üles
Laupäev, 6. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Merike Saar, kodutütarde juhendaja, 21. september 2023

Lihtsana kõlanud 11-kilomeetrine matk ei tundunud poolel teel enam nii lihtsana. Mõnigi matkaline pidi tõdema, et suvega oleme rooste läinud, aga rõõm taaskohtumisest ja ühisest tegevusest andis jõudu.

Eve Tuisk, 21. september 2023

Meie kooli direktor on naissoost. Tal on ilusad blondid juuksed, hallikad sinised silmad, ilus kehahoiak. Tal on ilusad soengud ja kena välimus. Ta on ilus ja särab nagu päevalill. Tal on ilus naeratus. Alati, kui ma teda näen, on tal nägu naerul ja siis on tunne hea! Kui ma teda näen, siis ma pean talle „Tere“ ütlema, sest ta on nii viisakas. Tal on alati palju ilusaid kleite, tal on väga naiselik välimus ja ta näeb välja nagu 30.

Ja just täna tähistab meie direktor, kes näeb välja nagu 30, oma juubelit!

Gert Lutter, 20. september 2023

Kolmapäeval, 20. septembril toimunud evakuatsiooniõppuse legendi järgi hakkas suits seekord levima 3. korruselt. Kõik inimesed said koolimajast välja - kes kiiremini ja esimese signaali peale, kes ootasid ära ka teise signaali. „Üldjoontes võis evakuatsiooni korraldusega rahule jääda,“ tõdes õppust juhtinud meeskond.

Virge Lember, 20. september 2023

Kas oled valmis oma teadmised proovile panema ja lisama kooliellu põnevust? Kui vastasid jah, siis siin on sulle suurepärane uudis – Megaaju mälumänguhooaeg alustab!

Artikkel / KlassiloodSõnasööbikud tervitavad
Kaari Maidle, 20. september 2023

Sellel õppeaastal õpib 1.a klass aabitsast, mille üheks tegelaseks on müstiline Sõnasööbik.

Reet Lasn, 20. september 2023

Kuressaare Nooruse Kooli sattusin tööle pärast seda, kui ma uurisin erinevaid haridusasutusi ja leidsin, et Nooruse kool on tõeliselt innustav koht, kus saan jagada oma teadmisi ja kogemusi õpilastega ning aidata neil oma potentsiaali täielikult realiseerida. Kooli keskkond ja õppekava tundusid mulle väga sobivad minu pedagoogiliste põhimõtetega ning olin tõeliselt motiveeritud panustama õpilaste haridusse ja arengusse selles imelises koolis.

Raina Tiidovee, 19. september 2023

Täheke on Eesti populaarseim lasteajakiri, mis on ilmunud juba üle 50 aasta. Seega on see ajakiri, mida on lugenud ka tänaste koolijütside emad-isad, vanaemad-vanaisad. Neist paljud on lahendanud ristsõnu, lugenud koomikseid, meisterdanud, saatnud oma jutte ja luuletusi, elanud kaasa erinevatele põnevatele lugudele.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 15. september 2023

Robert Leppik 4.a klassist joonistas ilusa sügiskompositsiooni „Sügis metsas“.

Teade / KlassiloodLäki seenele!
Ülle Jasmin, 15. september 2023

3.a ettepanek on, et võiks seenele minna.

Jaana Puksa, 14. september 2023

Alanud õppeaastal uue asukoha ja värske välimuse saanud õpetajate tuba annab võimaluse ja inspiratsiooni teha koos ning varasemast teistmoodi. Esimene väljakuulutatud üritus oli sügisandidest hoidiste ja küpsetiste degusteerimine.

Eve Tuisk, 14. september 2023

Käesolevast õppeaastast pakub Nooruse kool 6. klassidele B-keelena ka prantsuse keelt. Kes sobiks teerajajaks veel paremini kui Marju Roberts – naine, kelle süda on Pariisi küljes kinni ja kellele endale tohutult meeldib prantsuse keele kõla.

Kristin Lauri, 12. september 2023

Alanud on uus õppeaasta, sellega seoses ootavad meid ees ka Nooruse kooli õpilasesinduse valimised. Õpilasesindusse ootame 6.–9. klassi õpilasi. Kandideerima on oodatud kõik! Kandideerimiseks on aega kuni 18. septembrini 2023.

Miks liituda õpilasesindusega? Õpilasesinduse liikmed soovitavad ...

Rein Orn, ringi juhendaja, 11. september 2023

Koolides on alanud uus õppeaasta ning taas alustame õpet ka akordioniringiga.

Eve Tuisk, 6. september 2023

Kui Valeria 2016. aastal Kuressaare Gümnaasiumi lõpetas, kirjutasid klassikaaslased lennuraamatus tema kohta nii: „Valerial on realistlik maailmapilt. Ta teab väga hästi, et raha ei kasva puu otsas. Geniaalsete väljaütlemistega tark ja omapärane Isiksus ja seda tõepoolest suure algustähega. Ei karda ka häält tõsta, kui peaks olema vaja ennast või kedagi teist kaitsta. Jõulise ja kindla isiksusena suudab end igal pool kehtestada ning maksma panna. Väga tark tüdruk, uskumatu kirjanikuoskusega ning väga hea analüütik. Valeria persoon on niivõrd huvitav, et seda võikski avastama jääda.“

Möödas on seitse aastat ja Valeria on tagasi oma kodukoolis, et toetada õppimisraskustega laste õpet.

Kristin Lauri, 5. september 2023

Tähelepanu, aktiivsed noored!

Alanud on uus õppeaasta, sellega seoses ootavad meid ees ka Nooruse kooli õpilasesinduse valimised. Õpilasesindusse ootame 6.–9. klassi õpilasi. Kandideerima on oodatud kõik! Kandideerimiseks on aega kuni 18. septembrini 2023.

Marit Tarkin, 1. september 2023

Armas Nooruse kooli pere!

Jaana Puksa, 31. august 2023

Need Fred Jüssi sõnad võtsid kolmapäeval, 30. augustil õpetajaid vastu uues õpetajate toas. Ruum ise asub teisel korrusel endise muusikaklassi ruumides ehk õpetajate tuba kolis tagasi sellesse ruumi, kuhu ta pärast aastatel 2005-2006 toimunud remonti oli kavandatud. Lõppeva suve jooksul on ruum saanud täiesti teise ilme.

Gert Lutter, 30. august 2023

Neli aastat tagasi koolitöötajate suvepiknikul, kui enamus inimesi juba laiali oli läinud, juhtus nii, et mõne telefonikõne tulemusena sõitsin ootamatult üldtantsupeole fotograafina kohalikke kollektiive jäädvustama.

Nüüd jõudsin noorte tantsupeoga samasse kohta tagasi, ainult teekond sinna polnud enam nii ootamatu. Kogutud emotsioonid ja elamused on sama vägevad, kuigi tantsijana läbi elatu on hoopis teistmoodi kogemus.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii