üles
Reede, 4. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Rubriik: Uudis
Maidu Varik, 17. mai 2013

Novembrist aprillini kestnud Megaaju turniir pakkus ka sel hooajal põnevat võistlust, kus liidrikoht käis korduvalt käest-kätte. Viimaste voorudega suutis 12.a võistkond (Mihkel Aavik, Jaan Martin Raik ja Janno Õunpuu) oma kättevõidetud edumaad hoida ning kindlustas esikoha.

Maidu Varik, 17. mai 2013

Kümnendasse klassi astujatele mõeldud teabepäeval esines KG-s hiina rahvusliku instrumendi guchengi mängija Feifei. Tutvustati ja näidati ka teisi hiina muusikainstrumente. Hiina keele õppijatel on järgmisel aastal võimalus põhjalikumalt tundma õppida hiina keelt ja kultuuri ning osaleda ka noortelaagris Hiinas.

Anu Rand, 15. mai 2013

6. mail oli 1.c klassis külvipäev. Kõik lapsed võtsid kooli kaasa väikese topsi mullaga. Õpetaja jagas kõrvitsaseemneid. Külvitöö võis alata. Iga laps sosistas oma seemnetele head soovid kaasa. Jälgisime oma topsides toimuvaid muutusi hoolega. Kastmist ei unustanud keegi. 13. mai hommikul oli üllatus suur! Paljud kõrvitsataimed olid ninad mullast välja pistnud. Eks näis, kellel sügiseks kõige suurem kõrvits kasvab!

Inge Jalakas, 30. aprill 2013

Nädal tagasi, 23. aprillil said KG õpilased osaleda uues klassidevahelises võistluses Quatlon. Võistluse põnevust ei heidutanud isegi mitte vihm, mida kogu aeg taevast alla kallas.

Sirje Kereme, 25. aprill 2013

Meie kooli saabus teade, et Eesti Tervishoiu Muuseum õnnitleb 10.a klassi õpilast Meelika Seppelit muuseumi õpilaste teadustööde konkursi II preemia võitmise puhul.

Uudis / Klassilood8.b nutiajastu
Ingrid Pruunlep, 8.b, 24. aprill 2013

Nüüdsest toimub enamik 8.b tundidest täpselt niimoodi: tunni alguses korjame kogu klassi riistvara kokku ning hiljem tagastame selle.

Uudis / SportKG Quatlon 2013
Inge Jalakas, 22. aprill 2013

23. aprillil on tulemas selle õppeaasta viimane klassidevaheline spordiüritus, millel nimeks "Quatlon"!

Uudis / SportSinu sammud loevad
Sirje Metsküll, 19. aprill 2013

Südamenädalat tähistatakse Eestis alates aastast 1993. Tänavu 21. korda tähistatav südamenädal toimub 15.–21. aprillini ja sarnaselt viimasele paarile aastale keskendub ka seekord liikumisele.

Uudis / VariaMeretund
Anneli Meisterson, 17. aprill 2013

Kolmapäeval oli võimalus kuulata ja vaadata meretundi "Maailmamered koduväravas". Tutvustati Saaremaa Merenädala avaüritust rahvusvahelist avamere purjeregatti Tall Ship Race. Muljeid regatist jagasid Madis Rallmann ja Kristjan Karula. Meie kooli 11.b klassi õpilasel Mihkel Kruusel oli sel aastal võimalus nimetatud regatil osaleda.

Pilvi Karu, 17. aprill 2013

10. aprilli õhtupoolikul tulid Kuressaare Gümnaasiumi saali kokku ligi 30 väikest laululast, kes igapäevaselt veel kooli ei kipu vaid käivad erinevates maakonna lasteaedades. Küll aga on nendel väikestel piisavalt muusikahuvi ja laulusoovi, et kahel korral nädalas tulla Inspira muusikaringidesse Naerusuu lasteaia ruumides. Aprillikuuks on õpitud laule juba nii palju kogunenud, et iga laps saab endale valida päris oma laulu, mida esitada suures ja ilusas saalis rohkearvulisele ja sõbralikule publikule.

Merike Kivilo, 16. aprill 2013

Laupäeval, 13. aprillil toimusid maakondlikud inglise keele olümpiaadid 6.-9. klasside õpilastele.

Inge Jalakas, 15. aprill 2013

13. aprillil toimus Kuressaare Vanalinna Koolis maakonna liikumisrühmade festival "Hea rüht". Osaleda sai kahes kategoorias: omaloomingulised kavad ja treenerite kavad. Omaloominguliste kavade kategoorias võitis 12.a neidude rühm koosseisus: K. Kivi, G. Must, J. Tšekman, K. Silluste, S. Tulk, ja M. Hein hüpitsa kavaga Grand Prix. 8.b sai omas vanuseastmes innustusauhinna ning 5.b tunnustusauhinna. Inspira tantsijad said treenerite kavade kategoorias kaks tunnustus- ja ühe innustusauhinna!

Margarete Trumm, 5.c, 11. aprill 2013

Laupäeval, 6. aprillil kogunes Tallinna raekotta umbes 80 inimest. Pooled neist said muinasjutuvõistluse autasu. See oli Sten Roosi vanemate korraldatus võistlus, et mälestada nende varalahkunud poega Steni, kes oleks saanud 21 aastaseks ja kellele meeldis väga muinasjutte kirjutada.

Veikko Lehto, 8. aprill 2013

Laupäeval, 6. aprillil toimus Türi Kultuurimajas Eesti Meestelaulu Seltsi VIII üleriigilise poiste-solistide lauluvõistluse Poistelaul 2013 finaal. Saarlastele kujunes konkurss väga edukaks: üheksast finaalvõistlusele pääsenud lauljast esines õhtusel võitjate kontserdil kolm, nende hulgas KG vilistlane Risto Paiste (juh Laine Lehto), kes saavutas 17-20 aastaste noormeeste vanusegrupis II koha.

Anneli Meisterson, 8. aprill 2013

"Miski pole surematu, ajahambast purematu." Sellise sissejuhatusega alustasid õhtujuhid Karli Jakunin ja Helerin Rauna reede õhtul abiturientide balli. Kuursaalis valiti Miss ja Mister Abituurium 2013 ning selleaastased koolilõpetajad said koos oma kaaslastega nautida esinejaid KG-st ja SÜG-st ning tantsuks mängis Taniel Vares koos kitarristi Toomas Tanguga.

Olle Arak, 5. aprill 2013

30. märtsil osalesid Kuressaare Gümnaasiumi õpilased robotivõistlusel Võru Roboti Tsõõr 2013.

Anu Rand, 5. aprill 2013

01.-03. aprillini toimusid esimese kooliastme komplekstööd. Igast klassist osales kuus tublimat õppurit. Komplekstöö ülesannete lahendamine nõudis väga häid teadmisi eesti keelest, matemaatikast ja loodusõpetusest.

Uudis / SportKooli MV ujumises
Inge Jalakas, 4. aprill 2013

Kooli ujumise 26. meistrivõistlustel osales tänavu klassidevahelises teateujumises rekordarv võistkondi,16!

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii