stop pollution of the nature and climate changes“ viimane kohtumine ja õpetajate vahetus Ilulissatis Gröönimaal.

Raina Tiidovee, 12. oktoober 2022

Ka sel aastal toimub 1. kooliastme õpilastele igas kuus Tähekese viktoriin.

Kersti Kirs, 11. oktoober 2022

10. oktoobril toimus teistmoodi koolipäev väga inspireeriva ning kaasava praktilise töötoana, kus motivatsiooni ning inspiratsiooni süstis lõpuklassi noortele Juko-Mart Kõlar. Päev põhines lõbusal ning samas uusi oskusi ning teadmisi pakkuval meeskonnatööl ning käed-külge aktiivõppe formaadil.

Nii loengus kui õpilaste tagasisides jäi kõlama kogu koolipäeva ühendav mõte – oskus teha nutikaid valikuid on oluline.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii