üles
Laupäev, 6. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Loomatööd / Hanna TarumLoomatööd / Brigita Rand
Ene Pidmann, 10. november 2023

Hobune või kollane kass! Kunstiringi õpilaste loodud loomatööd. Tööde autorid on Hanna Tarum 5.b klassist ja Brigita Rand 1.a klassist.

Helle Rand, 9. november 2023

Eelmisel nädalavahetusel, 3. ja 4.novembril käisid meie kooli tütarlastekoori Vocaliisa tublimad lauljad oma traditsioonilises sügiseses laululaagris. Seekord siis Lümanda koolis.

Galerii!
Raina Tiidovee, 9. november 2023

Mini-megaaju 1. voorus osutus parimaks 3.c võistkond Targad, kes saavutas 8 punkti. 2.-3. kohta jäid 7 punktiga jagama 2.b Draakonid ja 3.b Hundid. Kiitus kõikidele osalejatele!

Madli-Maria Naulainen, 8. november 2023

30. oktoobril käis üle 700 Kuressaare Nooruse koolipere liiget kultuuriloolisi paiku riisumas. Ülekooliline õuesõppepäev, mis toimus pärandivaderite algatuse ja Liikuma Kutsuva Kooli raames, leidis aset juba kolmandat aastat. Seekord tehti heakorratöid kokku 15 paigas nii Kuressaare linnas kui ka mitmes maa-asulas.

Eve Tuisk, 7. november 2023

Sügis oma vaheldusrikkuses on käes: päike ja vihm, tuul ja torm, lehesahin ja sopalombiplärts. Kõik see tekitab erinevaid mõtteid ja emotsioone. 8.b, 9.b ja 9.c klassi õpilased panid oma sügise silpidesse ning 7. klassi õpilased püüdsid selle pildile. Tulemus on värviküllane nagu sügis isegi.

Marit Tarkin, 7. november 2023

Seoses kogu riigis toimuva  õpetajate hoiatusstreigiga alustame reedel koolipäeva 10.00. Koolimaja on hommikul suletud ja avatakse 9.45. Tunnid algavad kell 10. Õpilaste heaolu ja turvalisuse huvides on haridustöötajate liidu soovitus käituda sama mustri järgi kogu Eestis.

Indrek Reisko, 9.d klass, 7. november 2023

Pealehakk, südame järgimine ja eesmärk – just need seavad aluse täisväärtusliku elu elamiseks, õpib noor karjapoiss Santiago. Tüdinenud enda vanast elust, viibides paljaks röövituna võõral maal, läbides Sahara kõrbe, jõuab Santiago ühe elumuutva arusaamani.

Raina Tiidovee, 6. november 2023

Parimateks osutusid seekord 1. klassidest Maribel Aulik, 2. klassidest Priit Loik ja 3. klassidest Theodor Vabar. Novembri Täheke ootab lugemist! Ka viktoriiniga on võimalik järgmisel kuul liituda.

Uudis / Klassilood2023. aasta lind – aul
Sirje Mehik, 6. november 2023

6.a klassi õpilased jäädvustasid 2023. aasta lindu – auli.

Lisete Grepp, 9.d klass, 3. november 2023

Eluga pahuksis 19. sajandil Peterburis elav Raskolnikov otsustab ühel päeval tappa pandimajapidajatest õed, lüües neile ekstravagantselt kirvega pähe. Mis juhtub Raskolnikoviga edaspidi, mis tunded teda valdavad ja kas ta saab enda karistuse, saab lugeda lähemalt raamatust.

Valeria Liigsoo-Luige, 1. november 2023

26.–27. oktoobril toimus Saaremaa haridusuuenduskonverents „Koostööst algab lõiming“. Nagu ka pealkiri juba vihjeid jagab, oli selleaastane konverents pühendatud koostöisele õpetamisele, lõimingule ja ka karjääriplaneerimisele. Esinejate ja töötubade läbiviijate hulgas võis kohata Pille Kaiselit Metsküla koolist, Maria Jürimäed Tartu Ülikoolist ning meie enda direktor Marit Tarkinit. 

Marika Varjas, 1. november 2023

8.d õpilaste sügisvaheaeg oli seekord hoopis isemoodi. Teoks sai juba varakevadel idanema pandud mõte minna koos Kuressaare Hariduse ja Vanalinna kooli kaheksandikega Berliini avastama. Pilvede kohal hõljumise asendasime rahuliku ja nautleva bussisõiduga kokku viie riigi teedel, akna taga libisesid mööda kord pastelsed, kord värvikirevad maastikud, arusaamatutes keeltes sildid ja viidad. Kõigepealt Mandri-Eesti uued paigad ja seejärel saime pilgu heita ka naabermaadele: Lätile, Leedule, Poolale ja Saksamaale.

Uudis / KlassiloodHalloween
Õudselt lahedad 1.a klassi lapsed! / Kaari MaidleÕudselt lahedad koogid! / Kaari Maidle
Kaari Maidle, 1. november 2023

1.a klass tähistas halloween'i õudselt lahedate kostüümide ning jube vahvate söökidega!

Gert Lutter, 31. oktoober 2023

Suvi on möödunud kui linnutiivul ning seda jäävad meile meenutama mälestusekillukesed. Koolileht Nooruse Meridiaan korjab kokku kõigi klasside killukesed, et sellest saaks ühine suur mälestus.

Vahepeal on saabunud veel 7.b klassi suvepilt ning seekord ka töötajate meenutused suvest!

Inge Jalakas, 31. oktoober 2023

Huvikooli Inspira tantsuringide õpilased tänavad, teevad pika pai ja suure kallistuse Annettele. Soovime, et Sinu tulevik oleks täis uusi põnevaid väljakutseid. Tere tulemast ütleme aga endisele huvikooli Inspira vilistlasele Anna-Teresele, kes võtab üle ja jätkab tantsutrennide andmist praegustele õpilastele.

Annely Oolup, 30. oktoober 2023

Teisipäeval, 17. oktoobril toimusid Kuressaare spordikeskuse kergejõustikuhallis traditsioonilised klassidevahelised sisekergejõustiku meistrivõistlused.

Autasustamine toimus juba reedel, kokkuvõtlik ülevaade on siin.

Kristin Lauri, 30. oktoober 2023

Meie kool on osa liikuma kutsuvate koolide liikumisest.

Et mõtteid koguda, sai punt õpetajaid ühel pärastlõunal õpetajate toas kokku, et koos mõtelda, kuidas me koolis rohkem liiguks.

Artikkel / KlassiloodKuidas 6.a kammkeraamikat tegi
Kuidas 6.a kammkeraamikat tegi / Sirje MehikKuidas 6.a kammkeraamikat tegi / Sirje MehikKuidas 6.a kammkeraamikat tegi / Sirje Mehik
Sirje Mehik, 30. oktoober 2023

Reedel, 20. oktoobril toimus 6.a klassis lõiming ajaloo- ja kunstiõpetuse tundidega. Vooliti savist kausse, mida kaunistati kammi ja nööri abil vajutatud mustriga. Ajarännak esiaega õnnestus hästi. Kausid said kaunid ning tekkis ettekujutus kammkeraamikast ja nöörkeraamikast.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii