üles
Pühapäev, 7. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Eve Tuisk, 22. märts 2023

Kodutütardel on põnevad ja kiired ajad. 10.–11. märtsil osaleti kodutütarde viktoriinilaagris Muhus, kus saavutati uhke teine koht!

Nädal hiljem, 18. märtsil korraldati aga ühine õppepäev meie kooli noorkotkastega.

Kristofer Rohi, 8.d, 22. märts 2023

Raamat, mis sobib krossihuvilistele ning kõigile, kes unistavad saada profisportlaseks.

Artikkel / Klassilood3.a lillepidu
Reet Lasn, 21. märts 2023

Digiõpetuse tunnis õppisime referaati kirjutades, kuidas piltidele allkirju panna. Tänases käelise tegevuse tunnis mõtlesime, mis võiks olla minu pildiallkiri. Mõned meie pealkirjadest: „Rõõmus lill“, „Ilusad kevadlilled“, „Minu lilleväli“, „Kevadlilled, armsad, head“, „Lillesuvi“, „Lilleaasaline kevad on varsti kohal“, „Lillepeo päev“.

Eve Tuisk, 20. märts 2023

6.–10. märtsil käisid kaheksa meie kooli õpetajat ja töötajat Erasmus+ õpirändel Kopenhaagenis. Kohtuti konsultatsioonifirma Resonans partneri David Juliga ning külastati Kopenhaageni rahvusvahelist kooli (Copenhagen International School).

Kaarel Kallasmaa, 9.b klass, 20. märts 2023

Indie rock stiilis loo „Do I Wanna Know?“ on kirjutanud tuntud inglise bänd Arctic Monkeys.

Lugu on väga kaasahaarava ja meeldejääva kitarrimeloodiaga, mis kooskõlas vokaalide ja muude erinevate heliliste nüanssidega annavad loole oma isikupärasuse. Seda kuulates tekib mitmeid erinevaid emotsioone.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Portree / Eerik Elias RekayaPortree / Karola JalakPortree / Hannes Pulk
Ene Pidmann, 17. märts 2023

4.b klassi õpilaste kunstitunnis valmined eest- ja külgvaates portreed. Autoriteks on Eerik Elias Rekaya, Karola Jalak ja Hannes Pulk.

Ülle Jasmin, 17. märts 2023

Oli tore päev keskkonnaametis koos Mahe Metsalu ja Margus Otsaga. Linnuteadlane Margus Ots rääkis meile aasta linnust ja õpetas, kuidas meisterdada lindudele pesakaste. Me saime sellega hakkama!

Liigume nüüd rõõmsalt kevadele vastu ja jääme ootama oma pesakastidesse linde.

Kätrin Tamira Kanemägi, 9.d klass, 17. märts 2023

Veebruar oli siiani üks kõige tegevusterohkemaid kuid meie õpilasesindusele. Suurimas fookuses olid meil sõbrapäevanädal, vabariigi aastapäev ja HuNt konverents.

Annely Oolup, 17. märts 2023

Laupäeval, 11. märtsil toimusid Kuressaare spordihoone kergejõustikuhallis kõige noorema vanuseklassi (2012/13. aastal sündinud) sisekergejõustiku meistrivõistlused. Võistlusaladeks 50 m jooks, 200 m takistusjooks, turboodavise, kaugus- ja kõrgushüpe.

Lisette Sepp, 8.b klass, 16. märts 2023

Tänapäeva lapsed vist küll ei hiili varahommikuti naabripoisi aia taha! 

„Krahvilossi varemeil“ on raamat, mille kaudu saab näha eelmise sajandi laste elu ja perekonda ning huvitav lugu paelub iga lugejat. 

Gert Lutter, 16. märts 2023

Teisipäev, 14. märts oli 7.–9. klasside teatriõhtu Kolmas Vaatus ettemängupäev. Kell 10 alanud ja kell 16 lõppenud pika päeva jooksul käisid lavalt läbi kõik 12 klassi. Õpilastele jagasid tagasisidet Kuressaare teatri näitleja Tanel Ting ning tuntud raadiohääl ja vabakutseline näitleja Mihkel Vendel. Mõlemad on ka Inspira teatristuudio juhendajad.

Eve Tuisk, 15. märts 2023

Emakeelepäeval viidi läbi Megaaju erivoor, mis oli pühendatud eelkõige meie keele võlule. Küsimused puudutasid murdekeelt, uudissõnu, piltlikke väljendeid ja sõnamõistatusi. Enne Megaaju 7. vooru ja finaali on seis jätkuvalt pinev.

Kristel Salda, 8.b klass, 15. märts 2023

„Vareste kuus“ – noorteraamat, põnev, kaasahaarav, natuke hirmutav, kuid samas ka südant soojendav. 

Soovitan lugeda, sest raamat on põnev ja kaasahaarav ning sündmused ei ole liiga kiire toimumisjärjega. Soovitan lugeda ka teist osa! 

Anu Liik, 14. märts 2023

13. märtsil, kolmanda trimestri esimesel päeval toimus eesti keele tundide ajal kõige vanemas kooliastmes emakeelepäevale pühendatud õigekirjaolümpiaad, et välja selgitada parimad keeletundjad igas klassis, lennus ja kogu III kooliastmes. Osalejateks olid kõik 7.–9. klasside õpilased, v.a puudujad ning need, kellel vahepeal julgus otsa sai, mistap töö jäi esitamata. Täpsuse huvides tuleb lisada, et 7.a ja 7.b klass said oma võimaluse juba reedel, sest esmaspäeval neil eesti keele tundi polnud.

Gert Lutter, 14. märts 2023

Koolis toimub kell 9.45 emakeelepäeva-teemaline Megaaju. Ülejäänud päeva sisustavad üheksandikud teatriga, kui aulas algab kell 10 teatriõhtu ettemäng, kus noortele jagavad tagasisidet Tanel Ting ja Mihkel Vendel.

Gert Lutter, 14. märts 2023

Leedus toimunud jääpurjetamise maailmameistrivõistlustel Ice-Optimist klassis saavutas kolmanda koha Anni Kubjas. Anni käib meie kooli 7.d klassis. Tubli saavutus, Anni, ja palju õnne!

Raina Tiidovee, 13. märts 2023

Järjekordses Tähekese viktoriini voorus teenisid kõige rohkem punkte 1. klassidest Priit Loik, 2. klassidest Madli Tuuling ja Theodor Vabar ja 3. klassidest Nora Org. Nüüd tasub tähelepanelikult lugeda märtsi Tähekest.

Alex Kaju, 8.b klass, 13. märts 2023

„Vääna jäljekütid. Maa ja taeva vahel" – väga põnev ja kaasahaarav. Algul see võib-olla nii ei tundu, sest tutvustatakse kõike ja kõiki, kuid pärast ei suuda lugemist lõpetada enne, kui teos läbi on. 

Kui sul on viimasel ajal väga igav olnud ja otsid põnevust ja väikest adrenaliini, siis on see raamat just sinule. 

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii