üles
Pühapäev, 7. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Toimetus, 12. märts 2023

Üks ümmargune sünnipäev ei ole üldsegi pisiasi, aga pisiasjad on tihtipeale just need, mis palju rõõmu valmistavad. Kevadist sünnipäeva (seda küll koos lumememmedega!) tähistab täna Ivika Reinart meie tublist töökollektiivist. Soovime Ivikale palju-palju õnne, jaksu ning kõike ilusat kogu koolipere poolt!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Talv / Gretel SaldaTalv / Kristel SaldaTalv / Anette Tänav
Ene Pidmann, 10. märts 2023

Kunstiringi õpilaste talvetööd, mille autoriteks on Gretel Salda 4.a klassist, Kristel Salda 8.b klassist ja Anette Tänav 4.a klassist.

Karola Alder, 8.b klass, 10. märts 2023

Kui Patricia katuselt surnuks kukub, peavad kõik seda enesetapuks, kuid tegelikult ... 

Raamat räägib tüdrukust, kes ennast katuselt surnuks kukub, ning sellest, kuidas tema paralleelklassist üks tüdruk nimega Lilli seda uurima hakkab, mis tegelikult tüdrukuga juhtus. Lilli teeb seda koos oma sõpradega. Lilli ei usu, et see oli enesetapp, sest päev enne oli ta tüdrukuga rääkinud ning miski ei viidanud sellele, et ta ennast tappa tahaks. Uurimise käigus jõuavad nad selgusele, mis tegelikult Patriciaga juhtus. Nad jõudsid jälile, et ... 

Triin Kald, 10. märts 2023

Pealinnast pärit Ingale on elu toonud põnevaid tööalaseid väljakutseid nii erinevatest lasteaedadest kui muusikakoolist. Lisaks on ta välja andnud ka lastelaulude kogumiku/plaadi „Präänik-Väänik“.

Üheks olulisemaks ja inspireerivaks kogemuseks peab Inga oma seotust rahvamajade ja kultuurikorraldusega, olles juhtinud viimased seitse aastat Laimjala rahvamaja.

Sander Suurhans, 9. märts 2023

Meie kooli 39. lennu vilistlane Risto Lillemets võitis läinud nädalavahetusel Istanbulis toimunud sisekergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel seitsmevõistluses pronksmedali 6079 punktiga.

Madli-Maria Naulainen, 9. märts 2023

25. veebruaril toimus Koerus First LEGO League võistluse üks neljast eelvoorust. Nooruse koolist osales kaks võistkonda: Välgunoored ja Tidrikud. Eelvooru võitsid Tidrikud, kes lisaks robotimängu ja võidukarikale said pääsu aprillis toimuvale finaalvõistlusele. Palju õnne!

Madli-Maria Naulainen, 8. märts 2023

Nädalavahetusel toimus rahvusvaheline veebipõhine robootikavõistlus RoboJam Europe. Võistlus toimus kahel alal: RoboSketch ja Disk Drill. Meie koolist osales kaks võistkonda, kes mõlemad saavutasid väga hea koha ja koondvõitjaks oli meie kool. Palju õnne!

Mairon Nõgu, 9.d, 8. märts 2023

Mitu päeva on põhikooli lõpetamiseni? – see küsimus on iga üheksanda klassi õpilase mõtetes. Mina ei ole erand. Napilt üle trimestri on veel jäänud siin koolis käia, kuid palju on veel teha.

Gert Lutter, 8. märts 2023

Kõik huvilised saavad nüüd etendusi uuesti vaadata, nii et kiika kooli Youtube'i kanalisse ja ela veel kord kaasa tuntud raamatutegelaste seiklustele. Sammalhabe, Toots, Kiir, Arabella, Sipsik, kilplased ja teised tuntud tegelased ootavad!

Anu Rand, 7. märts 2023

2.c klassi lapsed ühinesid Räpina Aianduskooli projektiga „Maasikasõbrad“.

Projekti käigus kasvatame, hooldame ja väetame kuumaasika taimi ja loodetavasti saame ka vilju maitsta. Iga projektis osalev rühm kasvatab ühte punast ja ühte kollast kuumaasika taime.

Kuumaasikas on metsmaasika teisend. Taim kasvab kuni 30 cm kõrguseks. Õisi on taimel õisikus rohkem ja viljad on suuremad kui metsmaasikal.

Ülle Räim, 7. märts 2023

Talv on sel hooajal Saaremaal oma heatahtlikkusega kitsi olnud. Lumeolud on piiranud huviliste talvemõnude nautimist ja uute harrastajate lisandumist. Meie kooli traditsioon korraldada õpilastele talvelaager loob eelduse otsima ka tulevikus võimalusi suusatamiseks väljaspool Saaremaad, lumega kaetud piirkondades.

Nii tegid meie kaks noormeest 8. klassist, kes osalesid Tartu suusamaratonil 31 km distantsil.

Uudis / KultuurToimus Teine Vaatus
Galerii!
5.a klassi peapreemia vääriliseks hinnatud etendus „Arabella, mereröövli tütar ja Bambui saar“ / Saamuel Vahter, Taavet Tenno4.b klassi etendus „Kaksikud tahavad ruttu suureks saada“ pälvis laureaaditiitli / Saamuel Vahter, Taavet TennoLaureaaditiitli vääriliseks hinnati ka 4.c klassi lugu „Eesti mäng“. / Saamuel Vahter, Taavet Tenno
Sirje Mehik, 6. märts 2023

Kaks kuud loomingulist tööd näidendite kirjutamisel ja lavastamisel ning 22. veebruaril saigi toimuma teise kooliastme teatripäev Teine Vaatus, mis kandis pealkirja „Kunksmooril on sünnipäev“. Näidendite kirjutamiseks saadi seekord inspiratsiooni raamatutest, millel sel õppeaastal on juubel. Kunksmoori juubelil nähti külalistena Sammalhabet, Tootsi, Kiirt, Arabellat, Sipsikut, kilplasi ja teisi tuntud raamatutegelasi.

Gert Lutter, 6. märts 2023

Seekordne aasta noortevaldkonna tunnustusüritus toimus Muhu spordihoones. Saare maakonna noortevaldkonna tegijad ja teod said tunnustatud neljas kategoorias ning teiste seas märgiti ära ka mitmed Nooruse kooliga seotud tuttavad nimed.

Kolleegid spordiosakonnast, 6. märts 2023

Sellist spagaati, nagu fotol näha, igatseb teha iga tütarlaps. Annelyle ei loe, mis number on kolme punkti asemel!

Miskipärast on väga oluline inimese vanuse määramisel tema sünniaeg. Järjest enam aga räägitakse organismi kui terviku vanusest. Selleks on vastavad näitajad ja kehaliste võimekuste testid, mis annavad ülevaate kogu keha kui terviku toimimisest. Annely on kindlasti inimene, kelle sünnijärgne vanus ei vasta tema keha tegelikule vanusele ja seda positiivses mõttes!

Maris Rebel, 28. veebruar 2023

Eesti päeva aktustel esinesid traditsiooniliselt kõnega ka lapsevanemad. 4.–5. klassi aktusel sai lapsevanemate nimel sõna Maris Rebel.

Artikkel / ÕppetööRegivärsirütmis vaheaega!
Jaana Puksa, 27. veebruar 2023

23. veebruaril tähistasime Eesti päeva. Õpilastele toimus sel päeval kaks tundi ning pidulik vabariigi aastapäeva aktus. Ühes tunnis said noored panna proovile oma teadmised Eestist, teise ainetunnis lõimiti erinevaid õppeaineid.

Mikk Saarela, 26. veebruar 2023

Eesti päeva aktustel esinesid traditsiooniliselt kõnega ka lapsevanemad. 1.–3. klassi aktusel sai lapsevanemate nimel sõna Mikk Saarela.

Uudis / VariaEesti 105!
Gert Lutter, 24. veebruar 2023

Kuressares tähistati Eesti Vabariigi 105. aastapäeva piduliku kõnekoosolekuga Vabadussõja ausamba juures. Rahvarohkel kokkusaamisel kõnelesid volikogu esimees Jaanus Tamkivi, Kaitseliidu Saaremaa maleva pealik Arto Reinmaa ja Saare praost Anti Toplaan.

Nooruse kooli õpilased osalesid rivistuses koos teiste kodutütarde ja noorkotkastega.

Kooli õpilasesindusest olid kohal Loore Rand, Anelle Eliisa Jaansalu ja Kätrin Tamira Kanemägi, kes asetasid Vabadussõja ausambale pärja.

Palju õnne, Eesti!

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii