üles
Esmaspäev, 8. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

15. juuli

Töötajate sünnipäevad

15. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Anna Lee Schiff, 12.b klass, 1. veebruar 2021

Kõik, mis toimub meie füüsilise kehaga, mõjutab ka meie mõtlemist ehk vaimset tervist. Sama mõte töötab ka ümberpööratult. Oma „suure kogemusepagasiga“ sellel teemal saan öelda, et see on tõsi. Iga inimene peaks olema oma keha ekspert, sest meie heaolu sõltub sellest.

Reet Lasn, 31. jaanuar 2021

Meie kooli klassiõpetaja Raina Tiidovee tähistab täna oma viielist sünnipäeva. Ja nagu klassiõpetajale kohane, rühib ta kord õpilastega esimesest klassist kolmandani, siis jälle esimesest klassist kuuendani. Ikka ühel eesmärgil: jõuda kuskile lastega koos ja eraldi. Sellel teel ta märkab õpilasi: keegi püüab ja tulemus on kergesti käes, keegi püüab, aga tulemused annavad oodata, keegi püüab ja tulemus jääbki tulemata. Julgustab. Ükskord ikka saavutad endale seatud eesmärgi! Peaasi on eesmärk luua!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Vana-Egiptuse kunst / Helis Luks, 9.c klassVana-Egiptuse kunst / Säde Leen Holm, 9.c klassVana-Egiptuse kunst / Mariliis Maasik, 9.b klass
Ene Pidmann, 29. jaanuar 2021

KUMUs avati eelmise aasta lõpus ainulaadne originaalteostega Vana-Egiptuse kunsti ekspositsioon. Muuseumi üleskutsel kujutasid 9. klasside õpilased enda valikul möödunud aegade Egiptuse kunsti näidiseid.

Gert Lutter, 29. jaanuar 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

1.c klassi foto on teinud Imogen Metsniit ja klassijuhataja Inna Vann kirjutab pildi juurde, et lapsed on kooliga sinasõbraks saanud!

Järgmisel nädalal vaatame 12.c klassi pilti. Kohtume!

Anni Haandi, 27. jaanuar 2021

2019/2020. õppeaastal alguse saanud ja palju kõneainet pakkunud toonaste 7. klasside lõiminguprojekt „Rännak keskaegsel Saaremaal“ on tänaseks jõudnud eduka lõpuni. 8. klassid kaitsesid loovtööd ning tulemused on kõigile vaatamiseks välja pandud neljanda korruse vitriinkappi.

Artikkel / Klassilood1.b klassi vahvad lumememmed
Raina Rääp, 26. jaanuar 2021

Lisaks vahvatele lumememmetöödele panid 1.b klassi lapsed kirja ka omi mõtteid talvest. Oled sa väike või suur, vahet pole. Talvemõnusid saavad kõik sel aastal nautida.

Tiina Käen, 25. jaanuar 2021

Iga võistlus on olnud oma nägu ja omamoodi eriline. Seekord toimus võistlus eriolukorras ja ühtlasi ka KGs viimast korda. Iga sel õppeaastal toimuv üritus kannab endaga kaasas sõna ja mõtet KG VIIMANE. Seega on nüüdseks toimunud ka viimane võimlemisvõistlus. Kas ja kuidas see traditsioon uues Nooruse koolis jätkub, selgitab aeg. Üks aga on kindel: gümnaasiumiklasside võimsad etteasted jäävad ajalukku, sest toimusid selle maja seinte vahel viimast korda.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Nädala kunstitöö / Maria MägiNädala kunstitöö / Emma KruuserNädala kunstitöö / Birgit Andreas
Ene Pidmann, 22. jaanuar 2021

Eduard Wiiralti graafilistest töödest „Jutlustaja“ ja „Põrgu“ inspireeritud 8.a ja 8.b klassi õpilaste tööd.

Tööde autorid Kristal Maria Mägi 8.b klassist, Emma Kruuser 8.a klassist ja Birgit Andreas 8.b klassist.

Reet Lasn, 22. jaanuar 2021

Täna on viieline sünnipäev meie klassiõpetajal Inga Engsol. Inga on KGs juba vana kala. Esimest korda KGs oli Inga õpilase rollis: kui meie koolihoone valmis sai, tuli Inga õppima kuuendasse klassi ja õppis siin 3 aastat. Tagasi meie majja saabus ta koos õpetaja ametipaberiga. Inga töötab KGs alates 1986. aastast.

Tiina Kaup, 21. jaanuar 2021

Daan Remmerts de Vriesi „Tiigrisaar“ on 2014. aasta Hollandi parim noorteromaan. Vähe on raamatuid, mis paljastavad nii valusa täpsusega, mida võib teha lahutus teismelisega.

Gert Lutter, 20. jaanuar 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

„Jõulud Mihkli talumuuseumis,“ kirjutab 3.c klass oma foto juurde. Järgmiseks on 1.c klassi kord!

Artikkel / SportSuusaraja meelespea!
Sander Suurhans, 20. jaanuar 2021

Üle pika aja on meil võimalus nautida talverõõme. Et see rõõm püsiks, tuleks meil kõigil ka mõningatest hea tava normidest kinni pidada.

Merle Rekaya, 15. jaanuar 2021

Eesti noorte lauljate konkurss Solistica toimub 9. korda, kuid solistid kogunevad Saaremaale juba 25. korda. Viis tagasivaadet, mida asjaosalised nendest aastatest ise meenutavad.

Artikkel / VariaAastalõpp Meie KGga
Gert Lutter, 14. jaanuar 2021

Selle aasta alguses kipub olema nii, et uute ürituste kajastamist eriti veel ei ole, pikemad ja põnevamad persoonilood veel tegemisel ning seega paras aeg vaadata tagasi Meie KG eelmisele poolaastale ja meenutada populaarsemaid ajaleheartikleid.

Merle Rekaya, 14. jaanuar 2021

Täna on 70. sünnipäev meie kooli emakeeleõpetajal Heidi Truul. Palusin kolleegidel ja kunagistel õpilastel avada veidi Heidi olemust ja maailma ... Soovime Sulle kõik palju-palju õnne sünnipäevaks!

Artikkel / KlassiloodIlutulestik kodulinnas
Katrin Kannik, 14. jaanuar 2021

2.c klassi õpilased meenutasid aastavahetuse ilutulestikku meie armsas kodulinnas.

Gert Lutter, 30. detsember 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

„Alustasime detsembrikuud üheskoos kuuse meisterdamisega ja lõpetasime igaüks kodus kuuse joonistamisega,“ kirjutab 3.a klass, kellele jäi pildi saatmiseks viimane koolinädal, mille vaheajaeelsed päevad veetsime distantsõppel.

Nüüd peame rubriigiga väikese pausi ja loodetavasti kohtume juba pärast vaheaega koolimajas! 11.– 17. jaanuarist valib meile foto 3.c klass. Näeme!

Artikkel / KlassiloodJõulumuinasjutt: Uskumine
Jaana Puksa, 24. detsember 2020

Jõulud ja vaheaeg pole enam kaugel ning mille muuga ikka täita kirjanduse tunnid kui mitte jõulumuinasjuttude kirjutamisega! Mõned tublid kaheksandikud-muinasjutuvestjad lubasid oma kirjatükke ka ajaleheveergudel avaldada.

Neljandaks avaldame Therese südamliku jutu jõuludest ja päkapikkudesse uskumisest. Head lugemist!

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii