üles
Laupäev, 6. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Kingisadu / Ennar TalvikKingisadu / Eleanor LeedoKingisadu / Liselle Niit
Ene Pidmann, 3. juuni 2023

Perspektiiviõpetuse teemana joonestatud ja kujundatud kingisadu meie kooli sünnipäevaks. Autoriteks Ennar Talvik ja Eleanor Leedo 7.c klassist ning Liselle Niit 6.c klassist.

Gert Lutter, 2. juuni 2023

Esmaspäeval, 19. mail toimus Kuressaare kultuurikeskuses tunnustusüritus tublidele noortele kultuurivaldkonna tegijatele, olümpiaadidel osalenud õpilastele ning nende juhendajatele. Tunnustatud said ka mitmed meie kooli õpilased ja nende juhendajad.

Gert Lutter, 2. juuni 2023

Reedel, 2. juunil tuleb tulevastel 9. klassi lõpetajatel rinda pista esimese katsumusega – kell 10 algas eesti keele põhikooli lõpueksam. Pea sadakond Nooruse kooli tulevast lõpetajat saavad oma teadmised proovile panna eksamil, mis kontrollib nende kirjutamisoskust, funktsionaalse lugemise oskust ning õigekirja.

Eksamid jätkuvad kolmapäeval, 7. juunil põhikooli matemaatika eksamiga.

Edu lõpetajatele ja jaksu õpetajatele, kes eksameid parandavad!

Kristin Lauri, 2. juuni 2023

Toimus maakondlik KEVADMUNA konkurss. Saaremaa vald, Muhu Põhikool ja Valjala Põhikool kutsusid osalema loomingulisel fotokonkursil. Kõigist maakonna koolidest oli oodatud kuni kaks fotot vanuseklassi kohta.

Sellele eelnevalt toimus koolisisene võistlus, kus hääletuse teel valisime välja oma kooli parimad Kevadmunad.

Tiiu Smidt, 2. juuni 2023

Suvi ja vaheaeg on tulekul! Siit leiad info koolimaja, ujula ning koolisöökla toimimise kohta suvekuudel. Mõnusat peatset puhkust!

Artikkel / Varia19 päeva lõpetamiseni
Jaana Puksa, 1. juuni 2023

Reedel, 2. juunil 2023 asuvad 9. klasside õpilased sooritama oma esimest põhikooli lõpueksamit – eesti keele ja kirjanduse eksamit. Sellele põnevale ja pingelisele lõpuspurdile annavad oma mõtted kaasa 9. klasside juhatajad.

Inge Jalakas, 1. juuni 2023

Kui looduses on viljade valmimise aeg sügisel, siis koolielus on see kõige kaunimal õitsemise ajal – kevadel.

On suur rõõm, et meie armsas Nooruse koolis on nii palju tublisid tegijaid!

Kärol Sepp, 9.a, 1. juuni 2023

Enne veel kui tutinädal ja eksamid saabuvad, käis 9.a klass lõpureisil Palangal. Kolm päeva ja pikk bussisõit möödusid ülikiirelt – aeg lendabki, kui reisid parima seltskonnaga koos.

Eve Tuisk, 1. juuni 2023

Maailmalõpp saabub siis, kui Triin närvi läheb. Ta on hästi püüdlik ja kohusetundlik, aga vahel muretseb ka ülearu. Tore tüdruk, kes on hästi sõbralik, sportlik ja ilus ka – Lepatriinu, kelle täpid panevad alati naeratama. Mängib hästi võrku.

Nii iseloomustasid Triinu klassikaaslased Kuressaare Gümnaasiumi 12.c klassist mitu head aastat tagasi, kui Triin hakkas KGd lõpetama. Kuidas näevad Triinu kolleegid ja õpilased täna, kui ta tähistab oma juubelit?

Reet Lasn, 1. juuni 2023

Juba teist aastat istutavad 3.a ja 8.d klass koos lilli. Laste meelest oli see üks toredamaid tegevusi sel kevadel.

Kas teadsid, et peiulill ehk tageetes kasvab looduslikult nii Mehhikos kui ka mujal Kesk-Ameerikas. Peiulill on võimeline eemale peletama kahjurputukaid. Aga meie istutasime nad ikka ilu pärast.

Kristel Paju, 31. mai 2023

22. ja 23. mail käisid neljandad klassid õppereisil Läänemaal.

Helle Rand, 31. mai 2023

Reedel, 26. mail esinesid kooli aulas meile koorid ja rahvatantsijad, et peomeeleolu tekitada ka saali kogunenud publikule.

Nataliia Dotsenko, 31. mai 2023

Meie kooli Ukraina õpilased käisid õppereisil Tartus. Lapsed said tutvuda ERMi väljapanekutega, uudistada AHAA teaduskeskust ning isegi Emajõel laevaga sõita! Mida lapsed arvasid, saad lugeda siit.

Annely Oolup, 30. mai 2023

Maikuu jooksul toimus mitu kergejõustikuvõistlust nii maakonnas kui vabariigis. Meie kooli kiiremad jooksjad, hüppajad, viskajad, tõukajad ja heitjad said  juurde palju võistluskogemusi, meeskonnaga tegutsemise oskusi ning ületati kindlasti ka  oma isiklikke rekordeid.

Galerii!
Mairon Nõgu, 9.d, 30. mai 2023

Tutiball – see oli sündmus, mida olin kaua oodanud ja mis tähistas minu põhikooli aastate lõppu. Öeldakse, et tutiball on viimane peatus enne täiskasvanuelu, kuid minu jaoks oli see ennekõike uue alguse sümbol. See õhtu täis tantsu, naeru ja unistusi andis mulle energiat ja otsusekindlust, et kasutada ära järgmised 28 päeva täielikult. Olen valmis seiklusteks ja väljakutseteks, mis mind ees ootavad gümnaasiumis.

Inge Jalakas, 30. mai 2023

Möödunud nädalal toimus Nooruse koolis II pentatlon (KG järgi X). Tegemist on võistkondliku teatevõistlusega, kus tuleb mõõtu võtta viiel spordialal: ujumine, vaba-/täpsusvisked, rattakross, jooksmine ja mälumäng, mis seekord toimus Actionboundi äpiga orienteerudes.

Ülle Räim, 29. mai 2023

Hingamine on tähtis kõikides elu osades - olgu see sportimine, sõjaväe asjad, sukeldumine või avalikult esinemine. Alati aitavad hingamise tehnikad pinget alandada.

Ilotana Ajangu, 7.b klass, 29. mai 2023

Autor kõneleb teoses kolimise, surma-, kummituste, needuse-, hirmu- ja sõpruseteemadel. Ta otsib vastuseid küsimustele, mis juhtub, kui sa ei uuri enne majja sissekolimist, mis selles majas on juhtunud. Kui hea on see, kui saad oma vanematega hästi läbi ja nemad mõistavad sind ja sina neid. Autor jõuab järeldusele, et oma kodu jääb ikka kõige kallimaks kohaks, kus olla, elada.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii