üles
Pühapäev, 7. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Eve Tuisk, 15. veebruar 2023

Mõningate uurijate arvates on inimese seitse peamist tunnet hirm, kurbus, rõõm, viha, vastikus, üllatus ja põlgus. Mis saab, kui tunne luuletusse valada ja kasutada neis äsja õpitud kõnekujundeid epiteeti, võrdlust, kordust, isikustamist ja metafoori. 8.b ja 8.c klassi noored proovisid selle järele ja tulemused on väga eriilmelised.

Maris Rebel, 13. veebruar 2023

22. jaanuari pühapäevasel kogukonna 2. koolituspäeval kogunesid aulas lisaks lastevanematele ka õpetajate esindaja ja koolijuht. Lektorid võtsid ette meie oma soovitud teemad.

Eve Tuisk, 13. veebruar 2023

Möödunud neljapäeval toimunud Megaaju viies voor ei lükanud üldarvestuse esikohta troonilt, küll aga muutis tunduvalt tasavägisemaks järgmised kohad. Arvestades seda, et mitu Megaaju vooru on veel ees, on kõik kaardid lahtised ja võiduvõimalus väga paljudel võistkondadel.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Kõrred lumes / Birgit SõmmerKõrred lumes / Liisa HeinaKõrred lumes / Liisi Mandel
Sirje Mehik, 10. veebruar 2023

5.a klassi segatehnikas maalid „Külm ja karge“. Tööde autorid on Birgit Sõmmer, Liisa Heina ja Liisi Mandel.

Andris Oja, 7.a klass, 10. veebruar 2023

Tulemas on taas loovtöö raames Nooruse kooli võistkondliku sulgpalli meistrivõistlused, mis toimuvad 15. veebruaril algusega 15.00 Nooruse kooli võimlas.

Jaana Puksa, 10. veebruar 2023

8. jaanuaril toimus Saare maakonna etlejate konkurss. Kõige nooremad ehk 4.–6. klassi õpilased etlesid Kuressaare Vanalinna koolis ning keskmine vanuseaste, st 7.–9. klass Saaremaa Gümnaasiumis. Nooruse kooli tublid noored särasid mõlemas vanuseastmes.

Artikkel / KlassiloodJääkarude talv!
Triin Kõue, 10. veebruar 2023

1.c klassi jääkarud rõõmustavad lumiste talvepiltide üle.

Madli-Maria Naulainen, 10. veebruar 2023

2. veebruaril toimus Saaremaa Gümnaasiumis 6.–12. klasside õpilaste kõnevõistlus. Kokku esitati võistlusel 31 kõnet. Meie kooli esindasid Kirke Emili Mägi ja Noora Nook. Kõneldi teemal „On vaja midagi, mis meid keset tühjust hoiaks“. Noora kõne valiti noorima vanuseastme parimaks kõneks ning Kirke Emili kõne sai eripreemia. Palju õnne!

Siinkohal avaldame Noorale võidu toonud kõne.

Teade / VariaTähekese viktoriin
Raina Tiidovee, 9. veebruar 2023

Jaanuari parimad Tähekese tundjad on 1. klassidest Priit Loik, 2. klassidest Theodor Vabar ja 3. klassidest Marie Aavik.

Oma lugemisoskust saab taas proovile panna märtsi alguses.

Madli-Maria Naulainen, 9. veebruar 2023

Veebruari alguses selgusid ühsikonnaõpetuse olümpiaadi tulemused. II kooliastmes oli meie kooli parim 6. koha saavutanud Noora Nook. Palju õnne ja tänud ka teistele osalejatele! III kooliastmes sedakorda osalejaid polnud.

Toimetus, 9. veebruar 2023

5. veebruaril toimus Tartus informaatikavõistluse Kobras finaal kolmes vanuseastmes. Benjaminid, juuniorid ja seeniorid võtsid üksteisega mõõtu lõppvõistlusel, kuhu olid kutsutud I vooru parimad. Ainukese saarlasena osales finaalis Liisa Naulainen, kes jäi oma vanuseastmes Eesti parimate hulgas jagama 20.–25. kohta. Palju õnne!

Gert Lutter, 8. veebruar 2023

Neli aastat tagasi võtsid meie õpetajad ennast kokku, et üheskoos pererühmana suurele tantsupeole minna. Nüüd, neli aastat hiljem ja peale segaseid aastaid, üritame taas üheskoos lastega pääseda suurele peole pealinnas ehk juba sel suvel toimuvale XIII noorte tantsupeole „Sillad“.

Esimene suurem samm peole pürgimisel sai tehtud 7. veebruaril, kui Kuressaare kultuurikeskuses toimus pererühmade esimene eelproov.

Eneli Vahar, 8. veebruar 2023

Eesti 70. keemiaolümpiaadi Saare- ja Muhumaa piirkonnavoor toimus neljapäeval, 26. jaanuaril 2023 Kuressaare Nooruse Koolis.

Maria Koppel, 8. veebruar 2023

E-õppepäeval oli 9. klassidel veidi teistsugune koolipäev. Külastati Saaremaa Gümnaasiumi ja Kuressaare Ametikooli, et tutvuda mõlema kooli poolt pakutavate õppimisvõimalustega.

Kristin Lauri, 6. veebruar 2023

Neljapäeval, 2. veebruaril oli talvelaagri viimane päev. Eelnevatest pisut erinev. Suusad sai viimaseks päevaks varna riputada ja koos lennuga mindi hoopis talvisele matkale. Mets oli nagu talvevõlumaa.

Kätrin Tamira Kanemägi, 9.d klass, 6. veebruar 2023

Uus aasta, uued kogemused ja uued väljakutsed – õpilasesindus võtab jaanuarikuu kokku.

Annely Oolup, 6. veebruar 2023

Jaanuaris toimus kaks võistlust, kus meie kooli kergejõustiklased saavutasid väga häid tulemusi.

Toimetus, 5. veebruar 2023

Täna tähistab oma ümmargust sünnipäeva meie haldustöötaja Niina. Kui hea lugeja just peale tunde esimesele korrusele ei satu, võib Niina talle hoopis märkamata jääda! Tööd aga märkame ikka.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii