üles
Pühapäev, 7. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Tiiu Naagel, ringijuhendaja, 24. jaanuar 2023

Selle õppeaasta alguses alustas Inspira huvikoolis tegevust orienteerumise ring. Teeme siin huvilistega erinevaid tegevusi, mis on kõik otsapidi kaardi abil liikumisega seotud. Kavas on lisaks erinevatele metsaradaele ka siseruumides orienteerumine majaplaaniga.

Inna Vann, 23. jaanuar 2023

Hiina uus aasta algab igal aastal erineval kuupäeval – jaanuari lõpus või veebruari alguses.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Kunstitöö / Kirke NookKunstitöö / Harry Rudolf LõbusKunstitöö / Kristin Sanne Õun
Eliise Belinets, 20. jaanuar 2023

Tööde autorid on Kirke Nook ja Harry Rudolf Lõbus 9.b klassist ning Kristin Sanne Õun 9.c klassist.

Gert Lutter, 20. jaanuar 2023

18. jaanuaril toimus huvikooli Inspira lasteaiaealiste laululaste talvine kontsert. Üles astusid huvikooli kõige pisemad lauljad muusikaringidest Mustikad, Tikrid, Vaarikad ning Murakad.

Kontserdi fotod leiad kooli pildigaleriist ning siitsamast artiklist saad vaadata ka videot kõigist lauludest. Head vaatamist!

Gert Lutter, 20. jaanuar 2023

Lumevaesesse aega kulub väga ära üks lumine jutuke ning sellega saadame videotervituse ka meie ukrainlastest lugejatele.

Ukraina muinasjutu väikese kuusepuu jõuludest loevad meile Nataliia Dotsenko ja Daria 2.a klassist ning Rodion 2.c klassist. Loo autor on Iryna Matsko.

Наталія Доценко разом з учнями 2-го класу Дар'єю Проценко та Родіоном Авраменком запропонували нашій увазі у рубриці „Різдвяні читання“ зказку української авторки Ірини Мацко „Різдво ялиночки“.

Head kuulamist!

Tiina Kaup, 20. jaanuar 2023

Hugo Vaheri „Vääna jäljeküttide“ kaks osa „Maa ja taeva vahel“ ning „Vana laagri saladus“ on meie kooli laste poolt väga hästi vastu võetud. Lugejaid leidub teisest klassist kaheksanda klassini. Aga on veel kaks sama põnevat raamatut, mida teile tutvustan.

Galerii!
Raina Tiidovee, 19. jaanuar 2023

Seekordses Mini-Megaajus kogus enim punkte 2.b klassi võistkond, kuhu kuulusid Mairo Mäeorg, Aksel Tamm, Kevin Matt ja Kerton Tamm. Kõik võistkonnad olid väga tublid. Järgmine voor on Eesti-teemaline.

Raina Tiidovee, 19. jaanuar 2023

Meie kooli esimeses kooliastmes õpib seitse klassi VEPA metoodika järgi. Igal aastal korraldab VEPA-tiim osalenud koolidele jõulukaartide konkursi. Ka sel aastal võtsid mõned meie klassid sellest osa.

Rando Hallik, juhendaja, 17. jaanuar 2023

Saaremaa Saalihokiklubi Merikas ootab saalihoki trennidesse lapsi, noori ja täiskasvanuid.

Artikkel / PersonaaliaArva ära: XVI.I.MCMLXVIII
Teine kaunis tundmatu daam, 16. jaanuar 2023

Me ei tea, kuidas ta sellesse suhtub, aga ta oli naine ♀ oma viimases maises kehastuses. Sündis kusagil USA lõuna-keskosa territooriumil umbes aastal 1225. Tema elukutse oli keemik, alkeemik.

Kärol Sepp ja Anette Kuusk 9.a klassist, 16. jaanuar 2023

Iga tore ettevõtmine lõpeb ükskord. Reedel oli talvelaagri viimane päev, mis oli pisut erinev eelnevatest. Mis ja kuidas, sellest kirjutavad 9.a neiud.

Jaana Puksa, 15. jaanuar 2023

Mis iseloomustab Kuressaare Nooruse Kooli säravat saksa keele õpetajat? Kollased kummikud ja päikeseline naeratus! Tänast juubilari tervitavad ja iseloomustavad teda kõige paremini tundvad inimesed.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Talvine mets / Melani MaripuuTalvine mets / Tiffany ŠaukšteliteTalvine mets / Heidi Väli
Kristin Lauri, 13. jaanuar 2023

Lumi tuleb, lumi läheb. Talvise metsa ilu jääb! Tööde autorid on Melani Maripuu, Tiffany Šaukštelite ja Heidi Väli 7.a klassist.

Kätrin Tamira Kanemägi ja Emma Saar 9.d klassist, 13. jaanuar 2023

Neljapäev oli talvelaagri viimane täispikk päev. Jutud räägivad, et kohalik rahvas teab hästi saarlaste kohalolust Jõulumäel. Ka suusakeskuse rajameistritel pole väidetavalt ammu nii lõbus olnud – kui muidu suusatavad siinsetel suusaradadel vaid professionaalid, siis tänu Nooruse kooli 9. klassidele näeb nendel igasuguseid põnevaid stiile ja kukkumisi.

Mis täpsemalt kolmandal laagripäeval toimus, sellest annavad ülevaate 9.d klassi sulesepad.

Raina Tiidovee, 13. jaanuar 2023

Seekordses Tähekese viktoriinis teenisid maksimumpunktid Nora Org (3. kl) ja Theodor Vabar (2. kl). Väga tubli tulemuse said ka Marie Aavik (3.kl), Johannes Reinfeldt (2.kl) ja Tomi Sepp (1.kl). Kiitus kõikidele osalejatele!

Bretlin Brant 9.c klassist, 12. jaanuar 2023

Kui koolijuht kolmapäeval talvelaagrisse jõudis, olid suusatunnid juba alanud ja foorituled tubadele näidatud. Ühtegi suuska polnud selleks ajaks veel murtud. Mis päeva jooksul veel põnevat toimus, sellest kirjutavad 9.c klassi õpilased.

Sophia Peeters 9.b klassist, 11. jaanuar 2023

Teisipäeva, 11. jaanuari lõunaks jõudsid 9. klassid Jõulumäele talvelaagrisse. Jah, samasse paika, kus käidi neli aastat tagasi loovuslaagris. Seega pole imestada midagi, et noored olid elevil oma vanu tube nähes ja mitme aasta taguseid toredaid hetki meenutades. Enim rõõmu pakkus aga teadmine, et toidud on siin endiselt suurepärased.

Laagri esimese päeva telgitaguseid avavad 9.b klassi tüdrukud.

Gert Lutter, 11. jaanuar 2023

Oktoobri algusest kuni aasta lõpuni oli meil praktikal Lilian Porovart, kes õpib Haapsalu Kutsehariduskeskuses. Nagu meil, tuli ka temal kokku puutuda väga erinevate ülesannetega, mida kõike koolitöös ette tuleb. Uurisin Lilianilt, kuidas praktika kokkuvõttes kulges.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii