üles
Esmaspäev, 8. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

15. juuli

Töötajate sünnipäevad

15. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Artikkel / Klassilood2.a klassi meenutusi suvest
Reet Lasn, 9. september 2021

2.a klassil oli kirju ja põnev suvi. Seda on näha meie ühispildilt. Sõnadesse panid nad oma suvemõtted nii ...

Elo Jõgi, 2. september 2021

17. ja 18. augustil toimus Tervist Edendavate Koolide suvekool, kus koolide tervisemeeskonnad üle Eesti jagasid kogemusi, häid praktikaid ja vaatasid tervema tuleviku poole. Päevad olid täis erinevaid arutelusid, infovahetust ja eriilmelisi tegevusi meeskonna kujunemisest enese sisse vaatamiseni.

Artikkel / ÕppetööLäksime!
Toomas Takkis, 1. september 2021

Kõigile meie kooliga seotud auväärseile ja lugupeetuile, olge te siis meie töötajad, õpilased, lapsevanemad, senised lõpetajad või muidu meie tegemistele kaasa elavad ja meid toetavad toredad inimesed.

Täna alustame tööd Kuressaare Gümnaasiumist ümberkujundatud Kuressaare Nooruse Koolina. Oleme seni tublisti toimetanud ja võime senitehtule rahulolevaina ja rõõmsal meelel tagasi vaadata. Suure osa meile olulist, tähenduslikku ja omast võtame kaasa Kuressaare Gümnaasiumist. Aga me oleme ka mõnel viimasel aastal pidanud arutelusid ja toimetanud nii koolis isekeskis kui ka koos lapsevanematega küsimuse kallal, milline saab siis olema see meie n-ö uus, Nooruse Kool?

Artikkel / PersonaaliaSikuke / 25.08 = 60
Toimetus, 25. august 2021

Pöördvõrdeline ja särav matemaatikaõpetaja, inspireeriv pedagoog, pühendunud, töökas ja hooliv ema ning vanaema – nii arvavad sõbrad, õpilased ja lapsed tänase juubilari, Signe Vahkali kohta.

Soovime meiegi koos kogu kooliperega tervist ja jaksu ning et õnn ei kasvaks mitte lihtsalt lineaarselt, vaid suisa eksponentsiaalselt!

Toimetus, 16. august 2021

Täna tähistab ümmargust sünnipäeva Laivi Jürisson, meie matemaatikaõpetaja juba kaheksa aastat. Kaheksa aastat on ka õpetajaametis pikk aeg, selle aja jooksul koguneb elu-muutujaid päris palju. Taandame, lihtsustame, lahutame ja jagame. Jätame graafikule kolm puutujat. Mida soovivad Laivile sünnipäeva puhul elukaaslane, õpilane ja kolleeg?

Eve Tuisk, 9. august 2021

Täna 361 päeva tagasi rääkis Therese Neisalu, tänane juubilar, leheveergudel sellest, milliste ootustega ta uuele (õppe)aastale vastu läheb. Pea aasta on möödas ja võib öelda, et nii ongi läinud, nagu Therese unistas – lastele meeldib tema trennides käia!

Therese ise tunneb, et on oma elus jõudnud punkti, kus tahab just vaimselt areneda: ta on väga palju erinevaid raamatuid avastanud ja lugenud ning erinevates eneseotsingulaagrites käinud.

Kui aga tänasele juubilarile film pühendada, siis räägiks see kas elu valikutest, printsessidest või toredatest tantsudest ja rõõmsatest lastest – ja seda kindlasti koos õpetajaga!

Artikkel / PersonaaliaInna Vann 60!
Tiia Kuusk, 7. juuli 2021

07.07 on sünnipäevalaps Inna – sel aastal lausa juubilar!

Gert Lutter, 6. juuli 2021

Kooliaasta ühe viimase üritusena, just enne lõpuaktusi, toimus 17. juunil restoranis Castello traditsiooniline koolijuhi tänuüritus. Tänati tublisid töötajaid, jagati kolleegipreemiaid ja vaadati tagasi möödunud õppeaastale.

Madli-Maria Naulainen, 5. juuli 2021

Kooliaasta lõpus uuris KG hoolekogu lastevanematelt, milline oleks nende eelistatud koolipäeva alguskellaaeg uues, sügisel alustavas Nooruse Koolis. Mõtteid uuriti ka õpetajatelt. Alljärgnevalt kokkuvõte tulemustest. 

Liina Ajangu, 5. juuli 2021

Täna tähistab oma ümmargust sünnipäeva meie tugikeskuse töötaja ja eripedagoog Liisi Laum. Meie kooli vilistlasest õigusteadusliku ringiga siia tagasi jõudnud Liisi on töös lastega leidnud oma kutsumuse.

Ühineme tugikeskuse kolleegide soovidega ning soovime kogu koolipere poolt Liisile palju-palju õnne ja päikest kõigisse päevisse!

Artikkel / PersonaaliaMerle – Rekaya ... „50“!?
Eve Tuisk, 29. juuni 2021

Targad mehed on öelnud, et interpunktsioon on kirjaliku keele nähtus, mille peamine eesmärk on lahendada ebakõlad lause struktuuris ja pöörata tähelepanu nüanssidele, mis võiksid ilma interpunktsiooni tunnusteta märkamata jääda. Mõnikord mulle tundub, et Merle on ka kirjavahemärk. Ilma temata jääks nii mitmedki detailid märkamata.

Sirje Mehik, 26. juuni 2021

Täna tähistab oma juubelisünnipäeva Reet Lasn. Teda iseloomustavaid häid sõnu on palju: hooliv, sõbralik, südamlik, usaldusväärne, abivalmis, koostööaldis, loov, sportlik, musikaalne, maalähedane, empaatiline, vaba hing.

Kõige rohkem paistab Reeda juures silma hoolivus ja empaatiavõime, tema oskus teisi ära kuulata ja oma vaiksel moel tuge pakkuda. Ta on sõprade ja kolleegide jaoks alati olemas.

Toimetus, 26. juuni 2021

Täna tähistab sünnipäeva meie õpetaja Timofei Stepanov. Olgu need väikesed videoklipid läbi õpilaste suude ja südamete kogu koolipere poolt. Palju õnne!

Merle Rekaya, 25. juuni 2021

Meridiaan on kujutletav lühim joon maakera pinnal geograafiliste pooluste vahel. Kuidas siis puutub see geograafiline mõiste meie kooli?

Gert Lutter, 25. juuni 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Käes ongi viimane selle sarja lugu, punkti panid KG 43. lennu lõpetajad 12.b klassist. „Rokkides läbi elu!“ ütlevad nad ise pildi juurde selgituseks.

Kokku sai sellest kõigest 40 eriilmelist ja kirjut pilti, mida sügisel koolimajas ka uudistada saab. Kohtume uuel õppeaastal juba uute ning põnevate lugudega!

Gert Lutter, 23. juuni 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

9.a klass valis enda nädalat iseloomustama foto eksaminädalast. „Teel eksamitele,“ nagu nad ise ütlevad.

Jäänud on veel vaid 12.b klassi foto. Kohtume!

Piret Tenno, 22. juuni 2021

Õppeaasta on lõpusirgel ja nii mõnigi meist hingab kergendatult suvele vastu minnes. On jagatud tunnustusi ja tänukirju. On neid, kes harjunud juba sellega, et tema tööd märgatakse, kuid ka neid, kes vaikselt südamesopis loodavad, et ka tema tehtud töö saab ühel päeval märgatud.

Koolijuhi tungival nõudmisel avaldan kõik esildised ja lisaks mõned, mille omalt poolt koolijuhile teele saatsin, et kirjutatud mõtted ikka mustvalgel igaüheni jõuaks, sest paraku kõik tänukirja saajate ringi piiratud võimaluste tõttu ei mahtunud.

Gert Lutter, 22. juuni 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Väikeklasside 2.v ja 4.v õpilased ning õpetaja soovivad kogu kooliperele sooja ja päikeseküllast suve!

Jäänud on veel vaid kahe klassi tööd: 9.a ja 12.b. Näeme neid peagi!

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii