üles
Kolmapäev, 2. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Merle Rekaya, 14. detsember 2016

Täna, 14. detsembril avaldati Solistica kodulehel 55 lõppvõitlusele pääsenud õpilase nimed. Saare maakonnast pääses edasi neli õpilast, kes kõik õpivad Kuressaare Gümnaasiumis: Oliver Leppik (juhendaja Helle Rand), Merilin Mälk (juhendajad Helle Rand ja Tuuli Rand), Sten-Erik Liiv (juhendaja Laine Lehto) ja Greete Paaskivi (juhendaja Pilvi Karu). Õnne lauljatele ja juhendajatele!

Uudis / ÕEVikerkaarepidu
Holger Nõgu, 9.c klass, 12. detsember 2016

30.11, 06.12 ja 12.12 toimus KGs Vikerkaarepidu

Maidu Varik, 12. detsember 2016

Ütlus "Doctus nemo nascitur"* sobiks igati meie Megaaju küsimuseks, sest innustab teada saama midagi uut. Megaaju alustab juba 20. hooaega, andmaks osalejatele võimaluse demonstreerida oma laia silmaringi ja väärtustada teadmishimu – ning loomulikult saada targemaks.

Olle Arak, 6. detsember 2016

2.–4. detsembril toimus Tallinnas TTÜ spordihoones Euroopa suurim robotivõistlus Robotex 2016. Üritusest võttis osa 21 Kuressaare Gümnaasiumi õpilast 18 robotiga 7 võistlusklassis.

Maidu Varik, 17. november 2016

Noorte infomessil "Tuleviku kompass" tutvustas edasiõppimis- ja huvihariduse võimalusi ka Kuressaare Gümnaasium. Kõik huvilised said lähemalt uudistada meie parimaid robotimudeleid ning teha esmatutvust ka hiina keele ja kultuuri õppimisega.

Suur tänu õpilasesindusele, KG robootikaklubile ja meie hiina keele õpetajatele Lilyle ja Wimile.

Eve Tuisk, 11. november 2016

10. novembril korraldatud Väikesel Teatriõhtul „Kriminaaltango” tunnustati parimatest parimaid. Märgati nii näitlejaid, lavastajaid kui ka truppe!

Maidu Varik, 7. november 2016

Reedel, 4. novembril oli KGs külas kaitseminister Hannes Hanso. Kohtumisel abiturientidega olid kõne all nii küberkaitse probleemid kui ka võimalus küberkaitse-teenistuseks, samuti ka Eesti kaitsevõime teemad praeguses rahvusvahelises olukorras. Riigikaitse õppesuuna õpilased jälgisid põnevusega ka videosid Eesti kaitseväe eriüksuste õppustelt ja uusima lahingutehnika tutvustusi.

Uudis / KlassiloodMeie päev rabas
Irmal Jäe, 11.b klass, 4. november 2016

11.b projektipäev algas tavalisest koolipäevast varem.

Greete Paaskivi, 12.b klass, 3. november 2016

Filmihuvilised, tähelepanu, valmis olla, RECORD!

Maidu Varik, 3. november 2016

KG vilistlase Sander Tulgi vahendusel sai hingedepäeval KG osa noorteürituste sarjast "Vali vabadus!". Tuuri raames peeti õpilastele loenguid erinevatel teemadel, mille eesmärgiks on innustada noori mõtlema ja tegema oma elus positiivseid valikuid. Vahetundides andis meeleolukaid kontserte bänd "Wandering Sons" Šotimaalt.

Juhan Kolk, 1. november 2016

Raamatus „Tark purjetaja” on autor Anne-Mari Luik kirjutanud, et purjetamine on liikumisviis, mille jõuallikaks on tuul. Tuule jõul on merel juba seilatud sadu aastaid. Selleks et olla osav puretaja, peab olema natuke nagu ämblikmees. Ämblikmees just seetõttu, et hea purjetaja on nutikas kui maletaja ning tugev kui tippsportlane – kokkuvõttes natuke nagu superkangelane.

Lelet Aavik-Part, 31. oktoober 2016

Juba kolmandat aastat paneb 3.d klass õpetaja abiga kõik oma põnevamad ettevõtmised kirja klassiblogisse.

Blogi on kõigile huvilistele kättesaadav aadressil: https://kgdklass.wordpress.com/

Anu Saabas, 31. oktoober 2016

1. veerandi lõpetasid väga hea ja hea tulemusega järgmised õpilased:

Aija Lember, 5.b klass, 15. oktoober 2016

30. septembril kell 6.00 startis Kuressaare Gümnaasiumi eest buss suunaga Tallinna poole.

Maidu Varik, 7. oktoober 2016

Neljapäeva õhtul sai teoks järjekordne teadushäppening. Super-Saimoni ja sõprade avaetteastele sisehoovis järgnes keemiashow ja Kahooti-viktoriin aulas. Videoseansi vahendusel jagas oma muljeid ja vastas vaatajate küsimustele praegu Mehhikos õppiv Maria Vera Pšenitšnaja.

Maidu Varik, 5. oktoober 2016

Neljapäeval, 6. oktoobril saab teoks järjekordne Teadushappening. Kella 18 algab üritus 4.–6. klassidele mõeldud keemiashow'ga, millele järgneb e-viktoriin. Suur häppening algab aga tavapäraselt KG sisehoovis retoorikaklubi etteastega, millele lisab vürtsi super-Saimon.

Uudis / KultuurAppi! Ooper?!
Galerii!
Laine Lehto, 30. september 2016

Neljapäeval, 29. septembril toimusid meie kooli aulas Vanemuise teatri kaks ooperitundi „Appi! Ooper?!“, kus tutvustati ooperižanri ajalugu, ülesehitust, tuntumaid heliloojaid ja muud ooperiga seonduvat. Osalejad said laulda ja lähemalt rekvisiite uudistada.

Merle Rekaya, 27. september 2016

27. septembril toimus KGs esimene Vaarandi luulekonkurss "Kasvasin kesk kadakaid". Konkursil osales 38 Saaremaa õpilast 4.–12. klassini. Igas vanuseastmes jagati võrdväärseid preemiaid. Reedel toimuvale konverentsile "Debora Vaarandi 100" esinema on oodatud neist kuus.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii