üles
Pühapäev, 7. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Müstiline kosmos / Karolina KajuHuvitavad mustripinnad / Katreen SeppPunane + sinine ... / Kristelle Kiil
Ene Pidmann, 24. veebruar 2023

6.b ja 6.c klasside kunstitundides valminud guaššvärvide segamise ja graafiliste mustripindade tööd. Autoriteks Karolina Kaju, Katreen Sepp ja Kristelle Kiil.

Malle Tiitson, 24. veebruar 2023

14. veebruaril toimus geograafiaolümpiaadi piirkonnavoor, kokku oli Saare maakonnas osalejaid 103, neist 74 põhikoolidest.

Reet Lasn, 24. veebruar 2023

Õpetaja Diana palus meie kooli kõige väiksematel ukrainlastel Eesti pidupäeva eel midagi joonistada, ja kes oskas, ka kirjutada Eestist. Nimesid aga töödel näha ei olnud. Läksin otsisin nad üles ja palusin kirjutada nimed. Ütlesin, et teie tööd avaldatakse meie ajalehes. „Kas meie kooli direktor näeb ka meie joonistusi?“ Ütlesin, et direktor näeb ja kogu koolipere näeb. Tohutu rõõm laste nägudel ütles kõik.

Anette Kuusk, 9.a, 23. veebruar 2023

Mina olen Anette Kuusk 9.a klassist ja kõnelen teemal „On vaja midagi, mis meid keset tühjust hoiaks“.

Artikkel / KultuurTervitus sünnipäevaks
Youtube video!
Nataliia Dotsenko, 23. veebruar 2023

Ukraina õpilased saadavad tervitusi meie sünnipäevaks!

Kirke Emili Mägi 6.b, 23. veebruar 2023

Eesti, meie kodu, Saaremaa, meie saar. Asume keset merd, kus ei pruugi just palju ümber olla, asume keset tühjust. Mina olen Kirke Emili ja mõtisklen, mis meid hoiab? Kas tõesti usaldame end lainete kätte?

Artikkel / KlassiloodPalju õnne, armas Eesti!
Lapipadi / 2.b klassLapitekk / 2.b klass
Merle Tustit, 23. veebruar 2023

Eestimaa on väike maa,

käte peale mahub ta.

Südames Sind kannan ma,

minu väike Eestimaa.

/Sirje Luke/

Palju õnne, Eestimaa!

Kingituseks rahvusvärvides lapitekk 2.b klassi õpilastelt.

Eve Tuisk, 22. veebruar 2023

7.b klass mõtiskles vabariigi sünnipäeva eel Eestist, oma kodumaast, ja proovis leida, kes või mis on Eesti mõtte nende jaoks kõige paremini kokku võtnud.

Gert Lutter, 21. veebruar 2023

Nädalavahetusel, 18. veebruaril toimus Eesti Meestelaulu Seltsi korraldatava XIII üle-eestilise poiste-solistide võistulaulmise Saaremaa eelvoor. Kuressaare muusikakoolis toimunud lauluvõistlusel astus üles ka palju huvikooli Inspira lauljaid. Erinevates vanuseklassides tunnustati meie tublisid laulupoisse ühtekokku ühe esikoha, kolme teise koha, ühe kolmanda koha ning kahe eripreemiaga. Järgmises vahevoorus saame aga pöialt hoida viiele Inspira solistile.

Tiiu Smidt, 21. veebruar 2023

24. veebruaril on koolimaja suletud. Kaunist pidupäeva!

Artikkel / PersonaaliaIn memoriam: Erna Mets
Gert Lutter, 21. veebruar 2023

Kurbusega teatame, et meie kooliperet on tabanud kaotus – toonelateele on läinud meie pikaajaline kolleeg, bioloogia- ja geograafiaõpetaja Erna Mets.

Eve Tuisk, 20. veebruar 2023

17. veebruaril Kuressaare Teatris toimunud vabariiklikul etlejate konkursil pälvis Mihkel Kaju 5.c klassist (juhendaja Katrin Liiv) nooremas vanuseastmes laureaaditiitli. Mihkel esitas konkursil Ave Alavainu teksti „Seitse lugu inimesekskasvamise teel“ ja Wimbergi luuletuse „Vanaisa külaskäik“. Palju õnne suurepärasele etlejale ja tublile juhendajale!

Toimetus, 20. veebruar 2023

Milline on hea matemaatikaõpetaja valem?

„Kõigepealt tundub see valem sulle range, kohutavalt raske on seda mõista. Aga kui sa teda tundma õpid, muutub see järjest toredamaks ja paremaks.“

„Teda asendada oleks ilmselt võimatu, isegi kui kasutada asendusvõtet.“

Palju õnne, meie matemaatikaõpetaja Gerly! Soovime Sulle edu ja jaksu kogu koolipere poolt.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Refleksioon / õpilastöödRefleksioon / õpilastöödRefleksioon / õpilastööd
Eliise Belinets, 17. veebruar 2023

Aasta 2022 lõppes 8.–9. klasside jaoks refleksiooniga, kuna nad pidid vaimse tervise nädala raames kujutama iseennast fragmenteeritud kujul (killustatuna, katkisena, osadena). Nüüd on võimalik kõigil huvilistel esimese korruse koridoris parimatele töödele pilk peale visata ja imetleda õpilaste kätetööd.

Jaana Puksa, 17. veebruar 2023

Sel õppeaastal õpib Nooruse koolis 45 ukrainlasest õpilast. Pool kooliaastast on selja taga ning nii on huvitav küsida, kuidas meie uutel kaaslastel läheb.

Õpetaja Riina Piterskihhi juhendamisel vastasid 2. ja 3. kooliastme õpilased eesti keeles küsimustele, mis puudutasid elu-olu meie koolis, Saaremaal ja Eestis üldiselt ning natuke tuli rääkida ka endast.

Aire Siinvert, 16. veebruar 2023

14. veebruari pärastlõunal potsatas kirjakasti meeldiv üllatus: meie kooli tublide töötajate tegemisi on märgatud ning selle aasta esimene haridusloo tunnustus anti  Kuressaare Nooruse Koolile tehnoloogiakooli korraldamise eest.

Eve Tuisk, 16. veebruar 2023

Emakeeleolümpiaadi piirkonnavoor toimus 31. jaanuaril ja nõudis sel korral põhjalikku ettevalmistust keelemuutuste teemal. Ülesanded sisaldasid nii funktsionaalset lugemist, terminite tundmist ning seletamist kui ka koodikopeerimise mudeli tundmist ja rakendamist. Olümpiaad viidi juba mitmendat aastat läbi Moodle´i keskkonnas. Kuressaare Nooruse Kooli esindasid olümpiaadil Heidi Väli (7.a), Rasmus Sõmmer (7.d), Kärol Sepp (9.a) ja Liisa Sall (9.b).

8. klassid viibisid olümpiaadinädalal talvelaagris, seega nemad osaleda ei saanud.

Artikkel / KlassiloodJärjehoidja sõbrale
Ülle Jasmin, 15. veebruar 2023

2.a õpilased tegid sõbrapäevaks järjehoidjaid, sest järjehoidjaid ei ole kunagi liiga palju. Rõõm oli suur, kui loosisime järjehoidjatele uued omanikud. Nüüd tuletab see järjehoidja õpiku vahel meile meelde toredat klassikaaslast.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii