üles
Neljapäev, 4. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. juuli

5. juuli

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

Töötajate sünnipäevad

5. juuli

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Uudis
Eve Tuisk, 11. aprill 2022

2022 on Euroopa noorteaasta ja selle raames kuulutasid Euroopa Komisjon, Rakett69 Teadusstuudiod ja KVARK välja roheideede konkursi „Rohelend Rakett69-ga“. Konkursi eesmärgiks on suurendada noorte keskkonnaalast teadlikkust ning muuta oma kodukoht rohelisemaks ja keskkonnasõbralikumaks.

Meie kooli võistkond Nooruse Rohelend on üks kolmest Saaremaa meeskonnast, kes finaali valiti.

Tiina Kaup, 11. aprill 2022

7. aprillil jõudis teatripäevade teatepulk kõige nooremate näitlejateni. Toimus Esimene Vaatus teemal „Mäng on väikese inimese töö“.

Anita Kangur, 1. aprill 2022

Kolmapäeval, 30. märtsil toimus Nooruse kooli algklasside mõõduvõtt laulmises Nooruse Täheke 2022, kus osales kokku 42 lauljat.

Jaana Puksa, Gert Lutter, 1. aprill 2022

Mida põnevat jäi meediaringi õpilastele silma 28. märtsil toimunud Playbackil, oli võimalik juba fotogaleriist vaadata. Nüüd saab näha ka videokatkendeid põnevatest etteastetest!

Anabel Lanna, 9.c, 1. aprill 2022

Üldsusele teadaolevalt pole Saaremaa Gümnaasiumi loomine läinud kuigi valutult ja nii on hetkel jõutud olukorda, kus kaalutakse tõsiselt Kuressaare Gümnaasiumi ja Saaremaa Ühisgümnaasiumi taasloomist.

Henri Lember, 9.c, 1. aprill 2022

Täna, 1. aprillil 2022 esitas kauaaegne Kuressaare Nooruse Kooli direktor Toomas Takkis lahkumisavalduse ning teatas, et asub peagi tööle Sinimäe Põhikooli direktorina.

Uudis / ÕppetööSuvevaheaeg lüheneb?
Triinu Kips, 7.d klass, 1. aprill 2022

30. märtsil võeti Riigikogus vastu otsus lühendada suvevaheaega. Põhjusena on välja toodud juba üle kahe aasta kestnud koroonaviiruse puhangu negatiivne mõju õpilaste haridusele.

Valitsuse nimel kommenteeris otsust peaminister, kelle sõnul ollakse sunnitud rakendama karme meetmed, kuna ohus on meie riigi tulevik.

Olle Arak, 28. märts 2022

Kuressaare Nooruse kooli robootikavõistkond Nooruse Muumid osales 26. märtsil Tartus AHHAA keskuses toimunud First Lego League Eesti finaalis.

Virge Lember, 25. märts 2022

Seekordses voorus rebisid ennast 5 punktiga 1.–2. kohale õpetajate võistkonnad ITT ja Joonealused. Kõigest ühe punktiga jäid nendele alla MKM (5.a), 6.a1, Plixid (6.c), Saarenaised (7.b), iii (7.c), Kaurcarrys (8.b) ja Heeringas (8.d).

Gert Lutter, 22. märts 2022

Teatrikuu saab juba õige pea jätku, kui neljapäeval, 24. märtsil astuvad lavale Nooruse kooli 7.–9. klassid. Seniks aga saab eelmisel nädalal toimunud 4.–6. klasside teatripäeva etendusi video vahendusel uuesti vaadata.

Parimaks tunnistati ja maakonda esindama sõidab meie koolist 6.c klass näidendiga „Koolimõistatus“.

Gert Lutter, 15. märts 2022

Sel nädalal saavad Kuressaare Nooruse Kooli õpetajad ja õpilased katsetada erinevate ainetundide läbiviimist virtuaalkeskkonnas. TalTech Mektory Innovatsiooni- ja ettevõtluskeskusest renditud VR-seadmed Oculus Quest leiavad kasutamist näiteks keemia, füüsika, bioloogia ja inglise keele tundides.

Raili Kaubi, käsitöö ja kodunduse õpetaja, 11. märts 2022

Ajakiri Käsitöö kuulutas välja konkursi „Kõige kaunim põll“ ning just valmisid ka 8.b klassi tüdrukute põlled. Seega otsustasime osaleda konkursil ...

Gert Lutter, 10. märts 2022

Piirkondlikul keemiaolümpiaadil saavutas 9.c klassi õpilane Siim Tiitson 9. klasside arvestuses 1. koha. Tema juhendajaks on Eneli Vahar.

Füüsikaolümpiaadi piirkonnavoorus aga jäid 9. klasside arvestuses jagama 2.–3. kohta Andri Karpu 9.a klassist ja jällegi Siim Tiitson 9.c klassist. Nende juhendajaks on Olle Arak.

Virge Lember, 9. märts 2022

Oleme jõudnud Megaaju lahinguga täpselt poole peale. Ees on ootamas kolm vooru ja finaal, nii et kõik on veel võimalik, kui hoida tähelepanu erksana.

Eve Tuisk, 8. märts 2022

Kuulutasime jaanuarikuus välja nimekonkursi, leidmaks uue kooli teatripäevadele sobivaid nimesid. Nimepakkumisi tuli paarikümne ringis, neid esitasid nii õpetajad, õpilased kui ka vilistlased. Teatrikuu alguseks valisid teatripäevade korraldajad uued nimed välja. Teatripäevade ristivanema hõikame välja teise kooliastme teatripäeval!

Seniks aga saate lugeda, millised need uued nimed on ja kuidas ristivanem neid ise lahti seletab.

Kärt Keert, 7. märts 2022

Neljanda korruse keeleklasside juures asuval stendil saab tutvuda Briti kuninganna Elizabethi 70. valitsemisaastale pühendatud väljapanekuga. Külasta ja uudista!

Eve Tuisk, 21. veebruar 2022

1. veebruaril toimus emakeeleolümpiaadi piirkonnavoor, kus osales 118 õpilast Saaremaa erinevatest koolidest. Neist 21 olid meie kooli kolmanda kooliastme emakeelehuvilised noored. Olümpiaad toimus teist aastat elektrooniliselt Moodle’i keskkonnas ning selle põhiteema oli „Suuline keel kõnes ja kirjas“.

Ülesannetega mõõdeti seda, kui hästi oskab õpilane analüüsida suulise eesti keele erijooni. Lisaks sisaldas olümpiaad õigekirjaülesandeid, kus õpilased pidid keeleainest analüüsima, sünteesima ja võrdlema. Soovi korral võisid osalejad kasutada internetiallikaid.

Raina Tiidovee, 16. veebruar 2022

Mini-Megaaju 2. voorus olid kõige edukamad 3.b poisid (Eerik Elias Rekaya, Morris Püüa, Robi Pokk ja Henry Prostang).

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii