üles
Kolmapäev, 16. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

16. oktoober

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

Holger Nõgu, 10.a klass, 19. märts 2018

22. märtsil kell 14.00–18.00 toimub Kuressaare Gümnaasiumis ruumis 305 Minifilmi töötuba, kus räägib filminduse põhitõdedest Mikk Rand, Eesti filmilavastaja ja -produtsent.

Kristin Lauri, 16. märts 2018

Täna tekkis salapäraselt koolimajja isuäratav vahvlilõhn, mis tõi talveaeda kohale palju uudistajaid. Kohale jõudes leidsid nad eest usinasti vahvleid küpsetavad TOREkad

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 16. märts 2018

Katariin Aer, 9.b klass. 9. klassi kohustusliku kirjanduse illustratsioon raamatule "Libahunt".

Artikkel / Klassilood6.a päästeametis
6.a lahendamas veeohtusteemalist puslet. / Merle Rekaya6.a lahendamas veeohtusteemalist puslet. / Merle Rekaya6.a lahendamas veeohtusteemalist puslet. / Merle Rekaya
Ebeliis Truu, 6.a klass, 16. märts 2018

6.a klass käis 15. märtsil päästeametis, et õppida, kuidas saada hakkama erinevate ohtudega. Saime teada, kuidas ennast ja teisi kaitsta ning aidata.

Irene-Liis Saar, 8.b klass, 16. märts 2018

9. märtsil käisid meie kooli 8. klasside õpilased koos klassijuhatajatega Kuressaare Ametikooli Oskuste Päeva töötubades, mille eesmärgiks oli tutvustada karjääriõppe raames ameteid, mida ametikoolis kutsehariduse tasemel omandada saab.

Eve Tuisk, 15. märts 2018

Kes on ilmapoiss, kes vegan? Kas järve ääres kasvab käsk või kask? Mida tähendab teemaviide, mida ökoeksitamine? Milline on Runö eestikeelne vaste? Milline Eesti lastekirjanduse tegelane kannab läti keeles nime Kriksitis? Sellistele ja mitmetele teistele küsimustele tuli vastused leida ülekoolilisel emakeelepäevale pühendatud viktoriinil.

Olle Arak, 15. märts 2018

10. ja 11. märtsil toimus Tondiraba Jäähallis FIRST LEGO League Eesti finaalvõistlus, millel osalesid ka Kuressaare Gümnaasiumi robootikavõistkonnad Klemm ja Mõlk. Võistlusel osales 41 võistkonda ning meistriks tuli Tallinna Reaalkooli esindus Viirus. Meie õpilased esinesid tublilt robotimängus, kus Klemm sai 9. ning Mõlk 18.–19. koha tulemuse. Võistkond Mõlk sai ka eriauhinnana Silmapaistvama Meeskonna karika.

Kirsika Rahu, 10.b klass, 15. märts 2018

Veebruarikuus toimus iga-aastane traditsiooniline kümnendate klasside ball, mis sel aastal oli eriti võimas seoses Eesti Vabariigi sajanda sünnipäevaga. Terve õhtu saime tantsida, muusikat tegid Taniel Vares ja Meelis Laido. Koos

laulsime isamaalisi laule. Toimus ka traditsiooniline kuninga ja kuninganna valimine, kelleks osutusid Risto Kaseorg ja Eliisa Täht. Õhtut jäädvustas Karl Jakob Toplaan. Kokkuvõttes oli kõik korraldatud suurepäraselt – aula nägi ilus välja ja kõigil oli meeldiv õhtu.

Laine Lehto, 14. märts 2018

Pühapäeval, 11. märtsil selgusid saate „Eesti otsib superstaari” teatrivoorus 10 neidu ja 10 noormeest, kes asuvad lähinädalatel stuudiovoorudes võistlema 10 finaalikoha pärast. Väljavalitute hulgas on ka kaks saarlast, meie kooli 10.a klassi neiu Merilin Mälk ja KG 38. lennu vilistlane Uudo Sepp, palju õnne teile!

Arvamus / VariaArhiivinurk IV
Gert Lutter, 14. märts 2018

Täna on emakeelepäev!

Juba kolmandat korda toimub sel puhul ülekooliline viktoriin, üritus, mille eelkäijaks võib pidada varasemat kirjandusviktoriini. Merle Rekaya kirjutab selle kohta nii: "Kuressaare Gümnaasiumis peeti ülekoolilist kirjandusviktoriini 1995. aasta novembrikuust, mil peeti kirjanduspäevi. Viimane kirjandusviktoriin toimus 2011. aasta novembris. 2016. aastast toimub aga samas formaadis ülekooliline emakeelepäeva viktoriin 14. märtsil."

Fotodel on 1999. aasta kirjandusviktoriin.

Mai Rand, 14. märts 2018

Kevad koputab uksele ja muidugi on ka sel aastal esimesed kevadekuulutajad meie majas väikesed algklasside laululinnud!

Anni Liisi Lauk, 8.c klass, 14. märts 2018

9. märtsi hommikul läksid kõik kaheksandikud kooli, kus neil toimusid esimesed neli tundi. Seejärel suunduti Kuressaare Ametikooli.

Marit Tarkin, 13. märts 2018

Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis toimus laupäeval, 10.03 Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale pühendatud väitlusturniir, kus osales 25 võistkonda 15 koolist. Tegemist oli suurima Eesti keskkooliõpilastele mõeldud improvisatsioonilise väitlusturniiriga ajaloos. KGd esindas kaks tiimi koosseisus Hanna Tammel, Rauno Rauniste, Aleksander Lember ning Ketli Rihkrand, Kirsika Rahu ja Eva Mihkelson. Rauno Rauniste pälvis auväärse kolmanda spiikri auhinna, väitlejad olid tasemel!

Laine Lehto, 13. märts 2018

9. ja 10. märtsil toimus Jõgeva põhikoolis XXII Alo Mattiisenile pühendatud koolinoorte vokaalansamblite konkurss.

KG huvikooli INSPIRA esindas neli kollektiivi: segaansambel Kolm-kaks-läks! ja tütarlasteansambel Kõlagu (juh Pilvi Karu), segaansambel Wanzi (juh Helle Rand) ning noormeesteansambel Õunaraks (juh Laine Lehto).

Eve Tuisk, 12. märts 2018

Kooli juubeliaastal kutsus humanitaarosakond kõiki lugema ja oma lugemiselamust teistega jagama. Meie KG toimetus võttis end kokku ja pani kirja enda viimatised lugemiselamused. Ühtlasi kutsume ka teid, head Meie KG lugejad, oma raamatusoovitusi jagama!

Ruth Jasmin, 12. märts 2018

2.d klassi lapsed märkasid metsas põnevaid loomade jäljeridu.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 9. märts 2018

Oona Koplimäe, 8.c klass. 8. klasside kohustusliku kirjanduse illustratsioon raamatule "Kolm musketäri".

Reet Lasn, 9. märts 2018

Eesti Koolispordi Liit korraldab igal aastal DUMLE rahvastepalli võistluse. Võistlused toimuvad Kohila Spordikompleksis. Sellest võtavad osa 1.–3. klassi tüdrukud ja poisid. Meie kooli esindasid 3.d klassi tüdrukud.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii