üles
Laupäev, 6. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Miia Kubjas, 8.d, 24. november 2023

Raamat „Suhkrust ja jahust“ räägib kümnendasse klassi minevast Johannast, kes saab endale uue ilusa enesekindla ja natukene salapärase klassiõe Mia. Johanna oli õnnelik, et Mia otsustas sõbruneda just temaga. Järgnevad ühised peod, ootamatused ja väikesed pahandusedki, aga see on alles algus ...

Annely Oolup, 24. november 2023

Kolmapäeval, 15. novembril toimusid klassidevahelised hüpitsaga hüppamise võistlused 1.–9. klassini. 

Madli-Maria Naulainen, 24. november 2023

Megaajus on peetud maha kolm vooru ja miski pole veel kindel. Kolmandas voorus liitus võistlusega muideks ka käputäis uusi võistkondi. Koondtabelit juhivad õpilastest praegu 7.c Napoleonid, 9. klasside Päiksekiired ja Tagujatiim. Esikümnesse mahub aga ka näiteks 6. klass. Õpetajatest juhib koondtabelit praegu 10.SPORT.

Kaari Maidle, 23. november 2023

17. novembril sättisid 1.a klassi õpilased ennast valmis, et minna klassiga koos esimest korda kinno.

Vaadatavaks filmiks oli „Tähtsad ninad“.

Madli-Maria Naulainen, 21. november 2023

Robotexi rahvusvahelisel võistlusel õnnestus 5.b klassi tüdrukutel saavutada särav esikoht tüdrukute tuletõrjumise võistlusel! Tüdrukute juhendaja oli Liisa Naulainen. Palju õnne kõigile asjaosalistele ja kiitus kõigile osalejatele, kes ennast rahvusvahelises seltskonnas proovile panid!

Karolina Kaju, 7.b klass, 21. november 2023

„Ma pean siia jääma, et oleks kuhugi tagasi tulla“ – keegi ju ei arvanud, et eestlane seda täna ütlema peab.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Sügismaastikud / Heidi VäliSügismaastikud / Tiffany ŠaukšteliteSügismaastikud / Daryna Dovhaliuk
Gert Lutter, 17. november 2023

Sügismaastikud. Tööde autorid on Heidi Väli ja Tiffany Šaukštelite 8.a klassist ning Daryna Dovhaliuk 9.c klassist.

Kristin Lauri, 17. november 2023

Meie kooli õpilasesindus on nüüd juba üle kahe kuu toimetanud, saanud kogemusi ning alustanud ideede realiseerimisega. Kes on meie kooli õpilasesinduses, kuidas nad ise ennast tutvustavad? Nad teevad seda kolme küsimuse kaudu. Mis on minu roll õpilasesinduses? Mida saan teha, et Nooruse koolis oleks veel parem olla? Miks on hea olla õpilasesinduses?

Artikkel / KlassiloodLindude talvine toitmine
Inna Vann, 17. november 2023

Ühel päeval koputas 1.c klassi aknale rasvatihane. Uurisime, miks ta meie aknale koputab.

Marta Uussaar, 8.a klass, 17. november 2023

R on zombi, kes kohtab inimtüdruk Juliet. Vastuoluliselt R päästab Julie ning siit algab nende omapärane suhe.

Lelet Aavik-Part, 16. november 2023

6.–10. novembril osales ka meie kool Liikuma Kutsuvate Koolide igasügisesel õuesõppenädalal. Kutsusime õpetajaid ja õpilasi üles tunnitegevused ja -teemad kaasa haarama ning taas õue sügise särasse õppima minema! Selle aasta õuesõppenädala põhiliseks eesmärgiks oli õhutada nii suuri kui ka väikesi liikumise sõpru koolinädala jooksul võimalikult palju aega õues tegutsema. Ja mis kõige olulisem, olgu väike vihmasabin või tuuleiil, õue läheme ju ikka iga ilmaga!

Jaana Puksa, 15. november 2023

Teisipäeval, 14. novembril 2023 toimunud Kuressaare Nooruse Kooli hoolekogu koosolekul kinnitati uus koosseis. Hoolekogu esimehe ameti võtab üle 19. lennu vilistlane Urmas Nõgu. Aseesimeheks valiti Gerly Koitla ning protokollijaks sai Kaja Kuusk.

Kaisa Sau, Bianca Marie Rannama, 15. november 2023

Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis toimunud väitlusturniiril START väitlesid noored teemal „Väikseid maakoole Eestis ei tohiks sulgeda.“

Virge Lember, 14. november 2023

Kui raamatulehed avanevad ja fantaasia ellu ärkab, siis toimub midagi imelist. 4.–6. klasside õpilased, valmistuge, sest 23. novembril kell 16.00 kutsume teid taas lugemisõhtule, kus iga töötuba viib teid uutesse põnevatesse seiklustesse! Tule ja avasta, kuidas raamatud suudavad avada uksi võlumaailmadesse ja muuta tavalise õhtu unustamatuks elamuseks.

Eve Tuisk, 14. november 2023

Möödunud laupäeval, 11. novembril osalesid Nooruse kooli kodutütred Muhu Matkal 2023. Kaitseliidu 105. aastapäevale pühendatud matkal tuli noortel end proovile panna meeskondade seitsmevõistluses, lindude tundmises, esmaabi andmises, salakirja lahendamises, „Kimmi mängus“ ning tuli läbida ka takistusrada.

Merily Rand, 9.d klass, 13. november 2023

Kui mõrvatakse kohalik tüdruk külaelanike silmis kummituslikuks peetaval raudteesillal, alustab külapolitseinik selle kuritöö uurimist. Millegi tõttu tundub talle see mõrvajuhtum tuttav ning peagi leiabki mees küla minevikus tuhnides rahvasuus Öömeheks kutsutud müütilise olendi. Kas mõrvad ja vana linnalegend on seotud? Miks on Öömees tagasi? Miks on piparmündilõhn selle kõige juures oluline?

Jaana Puksa, 11. november 2023

Õpetaja, vabatahtlik, poliitikahuviline, sarireisija ja -õppija – saame tuttavaks Kristi Sillartiga! Ja kui sellest veel vähe, siis täna tähistab Kristi ka ümmargust sünnipäeva.

Soovime kogu kooliperega meie vahvale bioloogiaõpetajale, keda paljud lapsed ka juba asendusõpetajana teavad, õnne ja jaksu jätkata sama aktiivselt!

Jaana Puksa, 10. november 2023

Reedel, 10. novembril oli koolijuht Marit Tarkinil töövari – Nooruse kooli 2. lennu õpilane Kasper-Eke Raju, kes praegu õpib Orissaare Gümnaasiumi 10. klassis.

Lehekülg: eelmine /364 järgmine

Kuulutused

Galerii