üles
Pühapäev, 7. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

14. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Artikkel
Raina Tiidovee, 30. märts 2022

Alates 2019. aastast on meie kool liitunud VEPA Käitumisoskuste Mängu programmiga, mille eesmärk on kaasa aidata õpilaste eneseregulatsiooni ja sotsiaal-emotsionaalsete oskuste arengule. Meie koolis rakendavad VEPA metoodikat paljud I kooliastme õpetajad ning mõned II kooliastme õpetajad.

Reet Lasn, 30. märts 2022

Üllatus! Kui sünnipäevalaps koolimajja jõudis, olid lilled, fotograaf, head sõnad ja armsad sõbrad juba ootamas.

Palju õnne, täna tähistab oma viielist juubelisünnipäeva Sirje Mehik!

Eve Tuisk, 28. märts 2022

Väikesed ja ilusad detailid, armsalt kodukootud etendus, veenvad vanurid, teistmoodi lähenemine, detailideni viimistletus, mõnus õhkkond, andekad ja loova mõtlemisega noored – sellised ja mitmed teised tunnustavad sõnad kõlasid Kolmandal Vaatusel nähtud etenduste kohta nii žüriiruumis kui ka publiku seast. Nii on, Kolmas Vaatus tekitas mõnusaid emotsioone ja näitas meie noorte motiveeritust ning leidlikkust. Oli nauditav õhtu, mille tulemused, tagasiside ja videod on nüüd teie ees!

Katrin Kannik, 24. märts 2022

3.c klassi õpilased tutvusid meie naaberriikidega. Saime teada, millised on lähinaabrite rahvuslinnud ja -lilled.

Seekord meisterdasime meie põhjanaabrite soomlaste rahvuslinnu laululuige.

Reet Lasn, 24. märts 2022

Tänane sünnipäevalaps teeb oma igapäevatööd meie sööklas.

Alati naeratav ja toimekas tumeda peaga naine on Eveli. Ja nagu ikka juubeli puhul kohane, tahaksime temast natuke rohkem teada saada.

Artikkel / KultuurKolmanda Vaatuse NB!
Eve Tuisk, 23. märts 2022

Teatriõhtu Kolmas Vaatus algab neljapäeval, 24. märtsil kell 17.00 aulas. Lavale astuvad kolmanda kooliastme õpilased omaloominguliste näitemängudega teemal „Noorus on ilus aeg”. Teatritulle astuvad kümme truppi. Vaata üle, millises järjekorras seda tehakse ja millele veel enne teatriõhtut mõelda tuleb!

Artikkel / KlassiloodTere, kured!
Raina Tiidovee, 22. märts 2022

Juba kolmandat aastat võtab 3.b klass osa projektist „Tere, kevad!“. Kas teate, et kured on juba kohal? Meie klass on neid juba kuulnud, seepärast meisterdasimegi kohe enda kured ja mõtlesime välja luuletuse.

Eve Tuisk, 21. märts 2022

Neljapäeval, 17. märtsil ütlesime lõpuks kõva häälega välja seni salajas hoitud teatripäevade ristiema. Jah – uue kooli teatripäevadele pakkus nimed Lelet Aavik-Part, meie kooli endine klassiõpetaja, viimaste aastate Suure Teatriõhtu vedaja ja teatrihing.

Nooruse kooli teatripäevad kannavad sellest aastast nimesid Esimene Vaatus, Teine Vaatus ja Kolmas Vaatus.

Artikkel / PersonaaliaKirjad Liivile
Katrin Liiv, 21. märts 2022

Täna on juubelisünnipäev meie heal kolleegil Liivi Erlenbachil. Tähtsa päeva puhul on talle meie koolilehte saabunud mõned kirjad, mida me lahkelt jagame, sest need on jagamist väärivad lood, Liivist ja Liivile.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Raamatuillustratsioon / Merily RandRaamatuillustratsioon / Anastasia Väin
Ene Pidmann, 19. märts 2022

7.d klassi õpilased jäljendasid tuntud lasteraamatute illustraatorite Edgar Valteri ja Regina Lukk-Toompere joonistusi. Tööde autorid on Merily Rand ja Anastasia Väin.

Sirje Mehik, 18. märts 2022

Peale kaheaastast pausi toimus neljapäeval, 17. märtsil jälle teise kooliastme teatripäev, mis kannab nüüd nime Teine Vaatus.

Žürii koosseisus Liina Ajangu, Emma Tarus ja Lelet Aavik-Part andis välja grand prix', mille pälvis 6.c klass etendusega „Koolimõistatus“.

Näitlejapreemiad teenisid välja Karoli Teern 4.a klassist ja Johann Viktor Vits 4.b klassist. Lavapartneri hea tunnetuse preemia said Johannes Aus ja Triinu Kaju 6.c klassist. Saamuel Vahter 6.d klassist sai veenva rolli eripreemia. Mitmekülgse panuse preemiaga otsustati pärjata Meribel Saati 5.b klassist.

Annely Oolup, 17. märts 2022

7.–9. märtsil toimusid Haapsalus juuniorite jääpurjetamise Euroopa ja maailmameistrivõistlused. Maailmameistrivõistluste Ice-Optimist jääpurjeklassis oli võistlejaid rajal nii Eestist kui ka Leedust, kokku sõideti 9 võidusõitu.

Meie kooli õpilane Anni Kubjas (6.d) saavutas MM-il HÕBEMEDALI.

Eve Tuisk, 17. märts 2022

Millist tegevust väljendavad sõnad kittima ja vitsutama? Mis häält teeb tuul? Kes Eesti presidentidest on valitud emakeeleõpetuse sõbraks? Mida tähendab väljend „konti murdma“? Neile ja paljudele teistele küsimustele said Nooruse kooli õpilased vastata emakeelepäevale pühendatud küsikilval.

Ene Pidmann, 16. märts 2022

Maakondlikul kunstiolümpiaadil saavutas 9.b klassi õpilane Birgit Andreas 2. koha.

Kunstiolümpiaad koosnes kolmest osast: teooriast, kohapeal valminud praktilisest loovtööst ja kodus tehtud omaloomingulisest kunstitööst.

Eve Tuisk, 16. märts 2022

Teisipäeval, 15. märtsil korraldatud maakondlikul etlemiskonkursil saavutasid Nooruse kooli etlejad mitmeid auhinnalisi kohti eripreemiast suure auhinnani. Noorema vanuseastme etlejad võtsid mõõtu Vanalinna koolis, keskmise ja vanema astme etlejad astusid publiku ette Saaremaa Gümnaasiumis.

Inga Engso, 14. märts 2022

Millised mõtted ja emotsioonid tekkisid 3.a klassi lastel Kuressaare lossi joonistades?

Lisette Sepp / erakoguÕpetaja Helle Rand ja Lisette Sepp / Lisette SeppAuhinnad / Lisette Sepp
Helle Rand, Lisette muusikaõpetaja, 11. märts 2022

Sellel ajal kui kogu koolipere kogus jõudu uueks õppenädalaks, valmistus 7.b klassi õpilane Lisette Sepp vabariiklikuks muusikaolümpiaadiks. See toimus 4.–5. märtsil Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias ja oli oma järjekorralt juba XI üleriigiline muusikaolümpiaad, mis kutsuti ellu aastal 2002, et väärtustada muusikaõpetust kui ainet. Selline mõõduvõtmine tublide ja musikaalsete õpilaste vahel leiab aset üle kahe aasta.

Linda Männik, 7.a klass, 10. märts 2022

Muusikatunni raames kirjutasime me vahvaid jutukesi.

Lehekülg: eelmine /157 järgmine

Kuulutused

Galerii