üles
Neljapäev, 3. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Uudis / KlassiloodVinge halloween
Sirje Mehik, 2. november 2015

Hommikul kui kooli tulime, panime kostüümid selga. Klassis oli palju nõidasid, kaks vampiiri, Batman, verine inimene, hirmus luukere, nõia kass, piraaadid ja ämblikud.

Kätriin Rohulaid, 6.c klass, 30. oktoober 2015

16. oktoobril toimus 6.c matk Põduste jõe äärde. Matka korraldas 6.c õpilane Henry Saar.

Maidu Varik, 28. oktoober 2015

Nordplus programmi projekt viis 32 KGlast nädalaks Fääri saartele. Koos Fääri õpilastega räägitakse sellest, mida saaksid noored teha selleks, et elu saartel edasi läheks.

Sirel Lember, 12.a klass, 26. oktoober 2015

I veerandi viimase koolipäeva kaunis sügisilm – hoolimata sellest, et paljud olid juba spordivõistlustel tublisti pingutanud või projektitubades nooremaid koolikaaslasi kantseldanud – innustas 12.a klassi teoks tegema ammust plaani tutvuda lähemalt Saaremaa erilise vaatamisväärsusega – Koigi rabaga.

Piknik ja rabamatk kauniste loodusvaadetega olid kõigile toredaks koolivaheaaja alguselamuseks.

Merike Kivilo, 26. oktoober 2015

Euroopa Parlamendi infobüroo kutsus septembris gümnaasiumide õpilasi osalema Euroscola loomingulisel videokonkursil teemal: "Kuidas lahendaksime pagulaskriisi?" Klipi maksimaalseks pikkuseks oli 2 minutit ja esitamise tähtajaks 12. oktoober. Meie kooli 11. klasside õpilased võtsid nõuks konkursil osaleda. Kokku osales üle Eesti 18 kooli 36 videoga. Kiireks küll läks, aga ära tegime – pääsesime 9 kooli hulka, mille videoklipid välja valiti ja kes preemiareisi Strasbourgi väärt on.

Maidu Varik, 26. oktoober 2015

Koostöös TTÜ Kuressaare Kolledžiga sai koolivaheajal teoks järjekordne tehnoloogialaager tehnikahuvilistele noortele. Huvi laagri vastu oli seekord väga suur – 29 registreerunut kokku 4.–7. klasside õpilast. Lisaks kõigile linnakoolidele oli arvukalt osalisi ka maakoolidest. Ja loomulikult pole tehnika ainult poiste pärusmaa, osalejate hulgas oli ka 6 tüdrukut.

Maidu Varik, 14. oktoober 2015

Koolivaheajal, 20.–21.oktoobril saab teoks järjekordne linnalaager tehnoloogiahuvilistele õpilastele! Eelkõige on oodatud 5.–7. klassi õpilased.

Kuressaare Gümnaasiumi ja TTÜ Kuressaare Kolledži koostöös toimuvasse laagrisse on oodatud kõik õpilased, kes tahavad oma koolivaheaega põnevalt sisustada!

Kavas: vee peal erinevate jõudude katsetamine (kolledži katsebasseinis), 3D-printimine, orienteerumismäng, robotite ehitamine jm.

Uudis / Klassilood1.b klassis uus mööbel
Merle Tustit, 12. oktoober 2015

1.b klass tänab koolijuhatajat ja haldusjuhti uue ilusa ning mugava mööbli eest.

Täna oli terve päev klassis nii mõnus uue mööbli lõhn, et keegi ei raatsinud vahetundigi minna. Nii palju laudade paitamist ja silitamist pole vist küll ammu koolis olnud!

Eve Tuisk, 9. oktoober 2015

Eile korraldatud August Mälgu 115. sünniaastapäevale pühendatud ettelugemiskonkursil esines väga hästi meie kooli 7.b klassi õpilane Lotta Meet.

Maidu Varik, 8. oktoober 2015

Rahvusvahelise võistluse "Global Junior Challenge" korralduskomiteelt jõudis kohale kutse, et KG õpilasprojekt on välja valitud võistluse finaalvooru, mis toimub 28.–30. oktoobril Roomas.

Toomas Takkis, 5. oktoober 2015

Aasta õpetaja 2015 auhinna-gala finaali olid kutsutud ka aasta hariduse sõbra kategoorias KG hoolekogu juht Terje Nepper ja aasta gümnaasiumiõpetaja kategoorias käsitööõpetaja Raili Kaubi.

Maidu Varik, 4. oktoober 2015

Teisipäeval, 6. oktoobril saab teoks järjekordne KG teadushäppening. Nagu tavaks on saanud, pakub teadushäppening nii uusi põnevaid teadmisi kui ka võimalust oma silmaga näha midagi uut ja huvitavat ning ka ise kaasa lüüa ja proovida.

Maidu Varik, 30. september 2015

29. septembril toimus Kuressaares Jaapani kultuuri päev. Kultuurikeskuses toimunud loengutest ja töötubadest võtsid osa ka KG õpilased. Tõusva päikese maa kultuurist ja tänapäevast rääkis kultuuriatašee Takashi Ato ja Jaapanis õppinud eestlanna, töötubades sai arendada oma oskusi ikebana ja shodo kalligraafia alal, samuti näidati huvilistele Jaapani animafilme.

Madli-Maria Naulainen, 25. september 2015

Oled mänguhuviline ja sinu fantaasial pole piire? Goethe Instituut kuulutab välja mängude valmistamise võistluse! Nüüd on aeg kõige ägedamad ideed kokku koguda ja nende põhjal, kas iseseisvalt, koos sõbra või terve klassiga üks uus ja ja põnev mäng välja mõelda. See võib olla nii spordi-, laua-, arvuti- või sõnamäng – oluline on meeles pidada, et ise tehtud on hästi tehtud.

Madli-Maria Naulainen, 25. september 2015

Detsembris 2015 tähistatakse August Kitzbergi nimelisele Gümnaasiumile nime andnud kirjamehe 160. sünniaastapäeva. Seoses sellega kuulutatakse välja lühifilmide konkurss, mille tulemusi esitatakse kolmandat korda toimuval Augustite Galal! Konkursi tähtaeg on 1. detsember.

Uudis / ÕppetööeTwinning saab 10aastaseks!
Madli-Maria Naulainen, 25. september 2015

Sõpruskoolide projekti ehk eTwinningu lugu sai alguse 2005. aastal, kui Euroopa Komisjon leidis väärt olevat mõtte toetada Euroopa koolide veebipõhist koostööd. Septembriks 2015 on liitunud eTwinninguga 316 122 õpetajat ja 142 035 kooli, loodud on 41 753 projekti. Ka Sina oled teretulnud veebipõhise projektitööga tegelema. Projektitöö ring alustab 29. septembril ruumis 113. Tule ja uuri lähemalt, kuidas tutvuda õpilastega üle Euroopa läbi erinevate põnevate projektide!

Madli-Maria Naulainen, 25. september 2015

Leiutamine on lihtne! Oluline on vaid märgata meid ümbritsevat ja püüda seda paremaks muuta.

Ideede loomisel ja probleemide lahendamisel saab kasutada lisaks oma mõtetele ka kõiki neid erinevaid detaile ja teadmisi, mida koolis õpitakse. Konkursi tähtaeg on 15. oktoober.

Madli-Maria Naulainen, 25. september 2015

MTÜ Mondo, Eestimaa Looduse Fond (ELF) ja UNESCO Eesti Rahvuslik Komisjon kuulutavad välja kampaania, mis võimaldab noortele saada osa Eesti kliimapoliitika kujundamisest. Kliimamuutused on hetkel üks põletavamaid üleilmseid väljakutseid, mis muudab eluolu kõikjal ja toob kaasa inimeste rände. Hetkel on aeg otsustada, milline saab olema meie tulevaste põlvkondade tulevik. Kas oleme valmis muutusteks või mitte? Kas Sina hoolid sellest, mis maailmas toimub? Kas tahaksid, et ka Eesti riik hooliks?

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii